PDA

View Full Version : برنامه ASP و دیتا بیس SQL SERVER



Mona-Manochehry
سه شنبه 15 دی 1383, 15:11 عصر
من یک برنامه ASP دارم و یک دیتابیس SQL SERVER زمانی که با این دیتا بیس به صورت لوکالی ارتباط برقرار می کنم برنامه به درستی اجرا می شه اما زمانی که می خواهم با کپی اصلی دیتابیس که روی سرور قرار داره ارتباط برقرار کنم با اینکه در query analyzer با دیتا بیس می تونم ارتباط برقرار کنم و یوزری که در کانکشن استرینگ استفاده می کنم یک یوزر تعریف شده برای دیتابیس سروره برنامه ام پیغام خطای login failed می ده . کمکم کنید نمی دونم چیکار کنم .

razaghi
سه شنبه 15 دی 1383, 22:19 عصر
در sql server یک user جدید اضافه کن و username و password به او بدهیدو connection که برای database می نویسی با این username و password جدید باشد مشکل برطرف می شود.
من این مشکل را داشتم و دقیقا همین خطا را نمایش می داد و به خاطر این بود که با username و password اشتباه connection را برقرار می کردم.

Mona-Manochehry
چهارشنبه 16 دی 1383, 08:49 صبح
این کارو کردم اما بازم همون erooro میده

Vahid_Nasiri
چهارشنبه 16 دی 1383, 09:16 صبح
لطفا کانکشن استرینگ خودتون رو اینجا بنویسید.

Mona-Manochehry
چهارشنبه 16 دی 1383, 11:31 صبح
با سلام این هم کانکشن استرینگ :

dim db
set db =server.CreateObject("adodb.connection")
db.Open "Provider=SQLOLEDB.1;Persist Security Info=true;User ID=mona;password=mona1;Initial Catalog=mis83;Data Source=parskhazar1"
dim rs
set rs=server.CreateObject("adodb.recordset")
rs.Open("select * from accounting"),db,1,3

esi022
دوشنبه 05 بهمن 1383, 23:59 عصر
این مشکل حل شد؟
چون db سرور خراب شده بود؟

3lool
چهارشنبه 17 خرداد 1385, 21:20 عصر
با سلام
من دیتا بیس سرور و فایل های asp روی هاست گذاشتم
ولی ارتباط این دو را روی هاست نمی دانم کمک !!!

mjkhosravi
جمعه 26 خرداد 1385, 03:21 صبح
سلام،من هم یه مشکل به sql تو محیط asp دارم و اون اینه که به دستور دومم گیر میده :

sqldataConnection.ConnectionString = "Data Source=MOHAMMAD;Initial ";Catalog=j3;Integrated Security=True
;()sqldataConnection.open

و چیزی که میگه اینه:

Login failed for user 'MOHAMMAD\ASPNET'

در صورتیکهوقتی با یک sqldatasource میزنم وtestconnection رو میزنم درست وصل میشه،میخواستم بدونم چه جوری این مشکل رو میشه حل کرد