PDA

View Full Version : نشان دادن فایل های اکروبات در دلفی



رضا امان
سه شنبه 05 فروردین 1382, 19:51 عصر
اگر کسی این مسله را بری من حل کند مشکل بزرگی را برای من حل کرده است

Inprise
سه شنبه 05 فروردین 1382, 20:09 عصر
راحت ترین و ارزانترین روش استفاده از اکتیو ایکس شرکت ادوبی است . از منوی کامپوننت قسمت نصب اکتیوایکس ها رو انتخاب کن و اکروبات کنترل فور اکتیو ایکس رو تایید کن . کنترلی با نام Tpdf تو بخش اکتیو ایکس کاموپننت پلت نصب میشه که پراپرتی به نام Src داره . آدرس فایل pdf ات رو اونجا بده . ( توصیه میکنم این کار رو ران تایم انجام بدی ! ) و اندازه مناسبی هم برای کنترل انتخاب کن .

روشهای دیگری هم هست که قبلا در موردش اینجا زیاد حرف زده شده اما احتمالا همش پاک شده . اگر مشکلت حل نشد بگو

موفق باشی

اینپرایز حلال مشکلات :roll:

SyntaxCheck
چهارشنبه 06 فروردین 1382, 09:43 صبح
دوستان عزیز سلام
پکیجهای زیر رو دانلود و نصب کنید و در دلفی pdf ایجاد کنید مانند ریپورت گرفتن:
http://www.delmadang.com/cwb-bin/CrazyWWWBoard.exe?db=dmdres&mode=download&num=2976&file=powerpdf09b_compo.zip

http://www.delmadang.com/cwb-bin/CrazyWWWBoard.exe?db=dmdres&mode=download&num=2976&file=powerpdf_0.9_1.zip

Hidarneh
چهارشنبه 06 فروردین 1382, 13:20 عصر
البته اگر از ReportBuilder استفاده کنید با استفاده از پکیج ExtraDevice هم می توانید تمام گزارشات ساخته شده را به فرمتهای مختلفی از جمله pdf ذخیره کنید .

Inprise
پنج شنبه 07 فروردین 1382, 10:50 صبح
هیچکدام از روشهای فوق برای *نمایش* فایلهای PDF کاربرد ندارند . :roll:

RezaBS
پنج شنبه 07 فروردین 1382, 15:04 عصر
این چند روز جوابهای متعددی اینجا دیدم که به نظر میاد پاسخگوی ایشان نبودند.
بهترین راه حل را آقای اینپرایز مطرح کردند البته شاید بشه گفت استانداردترین راه. ولی شاید نحوه بیان ایشان مناسب حال آقای امان نبوده باشه.
همانطور که خودشون هم میدونند در ایران دولوپرز مقاله ای از طرف مدیریت سایت این مراحل را بیان کرده که من به کپی کردنش اکتفا میکنم:

چگونه از فایلهاى PDF در دلفى استفاده کنیم؟
1. دلفى را آغاز کرده و Component | Import ActiveX Control را انتخاب کنید.
2. به دنبال "(Acrobat Control for ActiveX (Version x.x" بگردید و به Install را بزنید.
3. نام پالتى که کمپوننت مورد نظر باید در آن نصب شود را انتخاب کنید.
4. Install را کلیک کنید.
5. Packageی که قرار است کمپوننت در آن نصب شود را انتخاب کنید یا یک Package جدید براى کنترل جدید TPdf بسازید.
6. بر روی OK کلیک کنید.
7. دلفى به شما پیغام مى‌دهد که آیا مایل به Rebuild کردن Package جدید/تغییریافته هستید؟
8. Yes را کلیک کنید. دلفى به شما پیغام مى‌دهد که کمپوننت TPdf نصب شده است.
9. Package را ببندید و به دلفى اجازه دهید که آن را Save کند.
10. حالا کمپوننت در تب ActiveX موجود مى‌باشد.
11. کمپوننت TPdf را روی فرم بکشید.
12. با استفاده از Object Inspector پراپرتی src را مطابق آدرس یک فایل PDF که روى کامپیوتر شما یا وب موجود مى‌باشد قرار دهید. حالا تنها کارى که باید انجام دهید تغییر اندازه کمپوننت مورد نظر است.



نکات:
1. اگر شما ActiveX مربوطه را ندارید، همین حالا آن را از سایت www.adobe.com داون لود کنید. چون برای این مثال ضرورى است.
2. می‌توانید آخرین مرحله (مرحله 12) را در زمان اجرا یا RunTime انجام دهید. بنابراین شما مى‌توانید هر فایلى را در اجرا باز کرده و آنرا تغییر اندازه دهید.

Inprise
پنج شنبه 07 فروردین 1382, 15:38 عصر
..البته دوستان عزیز التفات دارند که توضیحات فوق 12 مرحله بیشتر نداره ... منظور آقا رضا هم این بود که مرحله 12 رو میتونید ران تایم انجام بدید اما به نیت 14 معصوم عدد 14 رو درج کردند که از ایشان تشکر مینمائیم !!! :mrgreen: :mrgreen:

اینپرایز نکته سنج ! :twisted:

RezaBS
پنج شنبه 07 فروردین 1382, 22:27 عصر
سلام آقای اینپرایز
این امانت داری اینجانب را میرسوند :wink: :wink: درستش کردم ولی تقصیر با این مدیر سایتتونه نه من :lol: :twisted:

Look in future
چهارشنبه 17 تیر 1383, 10:14 صبح
سلام
آقا من این اکتیوایکس را پیدا نکردم . اگر کسی دارد لطفا به این آدرس بفرستد
Email:Ali_reza_3839@yahoo.com

masood2004
جمعه 26 تیر 1383, 01:51 صبح
با سلام خدمت استادان گرامی
من با دیدن یه pdf توی دلفی مشکلی ندارم ولی دوتا مشکل هست:
1- چطوری به activex بگم که حالا دیگه چیزی رو نشون نده(مثلا null رو بفرستم بهش؟)
2-وقتی به active x میگم یه pdf دیگه رو نشونم بده سیستم هنگ میکنه .نمیدونم چطوری باید بهش بگم.بعضی وقتها هم که یه pdf جدید نشون میده دوباره اون لوگوی acrobat reader (همون پنجره وسط صفحه و طول میکشه تا بره ) رو نشون میده :shock: :متفکر:

spicirmkh
پنج شنبه 06 بهمن 1384, 10:41 صبح
آیا کامپونتی هست بدون نیاز به نصب آکروبات بشود فایل PDF نشان بدهد
با تشکر

Hamid_PaK
پنج شنبه 06 بهمن 1384, 14:24 عصر
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?p=184615

یا حق !!!