PDA

View Full Version : از چه توزیعی استفاده میکنید؟

ali_hadian
سه شنبه 30 فروردین 1384, 13:51 عصر
با سلام
این نظر سنجی به عنوان تحقیق در مورد محبوبیت توزیعهای لینوکس بین ایرانیان خیلی برام مهمه
لطفا همه جواب بدید
با تشکر

shaniaki
سه شنبه 30 فروردین 1384, 22:12 عصر
با عرض ادب:
چند وقت پیش مشابه همین بحث و نظرسنجی را داشته ایم. به هر حال شاید پس از گذشتن مدتی مطرح کردن آن به صورت کامل تر مفید باشد.

یه ... خفن

ali_hadian
سه شنبه 30 فروردین 1384, 22:16 عصر
سلام

به هر حال شاید پس از گذشتن مدتی مطرح کردن آن به صورت کامل تر مفید باشد.
منظور من هم دقیقا همین بود

ali_hadian
چهارشنبه 31 فروردین 1384, 16:28 عصر
سلام
من حداقل به یه جامعه آماری 20 تا 30 نیاز دارم
نتایج فعلی منطقی نیستند

ali_hadian
پنج شنبه 01 اردیبهشت 1384, 17:51 عصر
سلام
بازم جالبه که Suse اوله
تو تکنوتاکس که نصف دبیان رای نیاورد

ali_hadian
جمعه 02 اردیبهشت 1384, 05:45 صبح
سلام
متاسفانه نتایج اصلا با اینجا همخوانی نداره

http://www.technotux.org/html/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=3069&star t=15 :گیج:

ali_hadian
شنبه 03 اردیبهشت 1384, 15:15 عصر
سلام
دیگه واقعا یاللعجب

hosseinzadeh
شنبه 03 اردیبهشت 1384, 22:26 عصر
تو تکنوتاکس که نصف دبیان رای نیاورد
شاید به این دلیل باشد:

از آنجا که من از knoppix استفاده میکنم و بر مبنای دبیان هم هست گزینه debian رو زدم.

ضمنا این نظر سنجی مناسبتره.202 نفر هم رای دادن.ملاحظه میکنید که زوزه در رتبه ی دوم قرار داره.
http://www.technotux.org/html/modules.php?op=modload&name=NS-Polls&file=index&req=results&pollID=12&mode=thread &order=0&thold=0

ali_hadian
یک شنبه 04 اردیبهشت 1384, 22:34 عصر
ممنون
ولی مسلما ناپیکس تا این حد هم کاربر نداره که رای را تا این حد بکشه بالا
این که بعد از خانواده ردهت، زوزه دوم باشد کاملا منقی است ولی دبیان .... :گیج: :confy2:

ali_pourian
چهارشنبه 07 اردیبهشت 1384, 15:31 عصر
دوست عزیز
جای اوبانتو و بساری از توزیعها خالیه
دبیان هم کاملترین توزیع لینوکسی موجود است و بی نقص ترین
علی

oxygenws
چهارشنبه 07 اردیبهشت 1384, 16:25 عصر
دبیان هم کاملترین توزیع لینوکسی موجود است و بی نقص ترین
سلام،
ممنون میشم در این مورد کمی توضیح بدید.

ali_pourian
یک شنبه 11 اردیبهشت 1384, 12:59 عصر
اولا تمامی بسنه هایی رو که بخواهید و تمامی نرم افزار ها در ان موجود است
از لحاظ پشتیبانی فوق العاده است
از لحاظ امنیت ..........
از هسته های مختلفی می توان استفاده کرد و .................
علی

ali_hadian
یک شنبه 11 اردیبهشت 1384, 14:19 عصر
سلام

از لحاظ امنیت ..........
میشه بگین از چه لحاظ (دقیقتر توضیح بدید)

از لحاظ پشتیبانی فوق العاده است
اتفاقا دبیان توسط هیچ شخص یا شرکت ثابتی پشتیبانی نمیشه
:wise2:

oxygenws
یک شنبه 11 اردیبهشت 1384, 22:45 عصر
ببخشید علی جان، من هم توضیحات بیشتر و مستند تری می خواستم.

اولا تمامی بسنه هایی رو که بخواهید و تمامی نرم افزار ها در ان موجود است
منظورتون از --تمامی-- چیه؟؟

از لحاظ امنیت ..........
ممنون میشم لینک آمار یا سندی رو اینجا ارایه بدید.

شرمنده، ولی منظور این قسمت رو اصلا نفهمیدم :(

ممنونم.

ali_hadian
یک شنبه 11 اردیبهشت 1384, 23:01 عصر
سلام

احتمالا منظورشون این بوده که میشه هنگام نصب انتخاب کرد که مثلا هسته 2.4 نصب شود یا 2.6
این کار به راحتی در لینوکس های دیگه بعد از نصب قابل انجامه و معمولا همه از آخرین ورژن کرنل استفاده میکنند :موفق:

hosseinzadeh
دوشنبه 12 اردیبهشت 1384, 15:03 عصر
از هسته های مختلفی می توان استفاده کرد و
شاید منظورشون هسته GNU Hurd باشه.

ali_pourian
شنبه 17 اردیبهشت 1384, 14:09 عصر
دوستان عزیز.
منظورم تقریبا همین است
از هته های هورد. بی اس دی. .....
برای مدرک هم
شما هر بسته های رو بخواهید حتما بسته دبیان اون رو می بینید.
هر برنامه ای که برای لین.کس تهیه بشه که جنبه کمی عمومی داشته برای دبیان هم می یابید.
بدلیل نوع واختیارات و وضعیت خود دبیان شما برای هک و یا بقول بعضی ها کرک تقریبا غیر ممکن است مگر شما اصولا حودتان اجازه بدهید.
علی

ali_hadian
یک شنبه 18 اردیبهشت 1384, 17:53 عصر
سلام

بدلیل نوع واختیارات و وضعیت خود دبیان شما برای هک و یا بقول بعضی ها کرک تقریبا غیر ممکن است مگر شما اصولا حودتان اجازه بدهید.
به قول دوستی:

اگه تو لینوکس وارد باشی میتونی ردهت رو طوری تنظیم کنی که کسی نتونه چپ بهش نگاه کنه اگه هم ناشی باشه برات ویندوز و دبیان و اسلاکور و ..... هیچ فرقی نمیکنه و هر جوجه هکری میتونه هکت کنه!

hosseinzadeh
دوشنبه 19 اردیبهشت 1384, 14:43 عصر
از هته های هورد. بی اس دی. .....
البته هسته Hurd تا تبدیل شدن به یک هسته ی سیستم عامل کامل راه طولانی در پیش داره!

شما هر بسته های رو بخواهید حتما بسته دبیان اون رو می بینید.
برای اغلب نرم افزارها بسته RPM وجود داره(معدود برنامه ای رو پیدا می کنید که نسخه ای برای توزیعات مبتنی بر RPM نداشته باشه)
اینها هیچ کدوم دلیل برتری یک توزیع نیست.
دبین به دلیل امنیت نسبتا خوب و پایبند بودن به اصول نرم افزار آزاد،تا حدودی بین کاربران حرفه ای لینوکس محبوبیت داره.

houtanal
دوشنبه 19 اردیبهشت 1384, 14:49 عصر
امنیت نسبتا خوب
مگر کرنل و بسته ها در بسیاری از این توضیع ها یکی نیست
پس چه چیزی باعث ایمن تر بودن دبیان نسبت به بقیه میشه؟

ali_hadian
دوشنبه 19 اردیبهشت 1384, 15:13 عصر
سلام

اولا کسی تایید نکرد دبیان ایمن تره!
تا جایی که من میدانم نوع و تنظیم فایروالی که استفاده میشه و مهمتر از آن طریقه پیکربندی سیستم و تنظیمات آن در امنیت سیستم عامل نقش داره

hosseinzadeh
دوشنبه 19 اردیبهشت 1384, 15:22 عصر
گرچه گروههای مختلف از بسته های تقریبا یکسان استفاده می کنند اما این دلیل نمی شود که محصولات شبیه به هم تولید کنند.هر کدام از توزیعات دارای پیکربندی ها ی خاص خود هستند و هر کدام از دسته ی خاصی از نرم افزارها استفاده می کنند.ضمن این که توزیعات مطرح غالبا برنامه های اختصاصی برای خود دارند.

شهره . ی
یک شنبه 08 خرداد 1384, 09:07 صبح
دبین به دلیل امنیت نسبتا خوب و پایبند بودن به اصول نرم افزار آزاد ،تا حدودی بین کاربران حرفه ای لینوکس محبوبیت داره
در مورد "اصول نرم افزار آزاد" کاملا حق با شماست
ولی ممکنه در مورد امنیتش توضیح بیشتری بدین؟
در ضمن من به دلیل به دست آوردن سی دی های دبیان وارد این عنوان شدم
کسی از دوستان می تونه کمکی بکنه؟

شهره . ی
یک شنبه 08 خرداد 1384, 10:19 صبح
در ضمن من به دلیل به دست آوردن سی دی های دبیان وارد این عنوان شدم
در این مورد جوابمو در جای دیگه گرفتم

koli
چهارشنبه 11 خرداد 1384, 18:17 عصر
میتونید بگید که مبنای انتخابتون بین توزیع های لینوکس چی بوده؟ همانطور که آقای پوریان هم اشاره کردند جای Ubuntu Linux خالیست. البته شما گزینه ی انتخابی "دیسک های زنده" رو قرار دادید و در همان حال "سایر توزیعها" را. حال اگر توزیع مورد نظر من بین گزینه ها نبود و در عین حال دیسک زنده هم محسوب میشد, کدامیک رو باید انتخاب کنم: دیسک های زنده یا سایر توزیعها؟ مگر فرض رو بر این بگذاریم که نظرسنجی شما فقط حول توزیع هاییست که به صراحت ازشون نام برده شده. که البته فکر کنم جز این هم نمیتونه باشه چون نتیجه ی صحیحی ببار نخواهد اومد.

