PDA

View Full Version : گفتگو: استفاده از Xml به عنوان پایگاه داده

Alirezanet
دوشنبه 05 بهمن 1388, 16:12 عصر
سلام یه مدت هست که من دارم روی فایل هایلهای xml کار میکنم و به این نتیجه رسیدم که واقعا در شرایطی خاص از بانک اطلاعاتی خیلی بهتره ... مثلا زمانیکه بخوایم اطلاعات روی یک Treeview رو ذخیره کنیم توی بانک اطلاعاتی با جدول های محدود امکانش نیست ولی توی همچین فایلی به راحتی میشه این کار رو کرد ...
اگه از دوستان در مورد Xml در vb.net هر مطلبی مثال و سورسی دارند بزارند تا بتونیم از این کنترل استفاده کنیم ...
مثلا در مورد نحوه نوشتن و خواندن در فایل های Xml ... ؟؟؟؟؟
من نمونه کدی رو میزارم که اطلاعات Treeview رو توی xml میتونید باهاش ذخیره کنید و برگشت بدید . فقط مشکلی که داره به زبان C# نوشته شده کسی اگه بتونه همچین مثالی در این مورد با vb بگه ممنون میشم . یا حدالامکان این کد هارو یکی از دوستان ترجمه کنه ؟؟!!

Alirezanet
چهارشنبه 07 بهمن 1388, 01:47 صبح
آقا من سوال کردم کسی جواب نداد این تاپیک و زدم که هر کس هر اطلاعاتی داره بزاره ولی مثله اینکه هیچکس ....؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

barbodsoft.com
دوشنبه 15 شهریور 1389, 20:26 عصر
سلام دوستان
جناب Alirezanet (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=43802) مثل اینکه نحوه استفاده از XML در vb رو پیدا کردید اگه می شه راهنمایی فرمایید چون من هم می خوام از XML یکجورای به عنوان بانک اطلاعاتی استفاده کنم. لطفا بفرمایید چطور باید تو فایل XML نوشت و اونو فراخوانی کرد. ممنون

salehbagheri
دوشنبه 15 شهریور 1389, 21:12 عصر
XML از لحاظ سرعت در تعداد رکورد یا اطلاعات بالا در مقابل RDBMS ها کم میاره!

پس به عنوان یک پایگاه داده مطمئن بر روی XML حساب نکنید، XML فقط در موارد کوچک در حد منو و ... بازدهی خوبی داره ...

barbodsoft.com
سه شنبه 16 شهریور 1389, 10:19 صبح
سلام
بله من هم می دونم که سرعتش کم هست. برای این کاری که می خوام استفاده کنم نیازی به بانک اطلاعاتی مثل SQL یا Access ندارم.