PDA

View Full Version : سوال درباره نمایش عکس از داخل دیتابیس ( فوری )

mohammad68
شنبه 03 اردیبهشت 1384, 17:28 عصر
با سلام به تمامی دوستان برنامه نویس .
من متشکر میشوم از کسی که در این مورد به من کمک کنه . مشکل من اینه که من میخوام از یه صفحه با کد SQL عکسی را وارد دیتابیس بکنم و بعد از وارد کردن در دیتابیس اکسس آن را در فایلی نمایش دهد بشکلی که عکس را از درون دیتابیس اکسس استخراج و بر روی فایل asp نمایش دهد ( منظور عکس است ) . با تشکر از دوستان عزیز برنامه نویس !
یه سوال دیگه ای که داشتم میخواستم بوسیله ی کد SQL عکس را با کد insert به داخل دیتابیس ارسال کنم .
(لطفا هر چه زودتر به من کمک کنید : :mad: )

coral
یک شنبه 11 اردیبهشت 1384, 06:54 صبح
این کد را قبلا یکی از دوستان زحمت کشیده اند و برای من ارسال نموده اند. من متاسفانه دقیق یادم نیست کدامیک از دوستان بودند.به هرحال از ایشان تشکر می کنم.

mohammad68
چهارشنبه 14 اردیبهشت 1384, 17:16 عصر
دوست عزیز شما زحمت کشیدی ولی این اون چیزی نیستش که من می خواهم . من میخوام با کدهای SQL و علائم<%("recset("picturebook%> نمایش دهم . اگر برایتان ممکن است سریعا به من کمک کنید چون خیلی کارم فوری هستش . با تشکر مجدد از شما دوستان .

Nightbat
چهارشنبه 14 اردیبهشت 1384, 17:37 عصر
ببین دوست من، معمولا عکس را وارد DB نمی کنند ، بهتره عکس رو تو یه جایی Upload کنی و اسم عکس رو در DB نگهداریو بعد هم وقت نشون دادن از تگ Img و آدرس عکس (که خودت می سازی ) استفاده کنی.
گرفتی چی شد ؟؟

mohammad68
پنج شنبه 15 اردیبهشت 1384, 12:11 عصر
دوست عزیز من برای نوشتن این قسمت مشکل دارم . اگر لطف کنی و این کار را با DB انجام بدی که عکس رو یک جا خارج از دیتابیس ذخیره و هنگام نمایش فراخوانی کنی متشکر میشم و اون رو برای من ارسال کنی . با تشکر از تمامی دوستان .

mohammad68
دوشنبه 19 اردیبهشت 1384, 15:19 عصر
دوستان عزیز لطفا هرچه زودتر به من کمک کنید من منتظر جواب شما هستم دوست عزیز . ( snmnightbat ) البته از دیگر دوستانی که میتوانند این کار را برای من انجام دهند نیز خواهش می کنم که اگر میتوانند برای من یک فایل ASP و یک database ارسال کنند که فایل ASP عکس را از داخل دیتابیس بیرون آورده و به من نمایش بدهد . ( خیلی خیلی فوری )

M-Gheibi
یک شنبه 25 اردیبهشت 1384, 08:24 صبح
سلام
دوست عزیز نمونه برنامه زیر تصاویر رو در یک پوشه نگهداری میکنه و تنها آدرس لود شدن اونها رو از بانک میخونه.

امیدوارم مفید باشه.

روز خوش :)

mohammad68
یک شنبه 25 اردیبهشت 1384, 10:14 صبح
با سلام .
آقا تو دیگه مارو شرمنده کردی فجیه . خیلی ممنون . با جواب دادنت به این سوال من و ارسال این فایل کمک بزرگی به من کردی . خیلی ممنون . روز خوش :wise2:

M-Gheibi
یک شنبه 25 اردیبهشت 1384, 17:57 عصر
با سلام .
آقا تو دیگه مارو شرمنده کردی فجیه . خیلی ممنون . با جواب دادنت به این سوال من و ارسال این فایل کمک بزرگی به من کردی . خیلی ممنون . روز خوش :wise2:
:موفق:

susan_gh
چهارشنبه 25 دی 1387, 10:07 صبح
سلام
دوست عزیز نمونه برنامه زیر تصاویر رو در یک پوشه نگهداری میکنه و تنها آدرس لود شدن اونها رو از بانک میخونه.

امیدوارم مفید باشه.

روز خوش :)
برای منم ارسال کنید با تشکر

amirb55
شنبه 05 بهمن 1387, 09:24 صبح
بايد خصوصي درخواست نمونه رو بكنيم؟ اگر نه لطف مي كنيد دوباره بذاريدش چون من لينكي نمي بينم !

جودلاو
چهارشنبه 16 بهمن 1387, 00:33 صبح
من هم به این نمونه برنامه احتیاج دارم میشه لینک اونو بذارید

یا باید خصوصی درخواست کنیم؟

با تشکر

mohsen_zelzela00
شنبه 19 بهمن 1387, 17:58 عصر
دوست عزیز اگه بتونید برای من هم بفرستید ممنون میشم