ali_hadian
دوشنبه 16 خرداد 1384, 13:25 عصر
سلام

دیسک های زنده یا سایر توزیعها؟
دیسک های زنده[i]

aras00000
سه شنبه 04 مرداد 1384, 07:22 صبح
سلام
به نظر من SUSE بهترین هست زیرا یک نگارش کاملا حرفه ای و شرکتی لینوکس هست که البته بدلیل پشتیبانی ناول از آن آینده داره و در ضمن داده پردازی ایران و مرکز آی تی شریف دارن روی فارسی کردن اون کار میکنن و به نظر من آینده دار ترین و بهترین نسخه در ایران هست
ممنون

ماکوآنلاین
یک شنبه 10 مهر 1384, 22:21 عصر
من هم همینو می گم
فقط اگه همشو فارسی کنن شرمنده .
من روزی دهها لغت انگلیسی حفظ می کنم برای همین اصلا نمی خوام باهاش کار کنم .این فقط نظر منه
لینوکس هم بین المللی هستش نباید با ترجمه همه اون ارزش و اعتبارش رو بیاریم پایین

aras00000
دوشنبه 11 مهر 1384, 21:20 عصر
سلام
به نظر من هیچ مشکلی در این کار نیست فقط اگر شما یک خورده به این مساله فکر کنید که اونها که نمی آیند برای ما فارسی اش کنند پس ما باید خودمون فارسیش کنیم حالا اگر شما خیلی دلت میخواهد انگلیسی بشی این یک حرف دیگه هست ولی من فکر میکنم هر بچه 5 ساله ایرانی باید بتونه بدون نیاز به یاد گیری یک زبان خارجی از کامپیوتر کار بکشه
ممنون

ahmad-h
شنبه 13 اسفند 1384, 20:44 عصر
این سوال را هم اضافه کنید شاید به یک نتیجه منطقی برسید (این توزیع را از کجا خریده اید)

Developer Programmer
جمعه 03 شهریور 1385, 10:09 صبح
عذر میخوام که پستهای قدیمی رو بالا میکشم.
حقیقتش من سایتهای زیادی رو گشتم واسه این که بدونم کدوم توزیع از لینوکس هست که با NTFS و فایلهای صوتی مشکلی نداشته باشه، user friendly باشه و اونقدر (از لحاظ بسته ها) کامل باشه که آدم نیازی به عوض کردنش نداشته باشه.
اما متاسفانه در سایتهای ایرانی هرکس ساز خودش رو میزنه و اصلا نمیشه تشخیص داد کی راست میگه!
یه مقاله اینترنتی (که نمیدونم کجا بود) Mandrake رو پیشنهاد کرده بود.

oxygenws
جمعه 03 شهریور 1385, 18:32 عصر
در این زمان، شدیدا ubuntu رو بهتون پیشنهاد می کنم.

ramin_rp
شنبه 04 شهریور 1385, 20:19 عصر
سلام
ubuntu که بسته هاش خیلی کمه شدیدا" به اینترنت نیاز دارید

توزیعی با مشخصاتی که فرمودید به نظر من SUSE میتونه باشه parsix هم بد نیست
در مورد فایلهای صوتی باید بگم که لینوکس مشکلی با mp3 و ... نداره فقط کپی رایت رو رعایت میکنه که تو parsix به طور پیش فرض کودک هاش نصب هستند
در کل suse رو پیشنهاد میکنم

whitehat
شنبه 04 شهریور 1385, 22:00 عصر
در این زمان، شدیدا ubuntu رو بهتون پیشنهاد می کنم. من هم با شما موافقم :) مخصوصا در این نسخه آخر برای اولین بار از نصب گرافیکی به جای نصب در محیط متنی استفاده شده که نسخه ای زیبا را پدید آورده.
من با اوبانتو از نظر کارهای خانگی مشکلی ندارم فایل های صوتی و ویدیوئی براحتی پخش می شوند این نسخه به صورت پیشفرض مودم منو شناخت و سایر قابلیت هایی که در این لینوکس وجود داره کم کم فکر کنم بتواند با Suse یا فدورا رقابت کنه:)

ubuntu که بسته هاش خیلی کمه شدیدا" به اینترنت نیاز داری
دوست عزیز به دلیل اینکه این توزیع مبتنی بر دبیان هست بسیاری از بسته های دبیان را می توانید در آن استفاده کنید.

ali_hadian
یک شنبه 12 شهریور 1385, 21:13 عصر
سلام
در مورد اوبونتو اولا که دی وی دیش رو اگه دانلود کنید کمتر مشکل خواهید داشت.
ثانیا که دیسک هما را میتونی از سایت تکنوتاکس سفارش بدین:
http://www.technotux.org/html/index.php?module=htmlpages&func=display&pid=68
این سی دی شامل اکثر بسته های مورد نیاز شما است

H_T_O_A
دوشنبه 29 مرداد 1386, 23:07 عصر
من هم fedora کار کردم هم suse
هر کدوم یه خاصیت داره به نظر من fedra هستش قوی تره ولی suse خوشگل تر و روون تر برای کاربره در عین حالی که چیزه زیادی کم نداره
به هر حال می خواستم بپرسم چرا فقط یه انتخاب میشه کرد تو نظرسنجیش امثال من که 2 تا نظر می خوان بدن چه کنن
به هر حال من به فدورا رأی دادم
یا علی

FrankenStein
شنبه 10 شهریور 1386, 09:53 صبح
به نظر من مندریوا یکی از بهترین توزیع های لینوکس ِ محیط فارسی،تکنولوژی انحصاری سه بعدی و نصب آسان و بی دردسر و یک توزیع کامل.

ubuntu هم نسخه جالبه.خوبیه این توزیع اینکه خیلی راحت با سخت افزارها کنار میاد.

t4z3v4r3d
یک شنبه 15 مهر 1386, 22:36 عصر
سلام
به نظر همه توزیعها یه جور میان چون کرنل معمولا تغییر چندانی در بین اونها نداره و
فقط اختلاف در یه سر کارها مثل خودکار سازی ها و ... هست
اما به نظر من بهتر ین لینوکسها دبین /اسلکور /جنتو از اینها هم بهتر یونیکس BSD ها و گFreeBSD گل سر سبد

hamed_bostan
شنبه 12 آبان 1386, 20:29 عصر
ببخشید اما کاش دوستان وقتی نوع توزیع رو مشخص میکردن دلیل و قابلیتش رو هم میگفتن که مثلا منی که میخوام یکیی رو انتخاب کنم بنا به نیازم توزیع درستی رو انتخاب کنم .ممنون

rezaTavak
یک شنبه 13 آبان 1386, 06:54 صبح
آمار و ارقام این نظر سنجی زیاد هم درست نیست. اولین دلیل در این نظر سنجی در دسترس بودن است چراکه شرکتهای ایرانی توزیع کننده سی دی نرم افزار دو توزیع fedora,suse را از همه بیشتر پشتیبانی کرده اند.

گرچه ubuntu یک توزیع بسیار مناسب است و همچنین دبیان اما چون حجمهای بالا دارند زیاد تبلیغ نشده است.

ubuntu+debian یعنی سی دی ubuntu را بگیرید و از پکیجهای دبیان استفاده کنید یک انتخاب خوب است. چراکه دبیان زود به زود تغییر نمی کند و کامل عرضه می شود. اما دبیان محیطی بسیار دوست داشتنی دارد.

administors
چهارشنبه 10 بهمن 1386, 01:42 صبح
به این دلیل open suse

http://www.windowsnetworking.com/img/upl/image0011100081088054.jpg

http://en.opensuse.org/YaST

NazErTan
دوشنبه 15 بهمن 1386, 15:22 عصر
فکر میکنم منظورتون این بود که ubuntu محیط جذابی داره
یه مورد دیگه BSD ها اصولا لینوکس نیستن و به کل لایسنسشون فرق میکنه پس طبیعیه که توی این نظر سنجی نیان
من شاید پستم طولانی بشه چون اولین پستم توی این سایته
من خودم suse کار میکنم چون میخوام با اون کار خونگی انجام بدم
شما از لینوکستون چی میخواین
اگر میخواین mp3 پخش کنه که xine-lib رو نصب کنین و لذت ببرین
می خواین محیط 3d داشته باشین compiz رو نصب کنین
منظورم اینه که تفاوت لینوکس ها توی config اوناست نه توی داشتن پکیج های زیاد یا کم ، که این مشکل این روزا با 1000 تومن حل میشه
suse که استفاده میکنیم رو میدونین نام ایران رو جز کشورهایی آورده که از نظر novell تحریمن؟
اما محبوبیتش به خاطر وجود yast توی این لینوکسه که هر کاری شما بخواین انجام بدین و هر کانفیگی به شما کمک میکنه
در مورد deb base ها مثل دبیان و rpm base ها مثل ردهت میدونین که میتونین پکیج هاشونو با نرم افزار alien به راحتی به هم تبدیل کنین ؟ پس این هم دلیل قانع کننده ای نیست
دلیل هر کس به خاطر سلیقه ی اونه البته بیشتر دلیلش و کمتر به قابلیت اون لینوکس بر می گرده
من فکر میکنم تمام لینوکس ها خوبن و همشون میتونن اون چیزی باشن که شما میخواین
موفق باشین

oxygenws
دوشنبه 15 بهمن 1386, 20:46 عصر
در مورد deb base ها مثل دبیان و rpm base ها مثل ردهت میدونین که میتونین پکیج هاشونو با نرم افزار alien به راحتی به هم تبدیل کنین ؟ پس این هم دلیل قانع کننده ای نیست
دلیل هر کس به خاطر سلیقه ی اونه البته بیشتر دلیلش و کمتر به قابلیت اون لینوکس بر می گرده
بحث فقط تبدیل پکیج ها نیست. ساختار پکیج های دبیان، مدیریت بسته ها، نسبت به rpm دقیق تر و تمیز تره. (من با هر دو سیستم مدیریت خیلی کار کردم، این حرف رو با علم به دو مدیریت بسته می زنم)

در مورد لینوکس ها و برنامه ها شون، تا حدودی حرفت درسته، اما نه اونقدر. مثلا الان اوبونتو ۸.۰۴ با pulseaudio میاد. هیچ لینوکس دیگه ای نداریم که پیشفرض PA روش نصب باشه. خوب، من نمی گم شما نمی تونی روی مثلا suse بیای PA نصب کنی، می تونی. اما کانفیگ کردن اون بسیار برات سخت خواهد بود و منطقا یک کاربر عادی خونگی یا حتی یک مدیر سرور نباید چنین کاری بکنه.

