PDA

View Full Version : مشکل با join



aligilani1986
سه شنبه 06 مرداد 1388, 14:35 عصر
سلام.

من 2 تا جدول دارم که یکی اصلی و دیگری دارای یک کلید خارجی از جدول اول است.

مشکل من اینه که میخواهم به ازای یک رکورد از جدول اصلی فقط 1 رکورد از جدول فرعی انتخاب شود. از هر joini استفاده کردم جواب نگرفتم. حتی از distinct هم استفاده کردم. کسی میتونه تو رفع این مشکل کمکم کنه؟
از عکس ضمیمه میتونید استفاده کنید
ممنونم.

davoodrm666_666
سه شنبه 06 مرداد 1388, 15:38 عصر
شما وقتی دوتا ref از جدول اصلی توی جدول دومت داری به ازا ref ها خوب رکورد نشون می ده

aligilani1986
سه شنبه 06 مرداد 1388, 19:40 عصر
سلام.

خب الان دیگه هیچ امکانی نداره که مشکلم حل شه؟ چون باید از رکوردها گزارش هم بگیرم و باید به ازای هر رکورد جدول اصلی تنها یک رکورد از جدول فرعی باشه.

ضمنا جدول سوم (tbl_action)رو برداشتم اما بازم همونطوری بود.

mn_zandy63
شنبه 10 مرداد 1388, 03:55 صبح
از TOP چرا استفاده نمیکنی؟
بعد از SELECT بنویس TOP 1 این شکلی:


SELECT TOP 1 ......

aligilani1986
شنبه 10 مرداد 1388, 09:52 صبح
از TOP چرا استفاده نمیکنی؟
بعد از SELECT بنویس TOP 1 این شکلی:


SELECT TOP 1 ......


سلام. این مشکل را با view حل کردم. ممنون از کمک شما.:قلب: