PDA

View Full Version : مشکل چاپ متن فارسی باپرینتر HP 2014



Mrs.Net
چهارشنبه 19 تیر 1387, 22:43 بعد از ظهر
چندتا گزارش دارم با کریستال ریپورت و فونتهای تاهوما و فنوتهای بی
با همه پرینترها درست چاپ شده تا حالا. اما با پرینتر HP 2014 خراب چاپ میکنه
حروف روی هم نوشته میشن یا اینکه با فاصله و بعضی حرفها نصفه
نمیدونم مشکلش چیه؟! اگر تبدیل کنم به pdf و بعد pdf چاپ کنم درست چاپ میشه اما تو هر حالت دیگه که فونت به چاپگر ارسال میشه خراب چاپ میکنه
چیکار کنم تا فردا باید درستش کنم

Mrs.Net
پنجشنبه 20 تیر 1387, 20:47 بعد از ظهر
کسی نمیدونه مشکل چیه؟ کسی تاحالا با پرینتر مشکل فارسی نداشته؟ :(

ali_md110
جمعه 21 تیر 1387, 01:51 قبل از ظهر
این فونت امتحان کن

Mrs.Net
جمعه 21 تیر 1387, 10:18 قبل از ظهر
با فونت مشکلی ندارم. همون لحظه با یه پرینتر دیگه خوب پرینت میکنه اما فقط با این پرینتر حروف جابجا میخوره. ولی فارسی هست.

el_abdollahi
شنبه 22 تیر 1387, 01:59 قبل از ظهر
من هم چنين مشكلي داشتم . با اين تفاوت كه سطر ها و خطوط گزارش حركت ميكردن و مدام پايين تر ميومدن.
متاسفانه راه حلي پيدا نكردم.
لطفا اگه كسي راه حلي داره بيان كنه.

borzo27
پنجشنبه 17 مرداد 1387, 10:12 قبل از ظهر
سلام به دوستان
من هم دقیقاً همین مشکل را دارم.
به نمایندگی که زنگ زدم گفتن زبان این مدل پرینتر plc5e هست و این مشکل رو نمیشه کاری کرد و باید از مدل هایی که plc6 هستند استفاده بشه مثل 2015
اما بازم امیدم رو از دست ندادم و دارم روش های دیگه رو امتحان می کنم.
اگر کسی راهی پیدا کرد لطفاً به من هم اطلاع بده.

borzo27
شنبه 23 شهریور 1387, 10:34 قبل از ظهر
کسی برای این مشکل راه حلی پیدا نکره؟
دردسر شده ...

Mrs.Net
شنبه 23 شهریور 1387, 11:23 قبل از ظهر
با پرینتر HP 106 (که جدید هست) هم همین مشکل دارم
تجربه هاتون بنویسید که هرکسی حالتهای تکراری امتحان نکنه شاید یه راهی پیدا بشه
شما با قسمت preview پرینت میگیرید یا مستقیم با کد به چاپگر میفرستید؟

borzo27
یکشنبه 24 شهریور 1387, 10:09 قبل از ظهر
من مستقیماً از صفحه کریستال ریپورت به پرینتر می فرستم.
البته اگر اول، گزارش را در قالب فایل word درآورم(export) سپس آن را در محیط word باز کنم و چاپ کنم، صحیح چاپ می شود.

Mrs.Net
یکشنبه 24 شهریور 1387, 11:07 قبل از ظهر
من مستقیماً از صفحه کریستال ریپورت به پرینتر می فرستم.
شما با خود کریستال ریپورت (10 یا 11 ) کار میکنید یا اینکه از کریستال ریپورت ویژوال استدیو استفاده میکنید؟

البته اگر اول، گزارش را در قالب فایل word درآورم(export) سپس آن را در محیط word باز کنم و چاپ کنم، صحیح چاپ می شود.بله وقتی به پی دی اف تبدیل میکنم و بعد از پی دی اف چاپ میگیرم درست عمل میکنه

borzo27
یکشنبه 24 شهریور 1387, 11:58 قبل از ظهر
از همونی که در ویژوال استادیو هست استفاده می کنم.

Mrs.Net
یکشنبه 24 شهریور 1387, 13:16 بعد از ظهر
پس شما با reportviewer کریستال ریپورت داخل ویژوا استدیو کلید چاپ میزنید.
اگر پرینتری که میگید دردسترستون هست
با خود برنامه کریستال ریپورت هم چک کنید. یعنی فایل گزارشو با برنامه کریستال ریپورت بسازید و همونجا پرینت کنید. ( البته اگر دارید و اگر ندارید من یک فایل با خود کریستال ریپورت درست کنم)

whoishe
چهارشنبه 27 شهریور 1387, 08:30 قبل از ظهر
و اما راهکار: پرینتر 2014 زبان را بصورت خودکار انتخاب میکند. زبان پیش فرض سیستم عامل را عربی قرار داده و سپس پرینتر را نصب نمایید. پس از نصب میتوانید زبان را به حالت قبل باز گردانید.

Mrs.Net
دوشنبه 01 مهر 1387, 11:48 قبل از ظهر
من پرینتر ندارم که امتحان کنم
آیا درست شده؟

ir_programmer
دوشنبه 08 مهر 1387, 10:42 قبل از ظهر
یکی از سیستم های من هم همین مشکل رو پیدا کرده. متاسفانه پرینتر پیش خودم نیست که چک کنم. آیا با راه حل بالا درست میشه؟ کسی مطمئن شده؟

RESMAILY
پنجشنبه 25 مهر 1387, 00:59 قبل از ظهر
دوستان مشكل از درايور 2014 است چاپگر را پيش فرض ويندوز ليزرجت نصب كنيد درست مشود

مطمن باشيد

reza26am
یکشنبه 12 آبان 1387, 11:53 قبل از ظهر
سلام
اين تاپيك را تازه ديدم
اين مشكل براي من وقتي بود كه مي خواستم متن هاي فارسي داخل html را چاپ كنم ، مثلا" متن فارسي داخل اينترنت اكسپلورر را روي هم چاپ مي كرد

راه حل :
1 - دانلود آپديت درايور 2014 از سايت اچ پي به آدرس :
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/DriverDownload.jsp?prodNameId=3322573&taskId=135&lang=en&cc=us&prodSeriesId=3322555&prodTypeId=18972
براي دانلود بايد نوع سيستم عامل خود را مشخص نماييد و بعد از آن از بخش Driver درايوري را كه تاريخ جديدتري دارد دانلود كنيد مثلا" 18 Apr 2008

2 - پاك كردن پرينتر 2014 از ليست پرينترهاي ويندوز
3 - ريستارت ويندوز
4 - نصب درايور جديد (در شروع نصب پرينتر خاموش باشد )

موفق باشيد

Mrs.Net
یکشنبه 15 دی 1387, 00:38 قبل از ظهر
من الان پرینتر HP laserje p1006 دارم که این مشکلو داره
زبان کردم فارسی و نصب کردم ولی بازم همون شکلیه
چجوری میشه بدون درایورخودش با ویندوز نصب کرد؟

مهدی کرامتی
یکشنبه 15 دی 1387, 01:43 قبل از ظهر
آخرین ورژن درایور را از سایت HP دانلود و نصب کنید.

معمولا درایوری که ویندوز بصورت خودکار نصب میکند این مشکل را دارد.

Mrs.Net
یکشنبه 15 دی 1387, 17:27 بعد از ظهر
دیشب آخرین درایور گرفتم و نصب کردم درست شد.
درایورهایی که خود hp درست کرده اشکال دارند و اگه ویندوز نصب کنه مشکلی پیش نمیاد
خیلی ممنون

masoud.t123
جمعه 04 بهمن 1387, 11:46 قبل از ظهر
منم همین مشکل رو دارم.متاسفانه

محسن بابائی
شنبه 12 بهمن 1387, 19:10 بعد از ظهر
سلام . یکی از مشتری های من هم این مشکل را با 1005 پیدا کرده .
هر کسی یه راه حلی گفته بلاخره کدوم یکی جواب می ده .؟