توسعه ها حداقل توی انتخاب بسته های اولیه یا بسته هایی که پشتیبانی می شن، خیلی با هم فرق دارند و این به نظر من مهمه. خیلی :)

NazErTan
پنج شنبه 18 بهمن 1386, 08:38 صبح
خوب دقیقا همینه ، استفاده از نرم افزارهای مختلف باعث ایجاد تغییرات میشه
پس شما در سوزه yast رو دارین که یه نرم افزار جامعه
یا گروه novell دارن mono رو ایجاد میکنن تا کدهای .net توی لینوکس اجرا شه
یا حتی kickof (همون start) این سوزه بود که اینو به این شکل توسعه داد و الان در kde 4.0 هم داره ازش استفاده میشه
ضمن این که سوزه ار نسخه 11 به بعد که الان دو نسخه آلفا از اون اومده از PA استفده می کنه

من فکر نمیکنم کسی بتونه یکی دیگه رو توی خوب بودن یه توزیع قانع کنه
چون همه با هم فرق دارن و این دقیقا مزیت لینوکسه که برای هر سلیقه ای و هر فردی لینوکسی با سلیقه اون کانفیگ شده و وجود داره

devildarkness
یک شنبه 28 بهمن 1386, 00:55 صبح
کاش اسمی هم از پارسیکس به عنوان یه توزیع ایرانی میوردین، مخصوصا اینگه بالاخره نسخه 1 اش هم اومد. یه مدته که فرصت کافی ندارم وگرنه خیلی دوست دارم اونو تست کنم و یه جورایی تست نکرده دوست دارم بعنوان توزیع اصلیم انتخابش کنم !!! بالاخره هرچی باشه منم ایرانیم !!!

شاید بازم کسایی باشن که با من هم عقیده باشن.

ceramic
شنبه 22 تیر 1387, 10:37 صبح
سلام
متاسفانه نتایج اصلا با اینجا همخوانی نداره

http://www.technotux.org/html/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=3069&star t=15 :گیج:

اکثریت کاربران تکنوتاکس ، با توزیع های دبیان بیس کار می کنند ( اوبونتو ، دبیان ، پارسیکس و .... ) به همین دلیل نظرات با این جا تفاوت دارد .

ceramic
شنبه 22 تیر 1387, 10:47 صبح
بحث فقط تبدیل پکیج ها نیست. ساختار پکیج های دبیان، مدیریت بسته ها، نسبت به rpm دقیق تر و تمیز تره. (من با هر دو سیستم مدیریت خیلی کار کردم، این حرف رو با علم به دو مدیریت بسته می زنم)

در مورد لینوکس ها و برنامه ها شون، تا حدودی حرفت درسته، اما نه اونقدر. مثلا الان اوبونتو ۸.۰۴ با pulseaudio میاد. هیچ لینوکس دیگه ای نداریم که پیشفرض PA روش نصب باشه. خوب، من نمی گم شما نمی تونی روی مثلا suse بیای PA نصب کنی، می تونی. اما کانفیگ کردن اون بسیار برات سخت خواهد بود و منطقا یک کاربر عادی خونگی یا حتی یک مدیر سرور نباید چنین کاری بکنه.

توسعه ها حداقل توی انتخاب بسته های اولیه یا بسته هایی که پشتیبانی می شن، خیلی با هم فرق دارند و این به نظر من مهمه. خیلی :)

توانایی همه ی توزیع ها از لحاظ جزئیات با هم برابر نیست . طبعا ما از توزیعی که شرکت ناول بیرون می دهد در زمینه ی شبکه انتظار بیشتری داریم ( گو این که فدورای ردهت هم برای خودش حرفی در این زمینه دارد )

اما به عنوان کسی که از اوپن سوزه به اوبونتو و بعد به فدورا مهاجرت کرده در زمینه ی کارکرد و نصب بسته ها در هر دو سیستم دقیقا نظر معکوس شما را دارم .

اولا فرامینی مثل apt-get یا yast یا yum الان برای توزیع های مختلفی طراحی شده است و در ثانی اتفاقا من همیشه با پکیج های دبیان مشکل داشتم . یکی از مشکلات اساسی با پکیج های دبیان این است که خیلی از توزیع ها ( مثل پارسیکس ) از بسته های lenny استفاده کرده اند که هنوز خیلی از آن ثبات ندارد ( در مرحله ی testing است ) و تازه وقتی می خواهید از آخرین نسخه استفاده کنید به sid باید بروید که اصلا صلاح نیست .

در حالی که من در فدورا اصلا با نصب بسته ها مشکل ندارم و همه چیز به مراتب پایدارتر از زمانی است که با دبیان کار می کردم .

Ali_ix
سه شنبه 25 تیر 1387, 22:11 عصر
یکی از مشکلات اساسی با پکیج های دبیان این است که خیلی از توزیع ها ( مثل پارسیکس ) از بسته های lenny استفاده کرده اند که هنوز خیلی از آن ثبات ندارد ( در مرحله ی testing است ) و تازه وقتی می خواهید از آخرین نسخه استفاده کنید به sid باید بروید که اصلا صلاح نیست .

این مشکل پارسیکس هست که نه خودش یک مخزن کامل و اختصاصی داره (که مسلما داشتنش انرژی و منابع زیادی میخواد) و نه به طور کامل با بسته‌های دبیان همخونی داره!
شما اگر روی اوبونتو (یا هر توزیع debian-based دیگه‌ای) هم بخواید از مخازن دبیان استفاده کنید کم و بیش به مشکل برمیخورید.
بحث اینجا سر ساختار مدیریت بسته‌های و مفاهیم پایه APT و ... هست.

s_paliz
پنج شنبه 27 تیر 1387, 14:12 عصر
ubuntu ساده تر و کاربر پسند تر هست و debian به دلیل پکیج و برنامه های موجود زیاد به درد کارهای حرفه ای مثه برنامه نویسی و... میخوره و slackware و gentoo کم حجم ومشکل هستن. من با فدورا 8 کار میکنم .خوبه.برای شروع ubuntu پیشنهاد میشه و بهتره که همه نسخه های لینوکس حداقل یه بار امتحان بشن تا توزیعی که باهاش راحتتریم انتخاب کنیم جالبه که از هرکی سوال میکنی کدوم نسخه بهتره اونی که خودش کار میکنه رو میگه.بهترین نسخه اونیه که شما ترجیح میدید:کف:

tabib_m
پنج شنبه 27 تیر 1387, 20:31 عصر
جالبه که از هرکی سوال میکنی کدوم نسخه بهتره اونی که خودش کار میکنه رو میگه.
:) بهتره اینجوری بگی: « هر کسی، از توزیعی استفاده میکنه که اون رو بهتر میدونه! »
البته «جالب»یِ خاصی هم نداره! کاملا طبیعیه :)

موفق باشید

VirGil
دوشنبه 01 مهر 1387, 15:12 عصر
فقط Uubntu.

mohsenhvac
شنبه 20 مهر 1387, 23:58 عصر
به نام خدا
با سلام
من اول از ردهت خوشم میومد
ولی یه مدت پیشاتفاقی knoppix رو گرفتم و نصب کردم
چیز سالاری بود
محیط سبک
دنیایی از نرم افزارها
ساخته شده برای کاربری خانگی و حرفه ای
دنیایی از میز کار ها
البته هنوز از سوراخ سنبه هاش سر در نیاوردم

mohsenhvac
یک شنبه 21 مهر 1387, 00:04 صبح
البته توزیهایی مثل STD linux و operator نیز از همین توزیع سرچشمه گرفتن حالا اگه نوزیع های دیگه ای هم شاید باشه ولی من ندیده باشم
البته شاید تعداد نرم ازار های موجود توی اون به خاطر من با اهمیت باشه چون توی شهر ما سرعت اینترنت افتضاح هست .
البته اینو بگم که knoppix 5.3 رو نصب کردم و 12.3gig فضا اشغال کرد
تا اینجا که من باهاش کار کرد و هر کوفت و زهری که به ذهنم میومد امتحانش میکردم توش بود

smile17
دوشنبه 22 مهر 1387, 10:43 صبح
ubuntu-8.04.1-desktop-i386
(http://ie.releases.ubuntu.com/hardy/ubuntu-8.04.1-desktop-i386.iso)

mostafa_C
جمعه 24 آبان 1387, 13:31 عصر
سلام،
من هم از اوبونتو (۸٫۱۰) استفاده می کنم و البته با مندریوا و سوزه هم کلی حال می کنم.
البته قبول دارم که اوبونتو یه مقدار از سوزه و فدورا آسونتره و کمتر به درد برنامه نویس ها می خوره! البته از ویندوز که بهتره! ;)

asm.coder
شنبه 25 آبان 1387, 20:10 عصر
من از Mint استفاده می کنیم لینوکس های زیر رو تست کردم و میگم Mint یه چیز دیگه است :
Slackware , ubuntu , Suse , Debian , Parsix , redhat , knoppix
اول Mint بعد ubuntu بعد slackware بعد deiban.
ولی در کل با خانواده debian حال می کنم.
----
Mint تقریبا 98% codec ها روش نصبه . و شما به عنوان یه کاربر معمولیبه کمترین نصب برنامه احتیاج دارید. برنامه های ساخت خودشون خیلی جالبه . کلا یه سر به سایتش بزنید :
www.linuxmint.com

satanix7
یک شنبه 10 آذر 1387, 22:02 عصر
مثله اینکه خانواده جنتو خیلی مظلوم واقع شده! :لبخند:

samaneh87
پنج شنبه 03 بهمن 1387, 22:04 عصر
سلام من با اکثر توزیع ها کار کردم ولی هیچ کدوم به خوبی پارسیکس نیست.پیشنهاد میکنم حتما این توزیع و یاد بگیرید دی وی دی اموزشیشم خودم درست کردم البته با یکی از دوستانم به عنوان پایان نامه .

vandusoft
دوشنبه 14 بهمن 1387, 23:49 عصر
بنده هم از پارسیکس استفاده می کنم...

saleh.hi.62
سه شنبه 25 فروردین 1388, 23:15 عصر
به نظر من بهترین وکامل ترین نسحه برای ما ایرانی ها parsix خداییش اگه یه بار امتحان کنین حتی دیگه سراغ ubuntu هم نمیرین.

sali444
چهارشنبه 26 فروردین 1388, 02:21 صبح
Ubuntu
redHot
parsix هم در دست دانلوده.

karname
پنج شنبه 27 فروردین 1388, 23:37 عصر
به نظر من الان بهترین نسخه super ubuntu هستش که هم راحت بودن ubuntu رو به شما می ده هم کلی کدک و نرم افزار اضافی داره یعنی چیزه زیادی رو لازم نیست نصب کنید

zoofa
یک شنبه 31 خرداد 1388, 20:09 عصر
من قبلاً از فدورا ، اوبونتو ، مندريوا استفاده كردم
اما اپن سوزه يك چيز ديگه است.

Da - Yo
یک شنبه 31 خرداد 1388, 23:51 عصر
درسته اپن سوزی 11.1 خیلی عالی بود
میشه گفت بهترین توزیع در زمان خودشه

shahryary
شنبه 06 تیر 1388, 13:37 عصر
مهم اینکه این توزیع ها رو واسه چه کاری لازم داریم
یکی واسه شبکه ....
یکی واسه برنامه نویسی ....
مولتی مدیا
........

zoofa
یک شنبه 07 تیر 1388, 07:41 صبح
مهم اینکه این توزیع ها رو واسه چه کاری لازم داریم
یکی واسه شبکه ....
یکی واسه برنامه نویسی ....
........
انصافاً opensuse در شبكه و برنامه نويسي خيلي عاليه
اما در مولتي مديا كمي نياز به كدك دارد

meysampaknahad
چهارشنبه 22 مهر 1388, 11:39 صبح
سلام
من تا حالا از توزیع های fedora , ubuntu , suse , debian استفاده کردم .
به نظرم ubuntu بهتره.

------------------------------------
خدا جبران تمام نداشته های من است. ( دکتر شریعتی )

nima_8m
چهارشنبه 27 آبان 1388, 00:35 صبح
سلام
منم تا حالا از suse و ubuntu استفاده کردم ولی نتونستم با هیچ کدوم به اینترنت وصل شم
ولی با ubuntu راحتر بودم به همین خاطر به ubuntu رای دادم

in man
دوشنبه 24 اسفند 1388, 23:00 عصر
به نظر من همشون یکی هستن من خودم اولین بار فدورا9 رو نصبیدم بعد سوزه بعد ابونتو ولی از فدورا بیشتر خوشم اومد مهم اینه که ببینید با کدوم نسخه راحترین

blue_lotus
سه شنبه 03 فروردین 1389, 00:29 صبح
به نظر من همشون یکی هستن من خودم اولین بار فدورا9 رو نصبیدم بعد سوزه بعد ابونتو ولی از فدورا بیشتر خوشم اومد مهم اینه که ببینید با کدوم نسخه راحترین

اگر فرق نمیکردن که این همه distro درست نمیشد!

هم از نظر فلسفه ای هم برنامه نویسی و مدیریت با همدیگه فرق اساسی دارن. ولی دیسترو های مختلف که از یک base ساخته میشن اساسا یک جور هستن. مثل debian,ubuntu,xubuntu,kubuntu اما دبیان بیس ها در مقابل rpm بیس ها یا gentoo بیس ها از نظرات خیلی زیادی فرق دارن.

Carnivore666
دوشنبه 30 فروردین 1389, 16:39 عصر
درود.
من با Ubuntu, Fedora, RedHat کار کردم.
ولی OpenSUSE یک نگارش کامل و قدرتمندیه.

root88
پنج شنبه 16 اردیبهشت 1389, 17:53 عصر
دوست من می خاد رو لینوکس یه برنامه رو به مدت یه ماه اجرا کنه به نظر شما کدوم نسخه براش بهتره؟

blue_lotus
جمعه 17 اردیبهشت 1389, 10:13 صبح
دوست من می خاد رو لینوکس یه برنامه رو به مدت یه ماه اجرا کنه به نظر شما کدوم نسخه براش بهتره؟

سلام دوست گرامی

اگر اطلاعات بیشتری میدادید بهتر میشد نظر داد. شما میتونید با هر distro ای که نصب کنید.اجرای یک ماهه ی برنامه رو بهش برسید.

open suse, mint,fedora, u/kubuntu

فقط بستگی به این داره که اون نسخه سخت افزار شما رو کاملا شناسایی کنه و اجرای برنامه مشکلی نداشته باشه.

mirmousavi.m
جمعه 31 اردیبهشت 1389, 20:44 عصر
:متفکر: یه زمانی خیلی فکر می‌کردم که کودوم توزیع بهتره که به نتیجه زیر رسیدم:
توزیع‌های لینوکسی: http://weblog.hydrogenws.com/18/linux/distribut

ztx4
سه شنبه 11 خرداد 1389, 23:08 عصر
Ubuntu
redHot
parsix هم در دست دانلوده.

شما در اصل دارید این توزیع ها رو آزمایش می کنید.

من ubuntu 10.04
البته دوست دارم از kubuntu استفاده کنم اما سیستمم زغالیه و نمی کشه:لبخند:

x.xoma
یک شنبه 16 خرداد 1389, 21:52 عصر
البته دوست دارم از kubuntu استفاده کنم اما سیستمم زغالیه و نمی کشه:لبخند:

اما همچین هم که فکر میکنید کوبونتو دراکولا نیست. بر روی یک سیستم عادی در زمانی بسیار کوتاه (۱۰ دقیقه تا یک ربع ؛ بسته به منابع سیستم) نصب میشه و خیییییییییییییییلی هم اونطور که سر زبون ها افتاده سنگین نیست. امتحانش ضرر نداره.البته خودم اوبونتو دارم ؛ چون با میز کار سبک و سریع خیلی حال میکنم.

موفق باشید.

ztx4
یک شنبه 16 خرداد 1389, 22:16 عصر
اما همچین هم که فکر میکنید کوبونتو دراکولا نیست. بر روی یک سیستم عادی در زمانی بسیار کوتاه (۱۰ دقیقه تا یک ربع ؛ بسته به منابع سیستم) نصب میشه و خیییییییییییییییلی هم اونطور که سر زبون ها افتاده سنگین نیست. امتحانش ضرر نداره.البته خودم اوبونتو دارم ؛ چون با میز کار سبک و سریع خیلی حال میکنم.

موفق باشید.

می دونم که کوبونتو سبکه.خودم رو چند تا سیستم قوی تر از مال خودم تست کردم.
اما سیستم من خیلی ضعیفه!ابن خیلی که می گم یعنی خیلی...

x.xoma
سه شنبه 18 خرداد 1389, 11:58 صبح
بنده هم از اوبونتو استفاده میکنم و کاملا ازش راضی ام.

cybercoder
پنج شنبه 10 تیر 1389, 18:43 عصر
CentOS 5.5

pestilencia
جمعه 11 تیر 1389, 04:57 صبح
دسکتاپ: Ubuntu
نوت بوک: Slackware
موبایل: Android
سرورها: CentOS

T A H O R A
شنبه 12 تیر 1389, 22:32 عصر
پارسيكس براي من فوق العاده بوده و اكثرنيازها مو برطرف كرده و همين برام كافيه!

محسن شامحمدی
شنبه 26 تیر 1389, 23:02 عصر
فکر می کنم اوبونتو بخاطر پخش رایگانش باشه که این قدر واسه دوستان آشناس.
البته من خودم هم با اوبونتو آشنا هستم

UnnamE
پنج شنبه 14 مرداد 1389, 01:20 صبح
من ابونتو کار میکنم
که البته تازه وارد هستم توی لینوکس ولی خیلی باهاش حال میکنم
چون شنیده بودم که این توزیع واسه تازه کارها خوبه اینو انتخاب کردم
من در کل ویندوز ندارم دیگه
کل نیازهام رو هم برطرف میکنه
رابط خط فرمان هم خوبه

farhad nadimi
جمعه 30 مهر 1389, 10:30 صبح
سلام

من هنوز تجربه چندانی از version های linux ندارم ولی redhat و ubuntu استفاده کردم که اکثرا

بصورت live بوده ولی حدود 2 بار که بلد نبودم اولا خراب کاری کردمو زدم کل پارتیشنارو خراب کردم

اما تجربه خوبی ازش دارم راستی من با c# کار می کنم تو linux میشه با #C کار کرد

ممنون

hamird
یک شنبه 09 آبان 1389, 16:58 عصر
من هم مثل اکثریت اوبونتو استفاده میکنم... البته بعد از یه سال که اوبونتو استفاده می کردم و اواخر بهار امسال تصمیم گرفتم دیسترو های دیگه رو هم تست کنم. فدورا ۱۳ و اپن سوزه ۱۱.۳ رو تست کردم. ولی اصلا با rpm راحت نیستم. و البته اکثر پکیج های مورد نیازم توی deb میتونم پیدا کنم راحت. ولی این مدت که با اپن سوزه ۱۱.۳ رو استفاده می کردم عملا چندین برنامه مهم رو نمی تونستم استفاده کنم.
دبیان و مینت و جی او اس رو هم تست کردم ولی برای لپتاپ به نظرم بهترین گزینه همین اوبونتو هست.. الان هم به ۱۰.۱۰ اپدیت کردم...
کوبونتو برخلاف اوبونتو اصلا راضی کننده نبود.. کلا من با kde خیلی مشکل دارم.. هرچند از نظر ظاهری خیلی بیشتر می پسندم kde رو ولی در کل به نظرم gnome رو ترجیح می دم...

devil00x
سه شنبه 11 آبان 1389, 08:51 صبح
سلام

من هنوز تجربه چندانی از version های linux ندارم ولی redhat و ubuntu استفاده کردم که اکثرا

بصورت live بوده ولی حدود 2 بار که بلد نبودم اولا خراب کاری کردمو زدم کل پارتیشنارو خراب کردم

اما تجربه خوبی ازش دارم راستی من با C#‎‎‎ کار می کنم تو linux میشه با C#‎‎‎ کار کرد

ممنون
دوست عزیز تا جایی که من میدونم C#‎‎ شما روی پلت فرم ویندوز فقط ران میشه اما توسط ویژال استودیو اما شما میتونید با استفاده از پکیج هایی مثل mono برنامه های سی شارپتون رو کامپایل کنید اما تا چه حد پشتیبانی میکنه نمی دونم.
اگه میخای برنامه نویسی کنی تو هر پلت فرمی راحت جواب بگیری جاوا رو پیشنهاد میکنم که مستقل از پلت فرم هستش.

devil00x
سه شنبه 11 آبان 1389, 08:54 صبح
من با ,redhat , fedora, suse,Caldera,centos,Mandrake کارکردم و همیچکدومشون مثل redhat بهم حال ندادن.
کلا rpm base رو خیلی دوست دارم.

