PDA

View Full Version : آموزش تصویری هک

MicroGalaxy
یک شنبه 05 مهر 1383, 22:18 عصر
با سلام خدمت مسئولین محترم سایت

من یه مطلبی در قسمت هک با همین عنوان قرار دادم که در اون گفته بودم :

من یه سری مقاله و آموزش تصویری هک دارم و می خوام به مسئولین سایت بدم تا توی یه سی دی گرد آوری کنند و به برو بچه ها بدن !!!!!

می خواستم بدونم کار من آیا به این معنا نیست که :
بچه ها راه و روش هکر ها رو بشناسید و با انها مقابله کنید ؟؟؟
بچه ها روی هر لینکی کلیک نکنید ؟؟
راهبران سایت از به اشتراک در آوردن بی مورد فهرست ها دوری کنید ؟!!!
آیا کلا به این معنا نیست که بچه ها دانش خودتون رو ارتقا دهید و با هکر ها مبارزه کنید؟!!!

پس چرا مسئولین محترم پیام من را پاک کردن و بهم گفتن که شما خلاف مقررات رفتار کردین !!!!!!!!

آیا اگه کاربران نحوه ی هک کردن رو یاد بگیرن و به طبع اون نحوه ی مبارزه با اون رو نیز یاد بگیرن دیگه کسی باز هم هک می شه ؟ (فکر نمی کنم)

یا اگه کاربران نحوی کار هکر ها و روش نفوذ اونها رو ندونند دیگه کسی هک نمی شه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (باز هم فکر نمی کنم )

اگه هک خلاف قانونه پس چرا این همه کتاب هک وجود داره ؟

با تشکر ....

از طرف Galaxy

Developer Programmer
یک شنبه 05 مهر 1383, 22:58 عصر
جناب اینپرایز (مدیر بخش امنیت ) قبلا بارها و بارها جواب سوالتان رو دادن کمی search کنین اراپه هرگونه لینک و مقالاتی که منجر به آسیب رساندن بشه ممنوعه
لطفا قوانین رو هم مطالعه کنین
در حالت کلی بگم که از دنیای شبکه دریای بیکرانی است که متاسفانه فقط محدود به هک شده اکثر دانشجوها درس شبکه رو به این عشق پاس میکنن که هک کردن رو یاد میگیرن
آموزش نفوذگری به صورت علنی باعث میشه افرادی بیسواد و جوجه هکرها سریعا پا گرفته و اعمال ناشایستی انجام بدن آن هم فقط برای نمایش قدرت و فخر فروشی غافل از آنکه کسی دیگر زحمت کشیده و برنامه اسکنر اکسپلویت نوشته بعد من میام و اونها رو کامپایل میکنم و باعث اذیت مسولین میشم.فراموش نکین که زمانهایی که بحث نفوذگری از طریق مسنجر در ایران داغ شده بود چقدر Sub7 استفاده شد و چقدر از افراد عقده ای دردسر آفرین شدند

MicroGalaxy
یک شنبه 05 مهر 1383, 23:06 عصر
قوانین رو مطالعه کردم ولی آیا صحبت های من اشتباه !!! :|

houtanal
یک شنبه 05 مهر 1383, 23:31 عصر
اگر منظورت فیلم ها کروز و سیمرغ و ... همه دارن!
در ضمن استفاده از اکسپلویت ها و باگ ها رو همه جا نوشتن کسی دنبالش باشه پیدا می کنه. :mrgreen:

حمیدرضاصادقیان
یک شنبه 05 مهر 1383, 23:38 عصر
دوستان درست میگن محمد جان. بعضی از افراد کم ظرفیت (البته منظورم با افراد فعال در این سایت نیست)
به سایتهایی مثل برنامه نویس مراجعه میکنن و فکر میکنن اینجا آموزش هک میدن و سریع هم میخوان
ایمیل یکی رو هک کنن و پسوردش رو بدست بیارن به همین خاطر اگه این مطالب دست این افراد کم ظرفیت نباشه خیلی بهتره.
دوستان هرکدوم خواستن به شما پی ام میدن شما هم محبت میکنی بهشون میدی.فکر کنم اینجوری خیلی بهتر باشه. :oops: 8-)
درضمن از طرف خودم تشکر میکنم که به فکر پیشبرد سطح علمی سایت هستی. :flower:

MicroGalaxy
یک شنبه 05 مهر 1383, 23:39 عصر
ازتون خیلی ممنونم ......

شما درست میگید من تسلیمم ...... قانع شدم و ازتون عذر می خوام ..... :)

حالا اگه می شه خواهش کنم مدیر مسئول بخش امنیت شبکه این قفل های موضوع های من و بردارند یا حذفشون کنن چون دیگه پیش دوستام آبرو برام نمونده !!!!!! :oops: :wink: