View Full Version : پروژه ترجمه کتاب C++ GUI Programming with Qt 4
sang9111
شنبه 03 مرداد 1388, 15:55 عصر
سلام دوستان
با توجه به نبود منابع فارسی برای یادگیری کتابخانه قدرتمند Qt و با توجه افزایش علاقه مندان به این کتابخانه تصمیم گرفتم با اینکه مشغله زیاد دارم و گرفتاری زیاد زندگی باعث شده نقش سازنده نداشته باشم این کتاب ( C++ GUI Programming with Qt 4)به تدریج ترجمه کنم تا راه گشای دوستان علاقه مند که تازه می خوان این کتابخانه بی نظیر رو یاد بگیرن باشم از کمک های شما دوستان صمیمانه استقبال می کنم ممنون
bahram17set
جمعه 09 مرداد 1388, 00:58 صبح
کار بسیار خوبی هست !
من چهار فصل این کتاب رو خوندم و حداقل می تونم این چهار فصل اول کتاب رو براتون ترجمه کنم.
البته فعلا قراره که روی یک کتاب گرافیک کامپیوتری کار کنم ، اگر نشد حتما خوشحال می شم هر کمکی از دستم بر بیاد انجام بدم.
نمی دونم چرا ملت به فکر ترجمه ی این کتاب عالی نیستند ؟!
( شاید به خاطر بالا بودن قدرت ترجمه و یا روان بودن متن این کتاب باشه ! )
jeson_park
شنبه 10 مرداد 1388, 02:11 صبح
سلام دوست عزیز
خیلی خوبه
اگه می خوای من می تونم تو ترجمه کمک کنم
پیغام خصوصی بذار خوشحال میشم
mohpooria
دوشنبه 12 مرداد 1388, 12:27 عصر
اگه پایه باشید من تا آخرین فصل کتاب را پایه برا ترجمه کردنش هستم
satanix7
پنج شنبه 29 مرداد 1388, 20:35 عصر
من ترجمه کردم بخش اعظم این کتاب رو و در حال انتشارش هستم. خواستم اطلاع بدم که دوستان زحمت نکشن. البته برای بنده ترجمه و تالیف شده. چون مثلا PyQt و ... رو هم در کتاب گنجوندم. اگر نتونستم ناشر برای چاپ اش پیدا کنم به صورت الکترونیکی برای دانلود میذارم.
Microname
شنبه 31 مرداد 1388, 15:20 عصر
یه سوال کدوم یک از این کتابها ترجمه کرده اید یا میکنید؟
ویرایش دومی یا همان اولی؟
Microname
چهارشنبه 04 شهریور 1388, 00:38 صبح
چه جو بدی شده!
مگه سوال بدی پرسیدم؟!!! این حرکتتون مثل این میمونه که همه تو یه اتاق هستند و به محض ورود من همه اتاق رو ترک کنن!
بابا از این سوال منظور داشتم!! از روی تفریح نپرسیدم!
...StacK...
چهارشنبه 01 مهر 1388, 04:12 صبح
سلام دوستان
با توجه به نبود منابع فارسی برای یادگیری کتابخانه قدرتمند Qt و با توجه افزایش علاقه مندان به این کتابخانه تصمیم گرفتم با اینکه مشغله زیاد دارم و گرفتاری زیاد زندگی باعث شده نقش سازنده نداشته باشم این کتاب ( C++ GUI Programming with Qt 4)به تدریج ترجمه کنم تا راه گشای دوستان علاقه مند که تازه می خوان این کتابخانه بی نظیر رو یاد بگیرن باشم از کمک های شما دوستان صمیمانه استقبال می کنم ممنون
ممکنه نتیجه کار در این دو ماه رو ارائه کنید؟ و یا گزارش بدید؟
اگر هر شخصی بخواد از این مژده ها بده و رهاش کنه سایت بر اثر spam اورفلو میشه.
sang9111
دوشنبه 09 آذر 1388, 04:19 صبح
ممکنه نتیجه کار در این دو ماه رو ارائه کنید؟ و یا گزارش بدید؟
اگر هر شخصی بخواد از این مژده ها بده و رهاش کنه سایت بر اثر spam اورفلو میشه.