ModernWarfare
سه شنبه 11 آبان 1389, 10:10 صبح
فکر می کنم از لحاظ اینترفیس ubuntu از همه قوی تره...درسته ؟

blue_lotus
چهارشنبه 12 آبان 1389, 21:53 عصر
فکر می کنم از لحاظ اینترفیس ubuntu از همه قوی تره...درسته ؟

نه لزوما، چون همه محیط های گرافیکیشون یکیه و ابزارهای خودشون رو دارن. opensuse,fedora,pardus and ...

omn!a2
جمعه 21 آبان 1389, 00:22 صبح
سلام

نميدونم اين همه تبليغات لينوکس واسه چيه؟ اگر ميبينيد خارجيها خودشون رو ميکشن واسه لينوکس به خاطر اينکه اونجا ويندوز و ساير نرم افزارها خيلي گرون هستند ولي ما ايرانيها ديگه چرا؟؟؟ اگه مي گيد به خاطر منبع باز بودنش هست بيشتر ايرانيها (شايد حتي خارجيها) از اين خصوصيتش استفاده نميکنن شايد بيشتر به خاطر اينکه ميخوان متفاوت باشن با ديگران يا ميخوان تنوع ايجاد کنن در کامپيوتر يا زده شدن از ويندوز يا...... اگر هم تصور ميکنيد که امنيت بيشتري داره نه به خاطر شاهکارهاي خود لينوکس بلکه به خاطر استفاده 1 يا 2 درصدي مردم جهان از لينوکس ميباشد که باعث شده حتي هکرها هم اهتمام زيادي به اين سيستم عامل فقير ندهند و وقتشان و ذهنشان را صرف سیستم عاملی که کاربر زیادی ندارد بیهوده به هدر ندهند(ولی چون یک واقعیت هست قبولش دارم). سيستمي که نميتواند درايورهاي يکي از اصلي ترين قطعات رايانه يعني مودم را در خود بگنجاند(به هر دلیلی) يا درايور هر قطعه ديگري که بايد توسط کاربر نصب شود جون آدم درمیاد تا بتونه نصبش کنه مخصوصا اگر کاربر عادی باشد، یا اصلا درایور قطعه مورد نظر یا نرم افزار خاصی وجود ندارد، آیا میتوان آن را با ویندوز مقایسه کرد؟ من بیشتر تعجبم از طرفداری از لینوکس نیست بلکه از اینکه چه جوری بعضیها از جمله خود شرکت سازنده لینوکس سیستم عاملش را با ویندوز مقایسه میکند و در حال رقابت با ویندوز میباشد!!! مقایسه کردن این دو سیستم عامل مانند مقایسه ی یک قطره آب با اقیانوس میباشد!!! خیلی ها از روی تبلیغاتی که برای لینوکس میشه از جمله خودم اقدام به نصب لینوکس میکنند وقتی میبینند با مشکلات زیادی مثل نصب درایور مودم و سایر قطعات و کمبود نرم افزارهای حرفه ای و غیره مواجه میشوند، اونوقت قدر ویندوز رو میدانند و دوباره به ویندوز برمیگردند. من وقتی با لینوکس کار میکنم احساس میکنم تو زندان یا وسط صحرا نشسته ام و وقتی از لینوکس به ویندوز میرم احساس میکنم از زندان به دنیای آزاد مهاجرت کرده ام دنیایی که هیچ حد و مرزی ندارد. من لینوکس را به پیرمردی تشبیه میکنم که بدون عصا قادر به راه رفتن نمیباشد در واقع عصای لینوکس همان کاربر لینوکس میباشد چون لینوکس بر خلاف ویندوز بعد از نصب خود کاربر باید برایش کار زیادی انجام دهد تا بتواند رو پای خودش بایستد(مثل رفتن دنبال کدهای تصویری و صوتی و درایورها و نرم افزارها و دست و پا و شاخ و دم گمشده ی لینوکس که در بازار گیر نمیاد و.....)!!! در ویندوز شما بعد از نصب این ویندوز هست که بلا فاصله برای شما خدمت بزرگی انجام میدهد و در نصب درایورها و نرم افزارها با هیچ مشکلی برنمیخورید و با چند کلیک ساده همه چیز تمام میشود یعنی در لینوکس کاری که شما برای این سیستم عامل انجام میدهید خیلی بیشتر از کاری که خودش برای شما انجام میدهد، است ولی در ویندوز برعکس! بعضی ها برای اینکه لینوکس را بزرگتر از خودش جلوه بدهند به "اگرها" روی می آورند! مثلا میگن اگر لینوکس هم پولی بود همه این امکانات توش میذاشتند یا اگر ویندوز رایگان بود مثل لینوکس میشد یا اگر شرکتهای سازنده سخت افزار و نرم افزار، ویندوز رو ساپورت نمیکردند یا خود ویندوز اونها رو ساپورت نمیکرد بدتر از لینوکس میشد!!! ولی ما به اگرها کاری نداریم ما به واقعیتها کار داریم این چیزی هست که داریم با چشمای خودمون می بینیم و داریم بهترین استفاده ها رو میکنیم از ویندوز. از کاربر عادی گرفته تا حرفه ای ها و حتی کودکانی که فقط با کامپیوتر بازی میکنند.واقعا کامپیوتر وقتی همه منظوره میشود که ویندوز در آن نصب شده باشد.

آدم حق داره هر چیزی رو دوست داشته باشه و هیچ اجباری نیست ولی مقایسه کردن این دو سیستم عامل کار غیر منطقی و غیر عقلانی میباشد.

متشکرم...

mahdi68
جمعه 21 آبان 1389, 01:49 صبح
سلام

نميدونم اين همه تبليغات لينوکس واسه چيه؟ اگر ميبينيد خارجيها خودشون رو ميکشن واسه لينوکس به خاطر اينکه اونجا ويندوز و ساير نرم افزارها خيلي گرون هستند ولي ما ايرانيها ديگه چرا؟؟؟ اگه مي گيد به خاطر منبع باز بودنش هست بيشتر ايرانيها (شايد حتي خارجيها) از اين خصوصيتش استفاده نميکنن شايد بيشتر به خاطر اينکه ميخوان متفاوت باشن با ديگران يا ميخوان تنوع ايجاد کنن در کامپيوتر يا زده شدن از ويندوز يا...... اگر هم تصور ميکنيد که امنيت بيشتري داره نه به خاطر شاهکارهاي خود لينوکس بلکه به خاطر استفاده 1 يا 2 درصدي مردم جهان از لينوکس ميباشد که باعث شده حتي هکرها هم اهتمام زيادي به اين سيستم عامل فقير ندهند و وقتشان و ذهنشان را صرف سیستم عاملی که کاربر زیادی ندارد بیهوده به هدر ندهند(ولی چون یک واقعیت هست قبولش دارم). سيستمي که نميتواند درايورهاي يکي از اصلي ترين قطعات رايانه يعني مودم را در خود بگنجاند(به هر دلیلی) يا درايور هر قطعه ديگري که بايد توسط کاربر نصب شود جون آدم درمیاد تا بتونه نصبش کنه مخصوصا اگر کاربر عادی باشد، یا اصلا درایور قطعه مورد نظر یا نرم افزار خاصی وجود ندارد، آیا میتوان آن را با ویندوز مقایسه کرد؟ من بیشتر تعجبم از طرفداری از لینوکس نیست بلکه از اینکه چه جوری بعضیها از جمله خود شرکت سازنده لینوکس سیستم عاملش را با ویندوز مقایسه میکند و در حال رقابت با ویندوز میباشد!!! مقایسه کردن این دو سیستم عامل مانند مقایسه ی یک قطره آب با اقیانوس میباشد!!! خیلی ها از روی تبلیغاتی که برای لینوکس میشه از جمله خودم اقدام به نصب لینوکس میکنند وقتی میبینند با مشکلات زیادی مثل نصب درایور مودم و سایر قطعات و کمبود نرم افزارهای حرفه ای و غیره مواجه میشوند، اونوقت قدر ویندوز رو میدانند و دوباره به ویندوز برمیگردند. من وقتی با لینوکس کار میکنم احساس میکنم تو زندان یا وسط صحرا نشسته ام و وقتی از لینوکس به ویندوز میرم احساس میکنم از زندان به دنیای آزاد مهاجرت کرده ام دنیایی که هیچ حد و مرزی ندارد. من لینوکس را به پیرمردی تشبیه میکنم که بدون عصا قادر به راه رفتن نمیباشد در واقع عصای لینوکس همان کاربر لینوکس میباشد چون لینوکس بر خلاف ویندوز بعد از نصب خود کاربر باید برایش کار زیادی انجام دهد تا بتواند رو پای خودش بایستد(مثل رفتن دنبال کدهای تصویری و صوتی و درایورها و نرم افزارها و دست و پا و شاخ و دم گمشده ی لینوکس که در بازار گیر نمیاد و.....)!!! در ویندوز شما بعد از نصب این ویندوز هست که بلا فاصله برای شما خدمت بزرگی انجام میدهد و در نصب درایورها و نرم افزارها با هیچ مشکلی برنمیخورید و با چند کلیک ساده همه چیز تمام میشود یعنی در لینوکس کاری که شما برای این سیستم عامل انجام میدهید خیلی بیشتر از کاری که خودش برای شما انجام میدهد، است ولی در ویندوز برعکس! بعضی ها برای اینکه لینوکس را بزرگتر از خودش جلوه بدهند به "اگرها" روی می آورند! مثلا میگن اگر لینوکس هم پولی بود همه این امکانات توش میذاشتند یا اگر ویندوز رایگان بود مثل لینوکس میشد یا اگر شرکتهای سازنده سخت افزار و نرم افزار، ویندوز رو ساپورت نمیکردند یا خود ویندوز اونها رو ساپورت نمیکرد بدتر از لینوکس میشد!!! ولی ما به اگرها کاری نداریم ما به واقعیتها کار داریم این چیزی هست که داریم با چشمای خودمون می بینیم و داریم بهترین استفاده ها رو میکنیم از ویندوز. از کاربر عادی گرفته تا حرفه ای ها و حتی کودکانی که فقط با کامپیوتر بازی میکنند.واقعا کامپیوتر وقتی همه منظوره میشود که ویندوز در آن نصب شده باشد.

