PDA

View Full Version : مشکل در باز کردن پایگاه داده



aghayex
جمعه 30 بهمن 1388, 00:45 صبح
با سلام
من یه پایگاه داده دارم که اونو در برنامم لود کردم ( Microsoft Visual Studio 2008) و شی اس کیو ال کانکشن رو تعریف می کنم و connectionstring اونو هم طبق چیزی که برنامه به من میده تنظیم می کنم اما نمی دونم مشکل از کجاست کلا به رشته connectionstring گیر می ده و اصلا برنامه لود نمی شه و اگه از connectionstring هایی که تو سایت گفتن استفاده می کنم برنامه بالا می یاد ولی موقع باز کرده خطا میده

majidsoft
جمعه 30 بهمن 1388, 03:20 صبح
باید برنامه تو بزاری یا اینکه چه خطایی میده از صحبتهات هیچی نمیشه فهمید

aghayex
جمعه 30 بهمن 1388, 10:45 صبح
با تشکر
یه طور دیگه سوالمو می پرسم :
من در پنجره Solution Explorer یه پوشه درست کردم و در اون دیتا بیسمو فراخوانی کردم بعد در یک Button یک شی SqlConnection تعریف کردم و Connectionstring اونو به صورت زیر پر می کنم


SqlConnection sqlcon = newSqlConnection("Server=local;Database=ya ali;");
sqlcon.Open();

و وقتی که اجراش می کنم خطای زیر رو می ده :



A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server)

حالا یه طور دیگه که خود برنامه می گه اونو پر می کنم که خطا از دو سه جای رشته می گیره:


SqlConnection sqlcon = new SqlConnection("Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\db\ya ali.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True;");

مثل SQLEXPRESS و db و ya ali.mdf و میگه : Unrecognized escape sequnce

aghayex
شنبه 01 اسفند 1388, 16:35 عصر
لطفا راهنمایی کنیید کارم گیره اساسی

حمیدرضاصادقیان
شنبه 01 اسفند 1388, 17:28 عصر
سلام. دوست عزیز ایراد اولی که میگیره به خاطر اینه که پیش فرض پروتکل Named pipe بسته است. در منوی Sql server 2005 و sql server configuration میتونید این پورت رو باز کنید.
در روش دوم که ایراد میگیره باید مسیرتونو داخل یک " " قرار بدید. چون بین کلمات فاصله وجود داره و نمیتونه فاصله رو تشخیص بده.
موفق باشید

aghayex
شنبه 01 اسفند 1388, 22:03 عصر
با تشکر از راهنمایی هاتون
بعد از یه سرچ نفس گیر آخر تو یه سایت مشکل من حل شد :
بعد از اینکه دیتابسو در برنامم فراخوانی کردم و در پوشه db قرار دادم در پنجره server explorer روی دیتابیسم راست کلیک کردم و گزینه modify connection زدم و دکمه advance فشار دادم در پایین فرم یه رشته بود که connection string من بود اونو در sqlconnection قرار دادم اما با کمی تغییرات به صورت زیر
رشته مورد پیشنهاد :


Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename="I:\data\6563\WpfApplication1\db\ya ali.mdf";Integrated Security=True;User Instance=True

رشته دستکاری شده :


"Data Source=.\\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirecto ry|\\db\\ya ali.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True"

آدرس اون سایت :
http://www.homeandlearn.co.uk/csharp/csharp_s12p3.html