من واقعا از همگی معذرت می خوام ولی خواهش می کنم وقتی چیزی نمی دونید اینطوری حرف نزتید من 2 فصل کتاب ترجمه کردم اما با بدترین حادثه زندگیم مواجه شدم همه خانوادم تو تصادف مردن 2 ماه پیش حالا هم ناه زندگی کردن ندارم از دانشگاه مرخصی گرفتم نمی رم داغونم داغون در هر صورت بازم منو ببخشید
با Qt کار کنید که عالی و آینده دار همگی موفق باشید خداحافظ
armintirand
دوشنبه 23 آذر 1388, 00:41 صبح
سلام
من یکی از اعضای تازه وارد این انجمن هستم و به تازگی سعی میکنم که بیشتر به اون سر بزنم ولی امروز خبر تصادف خانواده شما رو دیدم نمیدونم چرا یکدفعه بدنم مور مور شد و اگه بگم غمتونو حس کردم شاید باور نکنید .
مدتی قبل یک تصادف شدید خانواده من داشت ولی خدا اونا رو دوباره به من داد.
منو تو غمتون شریک بدونید .
راستی شرمنده چون پستم کم بود اجازه پست خصوصی نداشتم به همین دلیل مجبور شدم اینجا پست بدم.
behnia_k
دوشنبه 14 دی 1388, 16:54 عصر
من ترجمه کردم بخش اعظم این کتاب رو و در حال انتشارش هستم. خواستم اطلاع بدم که دوستان زحمت نکشن. البته برای بنده ترجمه و تالیف شده. چون مثلا PyQt و ... رو هم در کتاب گنجوندم. اگر نتونستم ناشر برای چاپ اش پیدا کنم به صورت الکترونیکی برای دانلود میذارم.
انتشاراتی پیدا کردهاید یا خیر
توسعه نویس
سه شنبه 22 دی 1388, 16:40 عصر
بنـی آدم اعضـای یکدیـگرند که در آفریـنش ز یـک گوهـرند
چو عضـوی بدرد آورد روزگار دگـر عضــو ها را نـمانـــد قــرار
از دست رفتن خانواده این دوست عزیز چون غم سوزناکی به دل همه بچه های برنامه نویس خواهد بود. همه ما خانواده داریم و به انها وابسته هستیم. اما چه کنیم که همه ما رفتنی هستیم و بار سفر روزی بر شانه ما و خانواده هایمان خواهد نشست.
از خداوند منان آسایش آخرت و صبر زیبا را برای این دوست عزیز و خوانواده ایشان طلب میکنم. و سلامتی را برای خانواده های بچه های برنامه نویس آرزو مندم.
امیدوارم زندگی شما دوست عزیز به صورت عادی برگرده و جای خالی خانواده محترمتان به بهترین نحو پر بشه.
انشاء الله دوستان ادامه این کار رو پی بگیرند و با همدلی و همراهی هم این اثر ارزشمند به ثمر برسه.
jo0ojo0o_iut
سه شنبه 29 دی 1388, 17:17 عصر
سلام
می شه ebook ش رو بذارید!
saleh.hi.62
سه شنبه 29 دی 1388, 17:22 عصر
سلام
می شه ebook ش رو بذارید!
این کتاب نسخه اول این کتاب هستش که به صورت free عرضه میشه.
http://rapidshare.com/files/337746916/C__-GUI-Programming-with-Qt-4-1st-ed.zip.html
dariushvb2010
شنبه 03 بهمن 1388, 12:19 عصر
سلام
پروژه برنامه نویسی با با کیوت است. قراره یه بازی ساده بنویسیم.
از ترجمه کتاب استقبال می کنم. خواهش می کنم هر چه زودتر این کار رو انجام بدید.
abiusx
شنبه 03 بهمن 1388, 15:07 عصر
سلام
بنده تقریبا تمام کتابها و مانوال های کیوت رو خوندم و بررسی کردم
تنها مرجع قابل اتکا و خوب همان راهنمای خود کیوت هست.
این کتابی که فرمودید فقط چهار فصل اول آن کاراست.
ممنون
abiusx.com
saleh.hi.62
شنبه 03 بهمن 1388, 21:16 عصر
سلام
بنده تقریبا تمام کتابها و مانوال های کیوت رو خوندم و بررسی کردم
تنها مرجع قابل اتکا و خوب همان راهنمای خود کیوت هست.
این کتابی که فرمودید فقط چهار فصل اول آن کاراست.
ممنون
abiusx.com
منظور شما داکیومنت های آنلاین هست که روی سایت هست؟
vBulletin® v4.0.8, Copyright ©2000-1390, Jelsoft Enterprises Ltd.