آدم حق داره هر چیزی رو دوست داشته باشه و هیچ اجباری نیست ولی مقایسه کردن این دو سیستم عامل کار غیر منطقی و غیر عقلانی میباشد.

متشکرم...
:قهقهه:
خب حالا این پست شما چه ربطی به موضوع داره ؟

omn!a2
جمعه 21 آبان 1389, 09:11 صبح
:قهقهه:
خب حالا این پست شما چه ربطی به موضوع داره ؟

از این لحاظ ربط داره که کاربرانی که میان اینجا بی خودی از لینوکس استفاده میکنن بدون اینکه بدونن هدفشون چیه!!!

mahdi68
جمعه 21 آبان 1389, 22:24 عصر
از این لحاظ ربط داره که کاربرانی که میان اینجا بی خودی از لینوکس استفاده میکنن بدون اینکه بدونن هدفشون چیه!!!
:تشویق::لبخند:

ilius.gnu
پنج شنبه 11 آذر 1389, 08:47 صبح
از Archlinux استفاده می‌کنم.
آدم هر چیزی که نشناسه یا بلد نباشه ازش می‌ترسه و ترس مانع پیشرفت میشه و انسان رو در گمراهی باقی می‌ذاره!
سه سال پیش که ویندوز استفاده می‌کردم می‌ترسیدم که لینوکس سخت باشه و نتونم باهاش کار کنم. وقتی اومدم سراغ لینوکس و باهاش خوب آشنا شدم، افسوس خوردم که چرا چند ماه وقتم رو با ویندوز تلف کردم. وقتی از اوبونتو استفاده می‌کردم و بعضی دوستان تبلیغ آرچ رو می‌کردن، می‌ترسیدم که آرچ سخت باشه و نتونم باهاش کار کنم. اما وقتی آرچ نصب کردم و در کمتر از یک هفته بهش عادت کردم، خوشحالم که این تصمیم رو گرفتم. و حالا معنای آزادی، انعطاف‌پذیری، سرعت و امنیت رو به معنای واقعی درک می‌کنم. یک توزیع rolling relese که یک بار نصب کردم برای همیشه، یعنی دیگه هیچ‌وقت نیازی به نصب کردن دوباره (روی این سیستم) نداره (حتی تا ۱۰ سال دیگه). مگه اینکه لپ‌تاپ جدیدی بخرم و بخوام روی اون نصبش کنم. هم میشه پکیج‌های باینری نصب کرد (بر خلاف جنتو)، هم پکیج‌های سورس. تنها چیزی که نیاز داری یه اینترنت پرسرعت هست. بعد از ۳ سال و خورده‌ای کار با کامپیوتر و امتحان کردن N تا توزیع لینوکس و ۳ ورژن ویندوز (XP, Vista, 7) احساس می‌کنم آرچ‌لینوکس (+ اینترنت خوب) برای من یه بهشت هست.

Open-Source
پنج شنبه 11 آذر 1389, 14:03 عصر
از Archlinux استفاده می‌کنم.
آدم هر چیزی که نشناسه یا بلد نباشه ازش می‌ترسه و ترس مانع پیشرفت میشه و انسان رو در گمراهی باقی می‌ذاره!
سه سال پیش که ویندوز استفاده می‌کردم می‌ترسیدم که لینوکس سخت باشه و نتونم باهاش کار کنم. وقتی اومدم سراغ لینوکس و باهاش خوب آشنا شدم، افسوس خوردم که چرا چند ماه وقتم رو با ویندوز تلف کردم. وقتی از اوبونتو استفاده می‌کردم و بعضی دوستان تبلیغ آرچ رو می‌کردن، می‌ترسیدم که آرچ سخت باشه و نتونم باهاش کار کنم. اما وقتی آرچ نصب کردم و در کمتر از یک هفته بهش عادت کردم، خوشحالم که این تصمیم رو گرفتم. و حالا معنای آزادی، انعطاف‌پذیری، سرعت و امنیت رو به معنای واقعی درک می‌کنم. یک توزیع rolling relese که یک بار نصب کردم برای همیشه، یعنی دیگه هیچ‌وقت نیازی به نصب کردن دوباره (روی این سیستم) نداره (حتی تا ۱۰ سال دیگه). مگه اینکه لپ‌تاپ جدیدی بخرم و بخوام روی اون نصبش کنم. هم میشه پکیج‌های باینری نصب کرد (بر خلاف جنتو)، هم پکیج‌های سورس. تنها چیزی که نیاز داری یه اینترنت پرسرعت هست. بعد از ۳ سال و خورده‌ای کار با کامپیوتر و امتحان کردن N تا توزیع لینوکس و ۳ ورژن ویندوز (XP, Vista, 7) احساس می‌کنم آرچ‌لینوکس (+ اینترنت خوب) برای من یه بهشت هست.

کاملا تایید میشه.:تشویق:

منم با آرچ کار میکنم.
بدجور بهش عادت کردم و دارم ازش لذت میبرم.:کف:

(البته برای اونایی که هیچ تجربه ای تو زمینه گنو/لینوکس ندارند، توصیه نمیشه).

darklove
پنج شنبه 11 آذر 1389, 20:45 عصر
خوشحالم که در این انجمن به لینوکس اهمیت داده شده.
به نظر من برای سرور بهتر از Slackware استفاده بشه، اما تو ایران کمتر میروند سراغش.
برای Desktop که Ubuntu, Fc خوبه.

FastCode
پنج شنبه 11 آذر 1389, 20:48 عصر
من الان فقط دبیان lenny روی سیستمم دارم چون به جز ویندوز سون تنها سیتسم عاملی هست که کارت گرافیک من رو میشناسه.(NVidia GeForce 310M CUDA)
هیچکدوم از توزیع های (فدورا, سوسه, اوبونتو, جنتو,...) کارت گرافیک من رو نشناختند.
سرعت گرافیک توی دبیان به مراتب از ویندوز بیشتره.و اوج قدرت جایی نمایان میشه که یک فیلم HD رو seek میکنید.

از دبیان راضیم.:قلب::قلب:

senaps
شنبه 13 آذر 1389, 19:08 عصر
قبل از اینکه بخوام چیزی بگم،باید بگم که بعد از دو سال دوباره میخوام برم سراع لینوکس!!

نميدونم اين همه تبليغات لينوکس واسه چيه؟ اگر ميبينيد خارجيها خودشون رو ميکشن واسه لينوکس به خاطر اينکه اونجا ويندوز و ساير نرم افزارها خيلي گرون هستند ولي ما ايرانيها ديگه چرا؟؟؟ اگه مي گيد به خاطر منبع باز بودنش هست بيشتر ايرانيها (شايد حتي خارجيها) از اين خصوصيتش استفاده نميکنن شايد بيشتر به خاطر اينکه ميخوان متفاوت باشن با ديگران يا ميخوان تنوع ايجاد کنن در کامپيوتر يا زده شدن از ويندوز يا...... در اینجا باید به عرضتون برسونم که تعجب میکنم از حرفتون!!منبع باز با رایگان خیلی فرق میکنه!!من حتی یه ثانیه هم نمیتونم بدون نرم افزار متن باز فایر فاکس بیام تو اینترنت!!دلیلش هم هک ها یا همون پلاگین ها و چیزاییه که به دلخواه خودم بهش اضافه کردم و مثلا اینترنت اکسپلورر ندارن!!لینوکس هم مثل همونه....

اگر هم تصور ميکنيد که امنيت بيشتري داره نه به خاطر شاهکارهاي خود لينوکس بلکه به خاطر استفاده 1 يا 2 درصدي مردم جهان از لينوکس ميباشد که باعث شده حتي هکرها هم اهتمام زيادي به اين سيستم عامل فقير ندهند و وقتشان و ذهنشان را صرف سیستم عاملی که کاربر زیادی ندارد بیهوده به هدر ندهند(ولی چون یک واقعیت هست قبولش دارم).این یه حرف خنده داره!!!سرور های بزرگترین شبکه های کامپیوتری و شرکت ها رو لینوکس اداره میکنه!!!ابر کامپیوتر ها اکثرا دارن با لینوکس راه میرن!!سیستمی که بانک ها ازش استفاده میکنن و ....!!!شاید روزانه میلیارد ها دلار داره از طریق لینوکس برای شرکت های مختلف پول رد و بدل میشه!!و مسلما هدف خیلی چرب و نرم تریه برای یه هکر تا یه سیتمی که شاید! توجه کن که شاید! اطلاعات مالی شخصی توش ذخیره شده باشه!!!فکر میکنم این حرفتون از بیخ اشتباه هست!!دلیل اینکه لینوکس امنه اینه که متخصصین امنیت و هکر ها،همیشه به فرک امنیتش هستن!!!به همین خاطره که واسه یه سیستم عامل مثل ویندوز انگاری داری رو شیشه راه میری با پای برهنه و برای لینوکس انگار داری با تانک از روی جاده خاکی رد میشی!!

