MicroGalaxy
یک شنبه 05 مهر 1383, 22:18 عصر
با سلام خدمت مسئولین محترم سایت
من یه مطلبی در قسمت هک با همین عنوان قرار دادم که در اون گفته بودم :
من یه سری مقاله و آموزش تصویری هک دارم و می خوام به مسئولین سایت بدم تا توی یه سی دی گرد آوری کنند و به برو بچه ها بدن !!!!!
می خواستم بدونم کار من آیا به این معنا نیست که :
بچه ها راه و روش هکر ها رو بشناسید و با انها مقابله کنید ؟؟؟
بچه ها روی هر لینکی کلیک نکنید ؟؟
راهبران سایت از به اشتراک در آوردن بی مورد فهرست ها دوری کنید ؟!!!
آیا کلا به این معنا نیست که بچه ها دانش خودتون رو ارتقا دهید و با هکر ها مبارزه کنید؟!!!
پس چرا مسئولین محترم پیام من را پاک کردن و بهم گفتن که شما خلاف مقررات رفتار کردین !!!!!!!!
آیا اگه کاربران نحوه ی هک کردن رو یاد بگیرن و به طبع اون نحوه ی مبارزه با اون رو نیز یاد بگیرن دیگه کسی باز هم هک می شه ؟ (فکر نمی کنم)
یا اگه کاربران نحوی کار هکر ها و روش نفوذ اونها رو ندونند دیگه کسی هک نمی شه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (باز هم فکر نمی کنم )
اگه هک خلاف قانونه پس چرا این همه کتاب هک وجود داره ؟
با تشکر ....
از طرف Galaxy
من یه مطلبی در قسمت هک با همین عنوان قرار دادم که در اون گفته بودم :
من یه سری مقاله و آموزش تصویری هک دارم و می خوام به مسئولین سایت بدم تا توی یه سی دی گرد آوری کنند و به برو بچه ها بدن !!!!!
می خواستم بدونم کار من آیا به این معنا نیست که :
بچه ها راه و روش هکر ها رو بشناسید و با انها مقابله کنید ؟؟؟
بچه ها روی هر لینکی کلیک نکنید ؟؟
راهبران سایت از به اشتراک در آوردن بی مورد فهرست ها دوری کنید ؟!!!
آیا کلا به این معنا نیست که بچه ها دانش خودتون رو ارتقا دهید و با هکر ها مبارزه کنید؟!!!
پس چرا مسئولین محترم پیام من را پاک کردن و بهم گفتن که شما خلاف مقررات رفتار کردین !!!!!!!!
آیا اگه کاربران نحوه ی هک کردن رو یاد بگیرن و به طبع اون نحوه ی مبارزه با اون رو نیز یاد بگیرن دیگه کسی باز هم هک می شه ؟ (فکر نمی کنم)
یا اگه کاربران نحوی کار هکر ها و روش نفوذ اونها رو ندونند دیگه کسی هک نمی شه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (باز هم فکر نمی کنم )
اگه هک خلاف قانونه پس چرا این همه کتاب هک وجود داره ؟
با تشکر ....
از طرف Galaxy