PDA

View Full Version : دلفی 6 ؟!

samic130
پنج شنبه 16 آبان 1387, 14:27 عصر
سلام
من تازه دارم دلفی رو شروع می‌کنم مشکلم اینه که از چه ورژنی استفاده کنم! من الان ورژن 6 (سال 2001) و ورژن 8 (سال 2003) را دارم و نمی‌خواهم از دات نت استفاده کنم!
من برنامه‌ای با ورژن 6 نوشتم که حتی در ویندوز 98 هم اجرا می‌شد! من چنین امکانی رو می‌خوام در حالی که اون ورژن 8 در جای دیگه‌ای اجرا نمیشه! می‌دونم که ورژن‌های جدیدتر هم (2007) هست اما تنها نکته‌ی مهم برای من همین موضوعه
لطفا کمک کنید که چه کاری میشه کرد!

hedi
پنج شنبه 16 آبان 1387, 19:33 عصر
با سلام دوست عزیز
در برنامه نویسی باید موضع خودت را مشخص کنی یا برنامه برای Kernel های NT بنویسی که از Win 2000 به بالا است یا برای غیر NT مثل 98 یا Me (یا رومی روم یا زنگی زنگ) پس هر آن چه را که خود برای برنامه نویسی خود مناسب می دانید را بنویسید اگر پروژه ای در دست می خواهید بگیرید که قرار است در ویندوز 98 یا حتی XP قرار است استفاده کنید می توانید به سراغ ورژن های 5 و 6 و 7 بروید که من به شما 7 را توصیه می کنم اما اگر قرار است برای Kernel های NT مثل XP و Vista بنویسی و قابلیت های محیط برنامه نویسی برایت مهم است سراغ BDS 2006 یا 2007 یا به نظر من Delphi 2009 برو
امیدوارم هر کدام را شروع می کنی در مسیر رسیدن به آن چه که می خواهی موفق باشی
هر رفتنی رسیدن نیست ،اما برای رسیدن راهی جز رفتن نیست

علی کشاورز
جمعه 17 آبان 1387, 02:20 صبح
با دلفی 2009 هم میشه برای Win98 برنامه نوشت، ولی باید در استفاده ازش دقت کنید. با توجه به اینکه خودِ شرکت مایکروسافت هم از Win98 پشتیبانی نمیکنه، سایر شرکت های نرم افزاری و سخت افزاری هم از این سیستم عامل پشتیبانی نمی کنند، CodeGear هم همینطور. IDE دلفی 2007 یا دلفی 2009 روی ویندوز 98 نصب نمیشه. اما می تونید با آنها برنامه ایی بنویسید که روی ویندوز 98 اجرا بشه. البته این محیط ها قابلیت های زیادی هم معرفی می کنند که فقط روی ویندوزهای خانواده NT یا حتی فقط روی ویستا عمل می کنند، طبیعی هست که اگر بخواید از همچین قابلیت هایی در برنامه خودتون استفاده کنید، برنامه در ویندوز 98 اجرا نمیشه، یا در اجرا به مشکل بر میخوره.

samic130
جمعه 17 آبان 1387, 09:09 صبح
دوستان گرامی از پاسخ‌هایتان متشکرم اما مثل اینکه من موضوع را بد نوشتم و در نتیجه...!
چیزی که من می‌خواهم این است که مجبور به استفاده از "دات نت" نباشم! یعنی برنامه‌هایی که می‌نویسم را بتوانم روی کامپیوترهایی که "دات نت فریم ورک" ندارند اجرا کنم. (شما فرض کنید فقط ویندوز XP)
من قبلا با #C برنامه می‌نوشتم اما مشکلم دقیقا همین بود که برنامه روی کامپیوترهایی که فریم ورک ندارد اجرا نمی‌شد! به همین خاطر دنبال دلفی آمدم (که البته بعد متوجه شدم متاسفانه دلفی هم به همین سمت رفته است!)

مجتبی تاجیک
جمعه 17 آبان 1387, 09:54 صبح
الان عصر ، عصر NET. هست ، اگر تصمیم گرفتی با تکنولوژی روز پیش بری باید بیای سراغ دات نت و گرنه دلفی 7 تمام نیازهای شما رو در سطح ویندوز برآورده میکنه و رابط کاربری عالی هم داره .

موفق باشید ...

samic130
جمعه 17 آبان 1387, 10:50 صبح
متشکرم دوست عزیز
تا چه ورژنی از دلفی میشه برنامه‌ای نوشت که نیاز به "دات نت فریم ورک" نداشته باشه؟
و یک سوال دیگه: در یکی از پست‌ها برنامه‌ای برای کار با رجیستری دیدم که در ورژن 6 اجرا نشد! این برنامه‌ها از چه ورژنی کار می‌کنند و اصولا برنامه‌هایی که در فروم می‌گذارید از چه ورژنی جواب می‌دهد؟

مجتبی تاجیک
جمعه 17 آبان 1387, 12:36 عصر
99 % برنامه هایی که اینجا قرار میگیرند با دلفی 7 هستند .

samic130
جمعه 17 آبان 1387, 14:43 عصر
آی قربان اون Smileت برم! مرسی که این سوال رو جواب دادی اما یه لطف بزرگ می‌کردی اون bold رو هم میگفتی!!
تا چه ورژنی از دلفی میشه برنامه‌ای نوشت که موقع اجرا نیاز به "دات نت فریم ورک" نداشته باشه؟

علی کشاورز
جمعه 17 آبان 1387, 20:24 عصر
دوست عزیز، غیر از نسخه 8 دلفی، تمام نسخه های دلفی از Native Code پشتیبانی می کنند؛ یعنی می تونید با آنها برنامه ایی بنویسید که نیازی به دات نت نداشته باشه.
صحبتی هم که دوستان درباره دلفی 7 کردند، خیلی اعتبار نداره! شما با NotePad و یک کامپایلر رایگان اسمبلی هم می تونید برنامه ایی بنویسید که نیازهای شما در سطح ویندوز را برآورده کنه، چرا این کار را نمی کنید؟!
در حال حاضر، دلفی 2009 چه از نظر قابلیت هایی که IDE برای کدنویسی ارائه میکنه، چه از نظر قابلیت های دیباگر، چه از نظر امکاناتی که به VCL اضافه کرده، و چه از نظر بهبودهایی که در زبان و کامپایلر دلفی داده، و بخصوص پشتیبانی از یونیکد و Generics بهترین محیط توسعه Native Code هست.