PDA

View Full Version : دریافت فقط عدد در EditBox



mohammad_mahdawi
شنبه 25 مرداد 1382, 11:18 صبح
آیا کسی می تواند به من بگوید که چگونه میتوان یک EditBox یا DBEdit طوری تنظیم کرد
که فقط عدد دریافت کند و کلید های دیگر را نتوان در آن بکار برد؟


عنوان مطلب شما تغییر داده شد (DELPHIAREA).

Mohammad_Mnt
شنبه 25 مرداد 1382, 11:38 صبح
از EditMask ( شایدم MaskEdit ) استفاده کن :oops:

said ali
شنبه 12 مهر 1382, 18:36 عصر
با سلام
میتونی از کد زیر در اونت KeyPress استفاده کنی


if Key in ['0','1','2','3','4','5','6','7','8','9'] then
.......
else
ShowMessage('Please input Number');

Kambiz
شنبه 12 مهر 1382, 18:49 عصر
برای اینکه کاربر بتونه از COPY و PASTE و همچنین کلیدهای Enter و Escape و Backspace هم استفاده کنه کد سید علی آقا رو بصورت زیر اصلاح می‌کنم:


if not (Key in ['0'..'9', #13 {ENTER}, #27 {ESC}, #8 {BS}, ^V, ^C, ^X]) then
begin
MessageBeep(0);
Key := #0;
end;

غریبه2
یک شنبه 13 مهر 1382, 09:21 صبح
اگه دیتابیس کار میکنی میتونی از BDMaskEdit استفاده کنی . خواستی بگو تا برات بفرستمش :wink:

saeed_d
یک شنبه 13 مهر 1382, 10:39 صبح
دوست عزیز
برای کارهای بانک اطلاعاتی موقعی که DBEdit را به یک فیلد عددی نسبت دهی غیر از عدد چیز دیگری را نمی توان در آن تایپ کرد
برای کارهای دیگر هم از MaskEdit استفاده کن

said ali
یک شنبه 13 مهر 1382, 12:32 عصر
با سلام
از آقای دلفی اریا متشکرم که کد من رو اصلاح کرد :lol: :lol: :lol: :lol: ولی در مورد استفاده از MaskEdit باید بگم استفاده از ادیت باکس جلوه قشنگتری داره چون توی MaskEdit به جای کاراکترها حداقل یه اندرلاین میزاره که به نظر من زیاد قشنگ نیست.

Mohammad_Mnt
یک شنبه 13 مهر 1382, 18:30 عصر
می تونی هر کارکتری که بخوای به جای اون آندرلاین قرار بدی ، اگه می خوای ، به جاش Space بذار

saeed_d
دوشنبه 14 مهر 1382, 11:19 صبح
جناب محمد خان درست می گویند
شما می توانید در MaskEdit هر کاراکتری را که بخواهید به جای آندرلاین قرار دهید حتی جای خالی. پس شکل وشمایلش مانند همان Edit می شود. در نتیجه احتیاجی به استفاده از Edit و کد نویسی نیست.

Kambiz
سه شنبه 15 مهر 1382, 01:26 صبح
اضافه بر راهکارهایی که تا حالا دوستان ارائه کردند، هر فیلد دارای یک ویژگی به نام ValidChars هست که بصورت زیر تعریف شده:


type TFieldChars = set of Char;
property ValidChars: TFieldChars;
با انتساب یک مجموعه از حروف به این ویژگی می‌تونید حروف معتبر برای ورودی رو تعیین کنید. برای مثال مقدار پیش‌فرض این ویژگی برای یک فیلد عدد صحیح بصورت زیر هست:


ValidChars := ['+', '-', '0'..'9'];