سيستمي که نميتواند درايورهاي يکي از اصلي ترين قطعات رايانه يعني مودم را در خود بگنجاند(به هر دلیلی) يا درايور هر قطعه ديگري که بايد توسط کاربر نصب شود جون آدم درمیاد تا بتونه نصبش کنه مخصوصا اگر کاربر عادی باشد، یا اصلا درایور قطعه مورد نظر یا نرم افزار خاصی وجود ندارد، آیا میتوان آن را با ویندوز مقایسه کرد؟البته اینکه شما نتونستید درایور مودمتون رو نصب کنین باعث تاسفه!ولی اموزش هاش توی سایت های مختلف پیدا میشه...شخصا روز اولی که از لینوکس استفاده کردم،به اینترنت هم وصل شدم و هیچوقت معنای این لطیفه ی دروایور ها رو نفهمیدم!!!من از لینوکس فقط میخواستم که دوربین دیجیتال،مودم دی اس ال و گوشی موبایلم رو بشناسه که این کار رو به خوبی و بدون دردسر خاصی برام انجام داد....
البته فکر کنم منظور شما سیستم عامل دیگه ای باشه چون این روزا همراه هر سخت افزاری یه سیدی درایور هست که اکثرا روش نوشته میشه برای ویندوز!! و درضمن شما هم لطف کن 5 سخت افزاری که بدون درایور به ویندوز وصل کردی و باهاش کار کردی رو اینجا نام ببر!!

من بیشتر تعجبم از طرفداری از لینوکس نیست بلکه از اینکه چه جوری بعضیها از جمله خود شرکت سازنده لینوکس سیستم عاملش را با ویندوز مقایسه میکند و در حال رقابت با ویندوز میباشد!!! مقایسه کردن این دو سیستم عامل مانند مقایسه ی یک قطره آب با اقیانوس میباشد!!!کاملا موافقم!! من از طرفداران و شرکت های لینوکسی تعجب میکنم که چگونه دریای ازادی های لینوکس رو با قطره ی اب ازادی ویندوز مقایسه میکنن؟

خیلی ها از روی تبلیغاتی که برای لینوکس میشه از جمله خودم اقدام به نصب لینوکس میکنند وقتی میبینند با مشکلات زیادی مثل نصب درایور مودم و سایر قطعات و کمبود نرم افزارهای حرفه ای و غیره مواجه میشوند، اونوقت قدر ویندوز رو میدانند و دوباره به ویندوز برمیگردند.اینکه خیلی ها به خاطر تبلیغات میرن به لینوکس رو قبول دارم،ولی اینکه به چه خاطر بر میگردن رو قبول ندارم!!!مشکل اینه که اونها بدون اینکه بدونن فلسفه ی لینوکس چیه به سمتش میرن!!

من وقتی با لینوکس کار میکنم احساس میکنم تو زندان یا وسط صحرا نشسته ام و وقتی از لینوکس به ویندوز میرم احساس میکنم از زندان به دنیای آزاد مهاجرت کرده ام دنیایی که هیچ حد و مرزی ندارد. من لینوکس را به پیرمردی تشبیه میکنم که بدون عصا قادر به راه رفتن نمیباشد در واقع عصای لینوکس همان کاربر لینوکس میباشد چون لینوکس بر خلاف ویندوز بعد از نصب خود کاربر باید برایش کار زیادی انجام دهد تا بتواند رو پای خودش بایستد(مثل رفتن دنبال کدهای تصویری و صوتی و درایورها و نرم افزارها و دست و پا و شاخ و دم گمشده ی لینوکس که در بازار گیر نمیاد و.....)!!! متاسافنه اشتباه میکنید!!!!
من شما رو پادشاهی تشبیه میکنم!!!شما دو کارگر دارید....هر دو رو صدا میزنید و ازشون میخواید یه کار خاص رو بکنن!!!حالا فرض کن یکیشون میگه خستم!!(سنگین شده!) مریضم!(ویروسی شده!!) و کلی بهانه ی دیگه و در نهیا تهم وسط کار خوابش میبره (ریست!) و هیچ کاری نکرده و در صورتی که اون یکی مو به مو طبق دستورات بدون هیچ بهانه ای همه چیز رو انجام داده!!!کدوم یکی بهتره؟!دوست عزیز،ویندوز کلی مشکل داره...هیچوقت ویندوز نمیتونه یه ماه کارهای یه اداره رو ببره جلو و خاموش نشه!!!مسلما میدونین که سنگین شدن یا هنگ کردن و ریست کردن برای یه سرور مثلا یعنی چی!!!(البته اگر سطح بحث در مورد سطح معمولی سیستم ها نباشه!!) چون در قسمت سطح معمولی،تنها مشکلی که برادر 13 ساله ی من با لینوکس داره اینه که نمیتونه کال اف دیوتی رو بازی کنه!!

در ویندوز شما بعد از نصب این ویندوز هست که بلا فاصله برای شما خدمت بزرگی انجام میدهد و در نصب درایورها و نرم افزارها با هیچ مشکلی برنمیخورید و با چند کلیک ساده همه چیز تمام میشود یعنی در لینوکس کاری که شما برای این سیستم عامل انجام میدهید خیلی بیشتر از کاری که خودش برای شما انجام میدهد، است ولی در ویندوز برعکس! در حقیقت،من 100دلار پول میدهم که کمتر کلیک کنم!!!کمتر زحمت بکشم!!! در حقیقت،با خریدن ویندوز،من باید تحمل کنم که ایراد بشنوم!!!هر لحظه گیر از یه چیز...یه سیستم عامل بی عرضه که حتی نمیتونه جلوی دهنش رو بگیره و اطلاعات شخصی ملت رو همینجوری میریزه تو دست هکر ها!!

ما به واقعیتها کار داریم این چیزی هست که داریم با چشمای خودمون می بینیم و داریم بهترین استفاده ها رو میکنیم از ویندوز. از کاربر عادی گرفته تا حرفه ای ها و حتی کودکانی که فقط با کامپیوتر بازی میکنند.واقعا کامپیوتر وقتی همه منظوره میشود که ویندوز در آن نصب شده باشد.در حقیقت،وقتی رو لپ تاپ استادمون داشتم لینوکس نصب میکردم،میدونستم که عین حرف شما رو میزنه!!!اماده بودم و شنیدم!! اقای...(فامیلی حقیر!) این چیکار میکنه؟! چرا موزیک پخش نمیکنه؟! چرا باید براش این همه برنامه بگیرم؟!!این خیلی ضعیفه!!!
در جواب،اپن افیس پیشرفض اوبونتو رو با ورد پد!!! و نوت پد رو با تکست داکیومنت مقایسه کردم!!(دهنش واز مونده بود!!شاید افیس ماکروسافت بهتر باشه،ولی مهم اینه که باید بری بیرون،بخریش،نمصبش کنی،و ساعت ها به دنبال کرکش بگردی تا بعد نصبش کنی!!! ولی تو گنو/لینوکس،پیشفرض نصب شده!!!
یا گیمپ با پینت...هر چند من به محض نصب اوبونتو،گیمپ رو در وبلاگم با فوتوشاپ مقایسه خواهم کرد!!!

به نظر من بهترین سیستم عامل کنونی اوبونتو هست...متاسافنه بعد از دو سال دوری،با نصبش رو سیستمم به مشکل وحشتناکی برخوردم و امروز کلی حالم گرفته شد!!

هدف این دو کاملا با هم فرق داره و این دو هیچ وقت نباید در هیچ موردی با هم مقایسه بشن!!متاسفانه کاربران هیچ کدوم رعایت نمیکنن!!

tux-world
پنج شنبه 18 آذر 1389, 12:25 عصر
من هم از دبیان و توزیع اپتوسید aptosid استفاده می کنم. از ۸-۷ سالی که با لینوکس بودم تقریبا ۹۵ درصدش رو با دبیان بودم و شدیدا ازش راضی هستم یه توزیع بسیار حرفه ای سبک راحت امن و مطمئن. توزیعی که تنها ازش راضی بودم و هستم و خواهم بود. هیچ توزیعی رو نتونستم باهاش اخ بشم مگر دبیان بزرگ و نامدار. کار با خودش راحت تر و حرفه ای تر از فرزندانش هستش

morrning
یک شنبه 12 دی 1389, 22:33 عصر
من فدورا 12 استفاده میکنم بد نیست ولی میخوام اوبونته یا چاکرا نصب کنم ولی روی سیستم های هاستینگ همیشه رد هت نصب میکنم البته دلیل منطقی وجود نداره ! شاید دستم بهش روان شده

Hamed_H8
دوشنبه 23 خرداد 1390, 21:21 عصر
سلام

متشکرم...

میدونی چیه دوست عزیز ؟ من نمیدونم شما کی هستی و چقدر با لینوکس آشنایی داری و لی از حرفات مشخصه که از لینوکس هیچی نفهمیدی (ببخشید اگه رک می گم) !
بهتر بگم از کامپیوتر چیزی نفهمیدی ! زمانی که لینوکس و یونیکس داشتن روی کامپیوتر های جهان کار می کردند ویندوزی وجود نداشت ! حالا همین ویندوزی که اینقدر سنگشو به سینه میزنی میاد از روی همین لینوکس کپی برداری میکنه . یعنی می خوام بگم اگه امروز ویندوز داره تو جهان مطرح میشه مدیون لینوکس ! از اونجایی که اکثریت کاربران ویندوز رو کاربر های معمولی تشکیل می دن خلا ها و ضعف های اونو هم احساس نمی کنن . شما هیچ فکر کردی اگر وقتی که به اینترنت وصلی امکانش هست که اطلاعاتت به آدرس خاصی ارسال بشه ! با چه مدرکی میتونی این مطلبو نقض کنی ؟ کسی که از سورس ویندوز خبر نداره ؟
این فقط یکی از هزاران عیب و نقص ویندوز !( قابل اعتماد نبودن ) ! تا حالا فکر کردی چرا تمام بانکهای ایران و شایدم کشور های دیگه از این لینوکس برای سرور هاشون استفاده می کنن ؟ فکر کردی چرا اکثر ISP ها از لینوکس استفاده می کنن ؟ و .... این دلایل و هزاران دلیل دیگه به ما ثابت می کنه که ویندوز برای کاربران معمولی ساخته شده . و علت این که تعداد کاربران لینوکس در جهان کمه و همه دارن از سیستم عامل های مایکروسافت استفاده می کنن فقط و فقط غول تبلیغاته که در اختیار مایکروسافته ! یه مطلب دیگه که هنوز یادم نرفته گوش زد می کنم ! شما می تونی ویندوزو روی هر سخت افزاری نصب کنی ؟ در صورتی که لینوکس با اکثریت سخت افزار ها سازگاری داره (البته استثنا هم داره) ! در مورد اون قضیه درایور ها هم اگه کمی همت کنی و توی اینترنت (سایت های خارجی) سرچ کنی به نتیجه می رسی ! کم نیستن برنامه نویسایی که برای حمایت از این سیستم عامل اقدام به نوشتن درایور های اون می کنن ! در هر صورت برای استفاده از این سیستم عامل باید کمی به خودتون زحمت بدین ! به قول ضرب المثل معروف (هر که را طاووس خواهد جور هندوستان کشد) !

