Alirezanet
دوشنبه 05 بهمن 1388, 16:12 عصر
سلام یه مدت هست که من دارم روی فایل هایلهای xml کار میکنم و به این نتیجه رسیدم که واقعا در شرایطی خاص از بانک اطلاعاتی خیلی بهتره ... مثلا زمانیکه بخوایم اطلاعات روی یک Treeview رو ذخیره کنیم توی بانک اطلاعاتی با جدول های محدود امکانش نیست ولی توی همچین فایلی به راحتی میشه این کار رو کرد ...
اگه از دوستان در مورد Xml در vb.net هر مطلبی مثال و سورسی دارند بزارند تا بتونیم از این کنترل استفاده کنیم ...
مثلا در مورد نحوه نوشتن و خواندن در فایل های Xml ... ؟؟؟؟؟
من نمونه کدی رو میزارم که اطلاعات Treeview رو توی xml میتونید باهاش ذخیره کنید و برگشت بدید . فقط مشکلی که داره به زبان C# نوشته شده کسی اگه بتونه همچین مثالی در این مورد با vb بگه ممنون میشم . یا حدالامکان این کد هارو یکی از دوستان ترجمه کنه ؟؟!!
اگه از دوستان در مورد Xml در vb.net هر مطلبی مثال و سورسی دارند بزارند تا بتونیم از این کنترل استفاده کنیم ...
مثلا در مورد نحوه نوشتن و خواندن در فایل های Xml ... ؟؟؟؟؟
من نمونه کدی رو میزارم که اطلاعات Treeview رو توی xml میتونید باهاش ذخیره کنید و برگشت بدید . فقط مشکلی که داره به زبان C# نوشته شده کسی اگه بتونه همچین مثالی در این مورد با vb بگه ممنون میشم . یا حدالامکان این کد هارو یکی از دوستان ترجمه کنه ؟؟!!