delamtangete
دوشنبه 23 شهریور 1388, 20:47 بعد از ظهر
سلام عزیزان منم همین مشکل رو با پرینتر HP 2014 داشتم که بعده 4 ماه کشف کردم مشکل از چیه!!!!
دوستان پرینتر رو کلا از نصب خارج کنید
1سی دی راه اندازه پرینترتون رو بزارین رو سیستم(ورژن اصلا مهم نیست)
کابل USB پرینتر رو وصل کنید و بعد روشن کنید
دقت کنید که اصلا نباید با autorun نصب کنید و از طریق خود ویندوز نصبش کنید
دو تا گزینه برای نصب وجود داره یکی از اون دوتا با PLC5 a شروع میشه، نصب راه انداز رو با اون ادامه بدین
تموم شد به همین راحتی
بازم سوالی بود من در خدمتم
Email:armin.asgari AT Gmail . Com

delamtangete
دوشنبه 23 شهریور 1388, 20:49 بعد از ظهر
سلام عزیزان منم همین مشکل رو با پرینتر HP 2014 داشتم که بعده 4 ماه کشف کردم مشکل از چیه!!!!
دوستان پرینتر رو کلا از نصب خارج کنید
1سی دی راه اندازه پرینترتون رو بزارین رو سیستم(ورژن اصلا مهم نیست)
کابل USB پرینتر رو وصل کنید و بعد روشن کنید
دقت کنید که اصلا نباید با autorun نصب کنید و از طریق خود ویندوز نصبش کنید
دو تا گزینه برای نصب وجود داره یکی از اون دوتا با PLC5 a شروع میشه، نصب راه انداز رو با اون ادامه بدین
تموم شد به همین راحتی
بازم سوالی بود من در خدمتم
www.birnaz.com
Email : armin.asgari AT Gmail . Com

delamtangete
دوشنبه 23 شهریور 1388, 20:52 بعد از ظهر
سلام عزیزان منم همین مشکل رو با پرینتر HP 2014 داشتم که بعده 4 ماه کشف کردم مشکل از چیه!!!!
دوستان پرینتر رو کلا از نصب خارج کنید
1سی دی راه اندازه پرینترتون رو بزارین رو سیستم(ورژن اصلا مهم نیست)
کابل USB پرینتر رو وصل کنید و بعد روشن کنید
دقت کنید که اصلا نباید با autorun نصب کنید و از طریق خود ویندوز نصبش کنید
دو تا گزینه برای نصب وجود داره یکی از اون دوتا با PLC5 a شروع میشه، نصب راه انداز رو با اون ادامه بدین
تموم شد به همین راحتی
بازم سوالی بود من در خدمتم
Email:armin.asgari AT Gmail . Com

mh1365
یکشنبه 03 آبان 1388, 17:52 بعد از ظهر
سلام
من لا پرینتر hp1005 مشکل دارم درست نمیشه خواهش می کنم کمکم کنید
خیلی درموندم

mrb1748
شنبه 23 آبان 1388, 23:28 بعد از ظهر
من برای این کار یک درایور جدید از سایت HP دریافت کردم و با نصب دوباره پرینتر با درایور جدید مشکل برطرف شد ولی ممکن است برای نصب کامل نیاز به نصب دوباره ویندوز پیدا کنی .

mrb1748
شنبه 23 آبان 1388, 23:30 بعد از ظهر
برای مدل 2014 باید مدل 2010 pcl5e را باید نصب کنید.

Hamed228
سه شنبه 26 آبان 1388, 08:00 قبل از ظهر
من بیش از 15 دفعه در جاهای مختلف به این مشکل برخوردم راه حل فقط درایور پربنتر هست که سرویس پک ویندوز کامپیوتر هم نقش داره چند بار درایور رو نصب کنید مطمئن باشید مشکل حل میشه احتیاجی به دانلود درایور هم نیست با خود سی دی پرینتر میشه

Hamed228
چهارشنبه 27 آبان 1388, 17:20 بعد از ظهر
فقط با نصب مجددا درایور از روی سی دی از راه Device Manager مشکل به سادگی حله من بارها این مشکل را حل کردم

ak.royan
سه شنبه 27 بهمن 1388, 17:27 بعد از ظهر
سلام به همه دوستان. من هم چند وقت پیش در رابطه با چاپ کلمات فارسی هنگام استفاده از CrystalReport به مشکل برخورد کردم. حدود یه هفته معطل همین موضوع بودم. مشکل در بعضی پرینترهای HP بروز میکنه. چرا؟ نمیدونم، ولی راه حلش ساده است. باید از یک فونت خاص به نام Tornado Tahoma یا TTahoma در CrystalReprot استفاده کنیم.این فونت رو دانلود کنید و بعد از نصب، کامپیوتر رو Restart کنید. مشکل حل میشه. از جمله مزایای این فونت این که اعداد را در صورت هر گونه تنظیمات Regional and Language به صورت فارسی چاپ میکنه.