b3rsam
سه شنبه 24 خرداد 1390, 16:55 عصر
آرچ‌لینوکس اینجا جاش خالیه ها :)

انصافا توزیع خوب و خوش‌دستیه! نسبت به خیلی از توزیع های دیگه سبک تره. :)

ebrahhimi
شنبه 25 تیر 1390, 13:18 عصر
There are various approaches to answering this question. The broad answer is: any of them, but that's not very helpful if you're just looking for a place to start. The problem is, there never can be

http://www.linux.com/learn/docs/ldp/282996-choosing-the-best-linux-distributions-for-you

kardoust
شنبه 25 تیر 1390, 21:21 عصر
سلام
به نظر من توی این رای گیری، دوستان از دیدگاه User Interface نظر دادن. چون وقتی Distro ها را با ریز بینی بررسی کنیم متوجه میشیم که Ubutntu بر مبنای Debian هست و Fedora هم در اصل یه محیط تسته برای Redhat
و چون خودم با Debianکار میکنم و قبلا با Ubuntu و Fedora کار کردم Debian را می پسندم. برای کارهای سیستمی و امنیتی واقعا محشره

administors
شنبه 22 مرداد 1390, 00:09 صبح
بهترين توزيع به نظر من opensuse هست

به خاطر محيط گرافيكي عالي كه داره

و همچنين پشتيباني از سخت افراز هاي مختلف

در ضمن yast كنترل پنل اين سيستم عامل بي نظير هست

از همين الان ميتونيد كاربر دائمي اين سيستم عامل باشيد

http://software.opensuse.org/114/en

در ضمن كرنل نسخه 3 هم ميتونيد به صورت آپديت نصب كنيد

prpe26
جمعه 08 مهر 1390, 13:50 عصر
لینوکس سیستم عامل کاملی هست....

مخصوصا توزیع های دبیان، اوبنتو و رد هت که بهترین هستند.

اما بهرحال هرچی باشه به پای سیستم عامل مک نمیرسه.

این تجربه شخصی منه

S A F A R I
سه شنبه 19 مهر 1390, 18:30 عصر
ابونتو نسخه 11.04 رو استفاده میکنم
پس فردا-پنج شنبه هم اوبونتو ۱۱.۱۰ میاد

m.soleimani
سه شنبه 19 مهر 1390, 21:54 عصر
میدونی چیه دوست عزیز ؟ من نمیدونم شما کی هستی و چقدر با لینوکس آشنایی داری و لی از حرفات مشخصه که از لینوکس هیچی نفهمیدی (ببخشید اگه رک می گم) !
بهتر بگم از کامپیوتر چیزی نفهمیدی ! زمانی که لینوکس و یونیکس داشتن روی کامپیوتر های جهان کار می کردند ویندوزی وجود نداشت ! حالا همین ویندوزی که اینقدر سنگشو به سینه میزنی میاد از روی همین لینوکس کپی برداری میکنه . یعنی می خوام بگم اگه امروز ویندوز داره تو جهان مطرح میشه مدیون لینوکس ! از اونجایی که اکثریت کاربران ویندوز رو کاربر های معمولی تشکیل می دن خلا ها و ضعف های اونو هم احساس نمی کنن . شما هیچ فکر کردی اگر وقتی که به اینترنت وصلی امکانش هست که اطلاعاتت به آدرس خاصی ارسال بشه ! با چه مدرکی میتونی این مطلبو نقض کنی ؟ کسی که از سورس ویندوز خبر نداره ؟
این فقط یکی از هزاران عیب و نقص ویندوز !( قابل اعتماد نبودن ) ! تا حالا فکر کردی چرا تمام بانکهای ایران و شایدم کشور های دیگه از این لینوکس برای سرور هاشون استفاده می کنن ؟ فکر کردی چرا اکثر ISP ها از لینوکس استفاده می کنن ؟ و .... این دلایل و هزاران دلیل دیگه به ما ثابت می کنه که ویندوز برای کاربران معمولی ساخته شده . و علت این که تعداد کاربران لینوکس در جهان کمه و همه دارن از سیستم عامل های مایکروسافت استفاده می کنن فقط و فقط غول تبلیغاته که در اختیار مایکروسافته ! یه مطلب دیگه که هنوز یادم نرفته گوش زد می کنم ! شما می تونی ویندوزو روی هر سخت افزاری نصب کنی ؟ در صورتی که لینوکس با اکثریت سخت افزار ها سازگاری داره (البته استثنا هم داره) ! در مورد اون قضیه درایور ها هم اگه کمی همت کنی و توی اینترنت (سایت های خارجی) سرچ کنی به نتیجه می رسی ! کم نیستن برنامه نویسایی که برای حمایت از این سیستم عامل اقدام به نوشتن درایور های اون می کنن ! در هر صورت برای استفاده از این سیستم عامل باید کمی به خودتون زحمت بدین ! به قول ضرب المثل معروف (هر که را طاووس خواهد جور هندوستان کشد) !

همیشه تعصب بی‌جا به ضرر بوده شک نکن اگر شما قصد داری پاسخ بدی به سبک کسی که به نظر شما بی‌اطلاع هست پاسخ نده. در مورد خیلی از امکاناتی که مایکروسافت برای کاربراش آماده می‌کنه شکی نیست و این که دانلود کردن مثلن درایور مودم adsl از اینترنت اگر مودم دایال آپ در دسترس نباشه خودش یه عذاب بزرگی هست « پیدا کن اولین کافی نت رو » پس نکاتی که خودت هم ناخواسته گفتی نشون میده که غیر از کاربرهای کار بلد و سطح بالاتر هم نمی‌تونه شانسی باشه برای افراد دیگه زود قضاوت نکن.

پی‌نوشت 1 : از مینت استفاده می‌کردم که به نظرم بهترین توضیع برای استفاده خانگی بود و جالب اینجاست که توی رای گیری نبود در حالی که توی رتبه بندی جایگاه‌های بالای جدول رو در اختیار داره.

AUTORUN
چهارشنبه 11 آبان 1390, 13:22 عصر
من از بک ترک استفاده میکنم و چون بر پایه اوبونتو هست اوبونتو رو انتخاب کردم

hamedarian2009
چهارشنبه 07 دی 1390, 23:55 عصر
من هم ubuntu 11.04 استفاده می کنم و لی الان بهترین توزیع لینوکس mint هست.منبعشم www.distrowatch.com (http://www.distrowatch.com)

amin1softco
پنج شنبه 08 دی 1390, 10:19 صبح
به نظرم پارسیکس (parsix) رو همتون نادیده می گیرید یکی از توزیع های موفق لینوکس ایرانیه .....

Alireza JJ
پنج شنبه 08 دی 1390, 10:50 صبح
من از OpenSUSE 11.4 استفاده میکنم

به نظرم خیلی عالیه !

به خصوص برای Simulation که خوارکش SUSE ـست

actioncut
شنبه 01 بهمن 1390, 20:20 عصر
من سه توزیع ubuntu و popylinux و mint را امتحان کردم اوبونتو قادر به پخش فایل های صوتی و تصویری نبود (یا نیاز به مهارت و تجربه کار با لینوکس بود) پاپی هم بخاطر حجم پایینش فقط بصورت زنده استفاده کردم اما mint را رسما روی کامپیوترم نصب کردم و ازش راضیم و بخاطر رتبه بالایی که داری فکر می کنم انتخاب مناسبی کردم. نظر شما چیه؟

black phoenix
شنبه 01 بهمن 1390, 21:12 عصر
بهترین کار برای تشخیص یک توزیع مناسب توجه به نظر لینوس توروالدزه.
در یک مصاحبه ،خبرنگار از توروالدز می پرسه شما کدوم توزیع رو پیشنهاد می کنید؟اون در جواب میگه:

من تصادفا به استفاده از فدورا عادت داشتم.اما نکته مهم کلمه "تصادفا" است که بیشتر به دلایل تاریخی و اتفاقی مربوط می شود.من به برنامه نویسی هسته اهمیت می دهم.بنابراین،برای من یک توزیع تنها راهی برای تبدیل یک ماشین تازه به سیستمی قابل استفاده است و من بیش از این به چیزی اهمیت نمی دهم،چون پس از آن قسمت های مورد نظرم را به شدت تغییر داده و جایگزین می کنم.(بیبشتر اوقات هسته،git و برخی پروژه هایی که از قدیم درگیر آنها بوده ام) و موضوع توزیع پیشنهادی در نهایت به مورد استفاده ی شما باز میگردد.اینکه این توزیع آندروئید باشد برای تجهیزات همراه یا اوبونتو برای شیب یادگیریه کمتر یا هر توزیع سفارشی شده ی دیگر،به شخص شما بستگی دارد.برای بیشتر افراد،بهترین توزیع،توزیعی است که توسط افراد پیرامون آن ها مورد استفاده قرار می گیرد،زیرا در این صورت می توانند تجربه هایشان را با یکدیگر به اشتراک گذاشته و از یکدیگر یاد بگیرند.

adnan9011
دوشنبه 18 اردیبهشت 1391, 20:29 عصر
تو این نظر سنجی جای Arch خیلی خالیه

prpe26
پنج شنبه 28 اردیبهشت 1391, 22:14 عصر
من خودم از جبیر استفاده میکنم که بر پایه اوبونتو هست ؛ شاید برترین امتیازش این باشه که خودم ساختمش!

البته الان که نسخه ۲ روی دستگاهم نصبه ؛ با میزکار سینامون و AWN و همچنین Compiz محیط زیبایی داره :لبخندساده:

اما قبلتر کاربر اوبونتو بودم اما از وقتی که مشکلاتش رو دیدم اقدام به ساخت جبیر کردم!