PDA

View Full Version : refresh کردن صفحه



hassan1365
چهارشنبه 28 مرداد 1383, 12:18 عصر
سلام
میخواستم ببینم چه طوری میشه یه صفحه رو رفرش کرد.
مثلا وقتی که یه تایم گذاشتی تو صفحه میخوای هر ثانیه صفحه رفرش بشه.

ممنون میشم
مرسی

M-Gheibi
چهارشنبه 28 مرداد 1383, 12:51 عصر
با استفاده از متاتگ زیر میتونید اینکار رو انجام بدید:

<meta http-equiv="Refresh" content="1;URL=target.htm">

Peyman_Ranjbar
جمعه 30 مرداد 1383, 06:07 صبح
response.redirect("page.asp")

M-Gheibi
جمعه 30 مرداد 1383, 11:25 صبح
البته این کدی که UnicorN عزیز داد فقط برای رفتن به صفحه دیگر هست و به شکل تایمر عمل نمیکنه.

hoom
سه شنبه 03 شهریور 1383, 23:37 عصر
سلام

جواب آقا مسعود کاملا درست است ولی من خودم یه بار یه برنامه ای داشتم مینوشتم که چندتا فایل همدیگر رو صدا میکردن و نمیشد قسمت هد براشون تعریف کرد اینه که راه خودم هم برای کامل شدن موضوع اینجا مینویسم البته بعد از 15 دقیقه صفحه رو ریفرش میکنه



Response.AddHeader "Refresh", "900"


ارادتمند

hassan1365
پنج شنبه 02 مهر 1383, 22:46 عصر
سلام
اقا مسعود با استفاده از تگ meta که سرور بیچاره میشه هر ثانیه صفحه رو لود کنه.
فرض کن یه عکس و یه تایم تو صفحه داریم.حالا اگه سرور بخواهد این صفحه رو هر ثانیه رفرش کنه که خیلی معذرت میخوام دهنش مورد عنایت قرار میگیره.
با اچ تی ام ال که عمرا.اگه بشه با اسکریپته.اونم تو جاوا ممکنه.تو vbscript که من چیزی پیدا نکردم.من هم که جاوا کار نیستم.حالا اگه دوستان کمک کنن ممنون میشم.
فقط سوال اینه:ما نمیخوایم صفحه از اول لود بشه فقط میخوایم صفحه تو client رفرش بشه نه تو سرور.

موفق باشید.

Nightbat
یک شنبه 05 مهر 1383, 19:16 عصر
ببین دوست من ، Refresh شدن یعنی گرفتن دوباره اطلاعات از سرور. اگه منظورت ساعت و تاریخ و این حرفهاست اصلا احتیاجی به Refresh نداره. من یه Script ساعت برات میذارم. اگه چیز دیگه ای خواستی بگو.


function show(){
var Digital=new Date()
var hours=Digital.getHours()
var minutes=Digital.getMinutes()
var seconds=Digital.getSeconds()
var dn="صبح"
if (hours>12){
dn="بعدازظهر"
hours=hours-12
}
if (hours==0)
hours=12
if (minutes<=9)
minutes="0"+minutes
if (seconds<=9)
seconds="0"+seconds
TimeTD.innerHTML="<font size='-1' dir='rtl'><b dir='rtl'>"+hours+":"+minutes+":"
+seconds+" "+dn+"</b></font>"
setTimeout("show()",1000)
}
show()

:wink:

hassan1365
پنج شنبه 09 مهر 1383, 21:43 عصر
سلام

TimeTD.innerHTML="<font size='-1' dir='rtl'><b dir='rtl'>"+hours+":"+minutes+":"
+seconds+" "+dn+"[/b]</font>"

دوست عزیز متشکرم ولی تو script به این خط گیر میداد من هم یه خورده تغییرش دادم حالا دیگه اصلا کار نمیکنه. :!:
یه کاریش بکن.ممنون میشم.

موفق باشید.

Nightbat
دوشنبه 13 مهر 1383, 12:03 عصر
چه اشکالی میگیره ؟؟؟؟ :متفکر:

Rambod
جمعه 24 مهر 1383, 18:10 عصر
خب حق داره اشکال بگیره. اون بنده خدا از کجا بدونه TimeTD چیه؟!! حسن جان باید بگی این بنده خدا ساعت رو کجا بنویسه.

&lt;p id="TimeTD" >&lt;/p>
این یک تیکه کد رو به html اضافه کن مشکلت حل میشه.