PDA

View Full Version : عکس



archi
سه شنبه 19 آبان 1383, 00:00 صبح
من با VB.NET . نسخه ای از crystal reports که داخل دات نت هست کار میکنم وقتی یک عکس روی گزارشم قرار میدم چیزی رو نشون نمی ده . کار خاص دیگه ای هم لازم است؟

fadaei2005
سه شنبه 04 مرداد 1384, 16:48 عصر
شما باید کامپونت کریستال رو حذف کنید و دوباره اون رو نصب کنید مشکلتون حل میشه

eshaghi
پنج شنبه 11 خرداد 1385, 17:24 عصر
اول فیلد هایی را که می خواهی انتخاب کنی روی صفحه گزارش قرار بده وبعد از آن تصویر را با اندازه مطلوب ومناسب قرار بده.

art2000ir
جمعه 24 فروردین 1386, 18:51 عصر
یک عکس ثابت هستش یا از یک مسیرکه ادرسش در دیتابیس هست بار می شه یا خود عکس توی دیتابیس هست ؟؟

rezadavodi
جمعه 24 فروردین 1386, 19:15 عصر
خسته نباشید خدمت دوستان
من می خواهم رکوردهای یه جدولو توی کریستال نشون بدم. منتها یکی از فیلدها عکسه. حالا مشکل اینجاست که چطور میشه روی اندازه این عکسها کار کرد. مثلا عکس به اندازه واقعی خودش نشون داده بشه و اگر بزرگتر از اندازه مورد نظر بود تا اون اندازه که مدنظر هست کوچک بشه و کلا کار کردن با Image دیگه. دوستان اگر کسی می تونه کمکی بکنه خیلی ممنون میشم.