jolash
سه شنبه 11 اسفند 1388, 20:43 بعد از ظهر
سلام به همه
ببخشيد من يک مشکل در مورد چاپ گزارش بر روي کاغذ دارم در vb.net موقع نمايش گزارش مشکلي نداره
ولي وقتي روي کاغذ چاپ ميشه کلاً قاطي ميشه مثل عکس زير :
البته قسمتي که با فلش مشخص کردم با فونت IranNastaliq چاپ شده که مشکلي نداره ولي هر فونت ديگه رو بجز اين فونت انتخاب مي نکم مانند تصوير زير اون قاطي مي شه.

با نرم افزار هاي گزارشگيري CrystalReport ، Stimulsoft Reports.Net و FastReport.Net زير کار کردم با همين مشکل وجود دارد.
کل قسمت هاي مربوط به راست چيک کردن ، غير فعال کردن چاپگر پيش فرض در CrystalReport را امتحان کردم باز هم مشکل داره.
راستي از HP 1005 استفاده مي کنم.
اگه لطف کنيد منو راهنماي کنيد ممنوم مي شم.
يه سوال هم در مورد دستورات vb.net براي ارتباط و اتصال با گزارش مي خواستم هر کدوم از نرم افزار هاي گزارشگيري باشه فرق نميکنه.
با تشکر جولاش

bad_boy_2007
شنبه 07 فروردین 1389, 21:05 بعد از ظهر
برای 1005 همین الان آخرین درایور پرینتر رو دانلود کردم مشکلش رفع شد . لینک دانلود حدود 3 مگابایت :



http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=bi-55240-5&lc=en&dlc=en&cc=us&product=3435676&os=228&lang=en

hamidsbj
چهارشنبه 19 خرداد 1389, 12:03 بعد از ظهر
سلام عزیزان منم همین مشکل رو با پرینتر HP 2014 داشتم که بعده 4 ماه کشف کردم مشکل از چیه!!!!
دوستان پرینتر رو کلا از نصب خارج کنید
1سی دی راه اندازه پرینترتون رو بزارین رو سیستم(ورژن اصلا مهم نیست)
کابل USB پرینتر رو وصل کنید و بعد روشن کنید
دقت کنید که اصلا نباید با autorun نصب کنید و از طریق خود ویندوز نصبش کنید
دو تا گزینه برای نصب وجود داره یکی از اون دوتا با PLC5 a شروع میشه، نصب راه انداز رو با اون ادامه بدین
تموم شد به همین راحتی
بازم سوالی بود من در خدمتم

mohammadi4net
یکشنبه 14 شهریور 1389, 22:28 بعد از ظهر
چیزی که من متوجه شدم اینه که به درایور ربطی نداره ، هرچی هست زیر سر ویندوز و سیستم عامله.
من با fast report یه گزارش ساختم که داخل ویندوز 7 با پرینتر Microsoft XPS Document Writer پرینت می گیرم حروف فارسی مشکل پیدا می کنه ولی وقتی داخل ویندوز xp این کار کردم مشکل نداشت.
پس بازم تاکید می کنم ربطی به درایور نداره باید ایراد رو از سیستم عامل پیدا کنیم.

غلامرضا نو
پنجشنبه 03 شهریور 1390, 16:19 بعد از ظهر
درایورد جدید چاپگر را نصب کنید مشکلات حل خواهد شد

shojaee.mohsen
شنبه 20 مهر 1392, 17:22 بعد از ظهر
منم همین مشکل داشتم با hp 2014
بعد متوجه شدم بخاطر اینکه از پورت parallel استفاده میکنم
بعد از اینکه کابل usb نصب کردم مشکلم حل شد
از داریور اصلی خودشم استفاده کردم