View Full Version : سوال: شروع کار با Prado
mojtaba00
یک شنبه 13 اردیبهشت 1388, 11:49 صبح
با سلام و تشکر از راه اندازی بخش prado.
اگر میشه واسه افرادی مثل من که تا حالا فقط با ادیتور های ساده پی اچ پی نوشتن، توضیح بدید که چطور میشه اصلا یک پروزه رو تو پرادو ایجاد و مدیریت کرد.
فرض کنید من هیچی از پرادو نمیدونم.
ممنون از وقتی که می گذارین.
حامد مصافی
یک شنبه 13 اردیبهشت 1388, 17:31 عصر
دوست عزیزم، Prado یک ویرایشگر php نیست، بلکه یک چهارچوب برای نوشتن سایت هایی به زبان php است. در شیوه prado صفحات شما همانند asp.net در یک کلاس قرار می گیرند و شما به شیوه کامپوننت-محور صفحات خود را طراحی می کنید.
برای درک بهتر به این مثال دقت کنید:
http://www.xisc.com/images/event-driven.gif
mojtaba00
دوشنبه 14 اردیبهشت 1388, 13:20 عصر
خیلی ممنون از جوابتون. من می دونم که پرادو یه ویرایشگر نیست. نحوه کار باهاش رو می خواستم بدونم که فهمیدم. ولی به یه مشکل برخوردم. تو لوکال وقتی یک فرم می سازم ( البته طبق آموزش خود پرادو )، submit به خود فرم بر می گرده. اینی که گفتم تو Rapid PHP بود. تو ie اصلا نشون نمیده ( با استفاده از wamp ) . تو فایر فاکس ( بازم با wamp ) هم مثل Rapid PHP عمل می کنه.
طبق اطلاعات ناقص من باید از php_self استفاده شده باشه. پرادو هم که کد بازه. کجا می شه این خاصیت رو عوض کرد.
بعد یه سوال دیگه ، http_referer به جای php_self جواب میده یا نه؟ اگه نه پس چی استفاده کنیم برای برگشت به خود فرم( به جز php_self).
تشکر از وقتی که می گذارید.
mojtaba00
پنج شنبه 17 اردیبهشت 1388, 14:03 عصر
این تاپیک خیلی بی حاله.
حامد مصافی
پنج شنبه 17 اردیبهشت 1388, 16:52 عصر
متوجه سوال شما نشدم؛ اما برای اشاره به کلاس فرم جاری از کلید واژه self استفاده می شود.
mojtaba00
شنبه 19 اردیبهشت 1388, 18:17 عصر
متوجه سوال شما نشدم؛ اما برای اشاره به کلاس فرم جاری از کلید واژه self استفاده می شود.
بذار اینجوری بگم، تو پرادو وقتی یه دکمه ایجاد می کنی داخل یه فرم و رویداد onclick رو براش یه متد در نظر می گیری، بعد وقتی تو لوکال(غیر لوکال امتحانش نکردم) روی دکمه کلیک می کنی، می گه چنین فایلی پیدا نشد. خطا از کجا می تونه باشه؟
حامد مصافی
شنبه 19 اردیبهشت 1388, 18:39 عصر
لطفاً نمونه کد خود را اینجا بگذارید.
mojtaba00
دوشنبه 21 اردیبهشت 1388, 16:59 عصر
لطفاً نمونه کد خود را اینجا بگذارید.
محتویات فایل Home.Page:
<html>
<head>
<title>Hello World </title>
</head>
<body>
<com:TForm>
<com:TButton Text="Click me" OnClick="buttonClicked" />
</com:TForm>
</body>
</html>
محتویات فایل Home.php :
<?php
class Home extends TPage
{
public function buttonClicked($sender,$param)
{
$sender->Text='Hello world!';
}
}
?>
afshin9032
چهارشنبه 25 آذر 1388, 15:11 عصر
تو مسير دهي ها دقت كن
stahad1
جمعه 22 بهمن 1389, 22:25 عصر
حالا میشه گفت که این چارچوب را از کجا گیر بیارم اگه میشه لینک دانلود را بزارید
vBulletin® v4.0.8, Copyright ©2000-1390, Jelsoft Enterprises Ltd.