PDA

View Full Version : سطح برنامه نویسی شبکه دز QT



saleh.hi.62
جمعه 10 مهر 1388, 18:55 عصر
سلام
میخوام بدونم qt برای برنامه نویسی شبکه از تمام پروتکل ها پشتیبانی میکنه؟
آیا میشه کتابخونه هایی که برای کار با شبکه نوشته شده تو qt وارد کرد؟

Nima_NF
جمعه 10 مهر 1388, 19:20 عصر
شما در هنگام کار با Qt در حال برنامه نویسی Native هستید و محدودیت خاصی ندارید. اگر چیزی در Qt نبود، کتابخانه آن را به برنامه اضافه کنید و استفاده کنید.
فقط باید ساختار Qt را بدانید تا بتوانید در جای مناسب از کتابخانه استفاده کنید.

saleh.hi.62
شنبه 11 مهر 1388, 07:06 صبح
ممنون دوست عزیز
ولی نگفتی که کتابخونه های QT کامل هست برای برنامه نویسی شبکه؟
من برای انجام کاری باید برنامه نویسی شبکه انجام بدم
الان نمیدونم که کدوم رو انتخاب کنم
1-QT
python-2

کسانی که کار کردن قبلا کمک کنند.
ممنون.

حامد مصافی
شنبه 11 مهر 1388, 11:20 صبح
1-QT
python-2

یک زبان با یک تولکیت مقایسه شده!
شما می توانید از هر دو اینها استفاده کنید؛ یعنی در زبان python از qt استفاده کنید (با بایند pyQt)

در مورد ماژول های شبکه Qt این لینک (http://doc.trolltech.com/4.5/qtnetwork.html)را ببینید.

saleh.hi.62
شنبه 11 مهر 1388, 14:11 عصر
درسته که پایتون یه زبونه اما تعداد خیلی زیادی کلاس و متد برای کارهای متفاوت ارائه میده.
مثلا twisted یک engine برنامه نویسی شبکه برای پایتون که خیلی قدرتمند
http://twistedmatrix.com/trac/

همچین چیزی برای QT وجود داره؟

حامد مصافی
شنبه 11 مهر 1388, 14:35 عصر
پست قبلی رو با دقت بخون. اگر پایتون راضیت می کنه و Qt امکانات خوبی داره از هر دو استفاده کن!!!

raven1997
دوشنبه 11 آبان 1388, 00:41 صبح
شما هر کاری را بخواهید خیلی راحت می توانید با قدرت سی پلاس پلاس و توانایی کیوت انجام بدهید.
من نیازی به پایتون نمی بینم . مثل اینه که لقمه را دور سرت بچرخونی بعد بخوری.
حالا دیگه هر جور می دونی.....

saleh.hi.62
سه شنبه 12 آبان 1388, 15:29 عصر
این کاملا درسته ولی

اصلا چرا خیلی ها پایتون رو به c++ ترجیح میدن!

اینه که همون کار رو با تعداد کد کمتر انجام میده و با همون قدرت