PDA

View Full Version : حرفه ای: جمع بندی موضوعات مرتبط با VoIP

Saeed_m_Farid
یک شنبه 10 آبان 1388, 18:53 عصر
با سلام
خدمت تمام مسئولین و مدیران سایت خسته نباشید عرض میکنم:

راستش خیلی وقت بود میخواستم این موضوع رو مطرح کنم ولی دوستان مجله برنامه نویس کمک کردن و مقاله های این حقیر رو قابل دونستن و مدتی این موضوع معلق موند؛ حالا با درنظر گرفتن بلاتکلیفی فعلی مجله و از طرف دیگه یکطرفه بودن مقالات (چون معمولاً فقط مقاله ها خونده میشن -یا متاسفانه کپی و ...- بدون بازخورد) و با در نظر گرفتن خواهش های مکرر از خوانندگان در باب اظهار نظر، همکاری متقابل و آدرس ایمیل و ... متاسفانه بازهم در حل مشکلات جاری VoIP، همکاری، افزایش منابع و پرورش متخصصین، رفع مشکلات علمی و ... بسیار کم راهگشا بوده.

بگذریم :

میخواستم از دوستان متخصص در زمینه Asterisk، Trixbox، AGI Developement و کلاً برنامه نویسی و پیکربندی های مرتبط با VoIP و پروتکل ها و پروژه ها و ... (که من میدونم دوستانی تو همین سایت هستن و میتونن همکاری و همفکری متقابل داشته باشند) خواهش کنم یه همتی بکنند و این تکنولوژی ها رو با هم توسعه بدیم! نمیخوام زیاد گنده گویی کنم ولی هرچی در این زمینه دونستم و تو پروژه ها پیاده کردم به زبان اصلی و از کتابها و منابع لاتین (و باتوجه به نیازمندیهای محلی اون مناطق) بوده و با توجه به خیل عظیم مطالب دو کلمه سواد فارسی مفید و بدردبخور (مخصوصاً در مورد پیکربندی های مناسب با مخابرات و شرایط اینترنت و ... کشور) تو خیلی از موارد وجود نداره.

میدونم خیلی کار در این زمینه هزینه بر و تجربیات قابل مقایسه با دو خط کد معمولی واسه برنامه های دیگه نیست ولی اگه چند تا دوست و متخصص در زمینه برنامه نویسی و پیکربندی های نسل جدید ارتباطات و مخابرات پیدا بشه، مطمئن باشید که خیلی زیاد از به اشتراک گذاشتن تجاربتون پشیمون نمیشید و خیلی چیزها هست که من تو جاهای پراکنده با دوستان دیگه همفکری داشتیم و خلاصه اش از همکاری با همدیگه قول میدم هیچکدوم زیاد مغبون نمی شیم.

به علت پراکندگی و عدم وابستگی برنامه نویسی در این زمینه، نمیشد من مثلاً این درخواست رو تو تالار شبکه (مثلاً برای کانفیگ appliance های مرتبط)، مباحث مرتبط با لینوکس (برای Asterisk یا Trixbox)، یا تالار PHP، Java، C++‎‎‎‎‎/C و یا هر زبان دیگه ای مطرح کنم؛ دوستانی هستند که تو هر کدوم از اون تالارها به قسمتی از این مساله اشراف ندارن و کارمون میشه پرش از این قسمت به اون قسمت برای توضیح موارد پیش نیاز و نه همکاری برای پیشبرد یه سیستم کامل با بکارگیری توانایی های تمام متخصصین؛ منظورم اینه که جایی باشه که دوستان و صاحب نظرانی که یه پیش زمینه ای دارن و از کلیات آگاهند و ضمناً تو زمینه خاصی تبحرشون بیشتره، تو اون زمینه بتونن برای پیشبرد مباحث همکاری کنند، نه اینکه مثلاً تالار Asterisk/Trixbox یا PHPAgi یا FastAGI یا برنامه نویسی bash برای Asterisk راه بندازیم و اونجا معطل بشیم، درسته تو این زمینه ها هم کمبود هست ولی قصد من جایی هست که یه دید از بالا باشه نه ریز شدن تو هر کدوم از مسائل. (مگه اینکه مدیران محترم، لازم بدونن و جزئیات و تخصص های مرتبط با این موارد رو جزو مسائل رده برنامه نویسی به حساب بیارند که بحثش جداست)

امیدوارم دوستان به این نیاز که خیلی زود گریبان صنعت رو خواهد گرفت، و یک تنه نمیشه بارش رو به دوش کشید توجه کنند و بالشخصه حاضرم تا اونجایی که می تونم هر جور صلاح بدونین در این زمینه در خدمت دوستانی که مشکلات لاینحلی براشون پیش می یاد و مشابهش رو داشتم، باشم. بقیه رو نمیدونم ولی واقعاً بخاطر مسائلی که میشد تو 1 دقیقه با یه اسکریپت ساده یا راه حل میانبر حلشون کرد، مدتها (به علت کمبود منابع و پراکندگی تخصص های موردنیاز) وقت تلف کردم و دوست ندارم هر کسی میخواد پا تو این مسیر بذاره، با این مسائل برخورد کنه و دمش رو بذاره رو کولش و بره و بازم ما بمونیم و حوض ...

به امید همکاری دوستان.
سعید موسوی فرید 1388/08/10 '19:49

علی کشاورز
یک شنبه 10 آبان 1388, 23:00 عصر
می تونید در تالار پروژه های اوپن سورس این کار را انجام بدید. این تالار برای انجام پروژه های گروهی در هر زمینه ایی مرتبط با توسعه نرم افزار، ایجاد شده.