PDA

View Full Version : SQL Server ، #C و شبکه



csharp2008
جمعه 30 مرداد 1388, 13:05 عصر
برنامه ای به زبان #C داریم که قرار است در چند کامیپوتر که به هم شبکه شده اند کار کند . اگر ما SQL Server را در کامپیوتر مرکزی نصب کنیم ، آیا برنامه های نصب شده در کامپیوترهای دیگر می توانند به پایگاه داده مورد نیاز خود که در کامپیوتر مرکزی قرار دارد ، دسترسی داشته باشند ؟
بدین منظور باید دستور SQLConnection را چگونه نوشت ؟

با تشکر از همه دوستان و آروزی موفقیت و بهروزی:لبخندساده:

مبین رنجبر
جمعه 30 مرداد 1388, 13:25 عصر
نیاز به تغییر اساسی ای نیست .. فقط در ConnectionString جلوی عبارت Server= اسم سیستمی که روش SQL Server نصبه رو وارد میکنید :

"Server=PC1;database=pubs"

csharp2008
جمعه 30 مرداد 1388, 16:08 عصر
خیلی ممنون Lsass.CRC32 (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=35756)

نیاز به ایجاد سطح دسترسی خاص که نیست ؟

amir_pro
جمعه 30 مرداد 1388, 16:22 عصر
از دوستان که اطلاعات کامل و مفید درباره این موضوع دارند خواهش میکنم که نحوه راه اندازی برنامه ای که از SQL Server در شبکه استفاده میکند را توضیح دهند . بستگی به نوع شبکه )workgroup یا domain)
با تشکر از دوستان عزیز که راهنمایی می فرمایند

csharp2008
یک شنبه 01 شهریور 1388, 09:38 صبح
از دوستان که اطلاعات کامل و مفید درباره این موضوع دارند خواهش میکنم که نحوه راه اندازی برنامه ای که از SQL Server در شبکه استفاده میکند را توضیح دهند . بستگی به نوع شبکه )workgroup یا domain)
با تشکر از دوستان عزیز که راهنمایی می فرمایند

کار خیلی خوبی هست اگه کسی می دونه این لطف رو بکنه ....:چشمک:

مبین رنجبر
یک شنبه 01 شهریور 1388, 10:04 صبح
خیلی ممنون Lsass.CRC32 (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=35756)

نیاز به ایجاد سطح دسترسی خاص که نیست ؟


سطح دسترسی ها دیگه مربوط میشه که لیست کاربرانی که در دیتابیس تعریف شدن و سطح دسترسی گرفتن .. در ConnectionString فقط نام کاربری و کلمه عبور ذکر میشه ...


از دوستان که اطلاعات کامل و مفید درباره این موضوع دارند خواهش میکنم که نحوه راه اندازی برنامه ای که از SQL Server در شبکه استفاده میکند را توضیح دهند . بستگی به نوع شبکه )workgroup یا domain)
با تشکر از دوستان عزیز که راهنمایی می فرمایند

من که فکر نکنم بصورت معمولی یا Domain یا Wordgroup فرقی کنه .. چون بلاخره شبکه برقراره و سرور SQL Server رو میشناسه