PDA

View Full Version : سوال: مشکل با Div در width

explod_javad
پنج شنبه 18 مهر 1387, 09:57 صبح
http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=24235&stc=1&d=1223533436

هدر من سه تیکه هست
قسمت center من پهنایش 980 هست
آیا روشی هست که باله های چپ و راست فضای خالی دو طرف center من رو پر کنند. یهنی 100% که وقتی از نازه مرورگر تغییر کرد اون هم کم و زیاد بشه
ممنون

s.mostafa.rahmani
پنج شنبه 18 مهر 1387, 10:18 صبح
<div style="width: 0 auto">
</div>

explod_javad
جمعه 19 مهر 1387, 14:44 عصر
سید جان میشه بیشتر توضیح بدی !
ممنون.

tarhebartar
جمعه 19 مهر 1387, 18:25 عصر
باید حتما بهش width بدید اگر هم px بدی دیگه تغییر نمیکنه.میتونی بیسش رو درصد بدی و توش رو هم همین طور اون وقت بیشتر میشه.

یعنی کلا همه رو درصد بدید

s.mostafa.rahmani
شنبه 20 مهر 1387, 08:04 صبح
[
سید جان میشه بیشتر توضیح بدی !
وقتي width رو براي div برابر صفر و auto قرار مي‌دي، مثل اينه كه اون رو برابر 100% قرار داده باشي.
البته براي div معمولاً 100% كار نمي‌كنه، اما اين روش كار مي‌كنه (فكر كنم تو همه browserها كار كنه).

tarhebartar
شنبه 20 مهر 1387, 18:15 عصر
وقتي width رو براي div برابر صفر و auto قرار مي‌دي، مثل اينه كه اون رو برابر 100% قرار داده باشي.
البته براي div معمولاً 100% كار نمي‌كنه، اما اين روش كار مي‌كنه (فكر كنم تو همه browserها كار كنه).

اتفاقا روی div هم کار میکنه.به نظر من باید همه رو درصد بده

s.mostafa.rahmani
شنبه 20 مهر 1387, 18:20 عصر
اتفاقا روی div هم کار میکنه.به نظر من باید همه رو درصد بده
روي بعضي از Browserها كار نمي‌كنه. اما با روش 0 auto تقريباً روي همه درست عمل مي‌كنه.

mhmmdshirazi
شنبه 20 مهر 1387, 18:45 عصر
ببین راحت ترین کار استفاده از css هست که تو می تونی تو همه حالتی هر کاریو هرجا خاصتی قرار بدی
اینجوری:

<div style="position:absolute;top:npx;left:npx;width:npx;heigh t:npx;">
//your code
</div>

فقط باید بجای npx عدد مورد نظرتو قرار بدی می تونی از درصد هم استفاده کنی اونم کار می کنه.

tarhebartar
شنبه 20 مهر 1387, 19:40 عصر
ببین راحت ترین کار استفاده از css هست که تو می تونی تو همه حالتی هر کاریو هرجا خاصتی قرار بدی
اینجوری:
کد:
<div style="position:absolute;top:npx;left:npx;width:npx;heigh t:npx;">//your code</div>
فقط باید بجای npx عدد مورد نظرتو قرار بدی می تونی از درصد هم استفاده کنی اونم کار می کنه.

فکر می کنم تا الان ما هم به این دوستمون این رو گفته باشیم.ولی باید حتما درصد بده تا سایز پنجره وقتی عوض شد جدولش یا div تغییر اندازه بده