View Full Version : طراحی قفل نرم افزاری
mu_malekzadeh
جمعه 27 آذر 1383, 00:05 صبح
یک سئوال مهم
امروز یک سی دی دیدم که قیمت آن 800 دلار بود و جالبی این سی دی در این بود که برای اجرای این برنامه پس از نصب آن حتما می بایست سی دی اصلی درون سی دی رام قرار داشته باشد تا از درون سی دی ریجستر شود البته قابلیتی که این سی دی داشت این بود که در صورتی که سی دی رایت شده بود به هیچ عنوان ریجستر نمی شد
حالا سئوال من این است که چطور می شود چنین قفلی طراحی نمود
با تشکر
Payam Moradi
جمعه 27 آذر 1383, 10:50 صبح
سلام
از این جور سی دی ها زیاده. با کمی خلاقیت میتونید هر چند تا بخوای رایت کنی. ولی چون شرعا و قانونا کار درستی نیست، آموزش باز کردن قفل اونو توصیه نمی کنم.(حالا سی دی خارجی باشه یا ایرانی اینو نمیدونم)
همینطور با کمی خلاقیت دیگه میتونید خودتون از این قفل ها درست کنید. ولی فکر کنم بازم آموزش این چیزا توی این فرویم ممنوع باشه. (به نظر من کار درستی هم کردند که ممنوع کردند)
موفق باشید :flower:
R_BABAZADEH
جمعه 27 آذر 1383, 14:29 عصر
این قفلهارو می تونید با رایتر یاماها و یک از صدها نوع برنامه درست کنید در ضمن اون قفلها بیشتر سخت افزاری هستند.
البته برای درست کردن قفت نرم افزاری راهای دیگری نیز است مانند شماره سریال هارد یا شماره سریال CD و غیره
Mehdi0016
یک شنبه 29 آذر 1383, 11:02 صبح
سلام
درسته که قفل شکستن کار خوبی نیست ولی قفل گذاشتن اونم رو حاصل دست رنج خودت که خوبه !..
در این مورد دوستان کمک کنند .اگه نرم افزاری سراغ دارید که لااقل براحتی نشه cd رو رایت کرد معرفی کنند .
من cd protector 3 ,tzcopy protect و wtm cd protect رو دارم .
ولی نمی تونم درست باهاش کار کنم ... error زیاد میده ؟؟؟
اگه کسی با اینا کار کرده لطفا راهنمایی کنه .
ممنون
Behrouz_Rad
یک شنبه 29 آذر 1383, 12:29 عصر
Clone CD is My Favorite
:wise1:
Mehdi0016
یک شنبه 29 آذر 1383, 18:31 عصر
با clone چطوری قفل میزاری ؟ :گیج:
Behrouz_Rad
دوشنبه 30 آذر 1383, 06:16 صبح
سلام.
بابا منظورم واسه قفل شکستن بود وگرنه واسه ساخت قفل نرم افزاری 1000 تا راه هست که معمولترینش استفاده از سریال سخت افزارها است.
:wise1:
R_BABAZADEH
جمعه 04 دی 1383, 14:08 عصر
بهترین قفل نرم افزاری اینه که از طریق اینتر نت باز بشه
به طور مثال نرم افزار به طور تصادفی یک عدد تولید می کند بعد این عدد به شما ارسال می شود و شما از طریق یک معادله ریاضی که در برنامه خود نیز گذاشته اید یک کد تازه تولید می کنید و به کاربر می دهید
vBulletin® v4.0.8, Copyright ©2000-1391, Jelsoft Enterprises Ltd.