PDA

View Full Version : جند سئوال



houtanal
سه شنبه 02 فروردین 1384, 21:12 عصر
@constant = split //, " tfd;kfoA,.iyewrkldJKD";
این خط و برای من توضیح بدین و کاربرد @ در پرل چیه؟




push (@new, $temp);
این رو هم ایضا!!

Inprise
چهارشنبه 03 فروردین 1384, 01:04 صبح
در پرل معمولا" از $ یا @ در ابتدای متغیرها استفاده میکنند ؛ بعضیها هم از % استفاده میکنند اما کاربرد عام متعلق به $ است ( مثل PHP‌ ) . تابع Push هم همان عملکرد تابع Append رو داره یعنی اضافه کردن مقادیری به انتهای یک آرایه .

houtanal
چهارشنبه 03 فروردین 1384, 01:45 صبح
@constant رو به


$constant = tfd;kfoA,.iyewrkldJKD";

تغییر دادم

تابع push رو هم به array_push تغییر دادم

توضیح:
می خواستم یک برنامه پرل رو به php تبدیل کنم

برای مطالعه بیستر تفاوت های php وperl

http://www.cs.wcupa.edu/~rkline/perl2php/
در پرل معمولا" از $ یا @ در ابتدای متغیرها استفاده میکنند ؛ بعضیها هم از % استفاده میکنند اما کاربرد عام متعلق به $ است ( مثل PHP‌ ) . تابع Push هم همان عملکرد تابع Append رو داره یعنی اضافه کردن مقادیری به انتهای یک آرایه .
tnx a lot

white fox
پنج شنبه 11 فروردین 1384, 16:44 عصر
شرمنده که کمی دیر جواب میدم..در مورد push که بچه ها یه چیزایی گفتن اما در مورد اولی..... درست کد اول اینه:



@arry=split(//,"this is sample text");


خوب این چیکار کینه؟..دونه دونه حرفهای این متن رو تبدیل به آرایه های این آرایه شما میکنه یعنی آرایه اول با شماره صفر مقدار t رو میگیره آرایه دوم مقدار h و الی آخر ...کد مثال:



#!/usr/bin/perl -w

@arry=split(//, "this is a sample text");

print "@arry\n";



خوب این split برای تبدیل اسکالرها به آرایه ها بکار میره.....افتاد عریرم؟

white fox
پنج شنبه 11 فروردین 1384, 16:49 عصر
در پرل معمولا" از $ یا @ در ابتدای متغیرها استفاده میکنند ؛ بعضیها هم از % استفاده میکنن

جناب inprise عزیز...من شما رو دورادور از روی نوشته هاتون میشناسم..میدونم که آدم پر اطلاعاتی هستید اما این نوشتتون غلطه که برای نشون دادن متغییر ها هم از $ , %, @ از این استفاده میکنند...
$ برای نمایش اسکالر ها هست.
@ برای نمایش آرایه ها.
% برای نمایش هش ها بکار میره....
برای توضیح بیشتر به مطالب آموزشی من رجوع کنید..که در همین بخش پست شده

houtanal
پنج شنبه 11 فروردین 1384, 17:02 عصر
افتاد عریرم؟
آررررره
البته در php می توان یک رشته رو به صورت آرایه فراخوانی کرد البته برای اختیارات بیشتر باید از همون تابع که در php هم موجود است استفاده کرد.


<?php
$str="hello world";
echo $str[0];
?>


اسکالر ها
منظور همونstring است؟

یه سئوال دیگه
من شنیدم از کتابخانه کار با رشته های پرل در php استفاده شده.آیا این درسته؟(با توجه به شباهت فراوان توابع کار با رشته ها در هر دو زبان)
tnx

white fox
پنج شنبه 11 فروردین 1384, 22:59 عصر
نه عزیزم اسکالرها همون string نیست.....در واقع اسکالر یک متغیر رو در خودش نگه میداره..حالا میخواد حرفی باشه یا عددی باشه....
مثال ::نوشتن:: من همیشه ترجیح میدم با یه مثال مشکل خودممو و دیگران رو حل کنم)



#!/usr/bin/perl -w
use strict;
use warnings;

my $int_a = 10;
my $int_b = 5;

print "$int_a" + "$int_b","\n";

#now try string

my $str_a = "hello";
my $str_b = "world";

print "$str_a" . " $str_b";
print "\n";





در مورد شباهت php با perl هم چیزی نمیگم چون هیچی از php نمیدونم اما در مورد پرل هر سوالی داشتی بپرس اگه تونستم جواب میدم