PDA

View Full Version : اتصال راه دور (وب) در sql



mina.net
یک شنبه 02 اسفند 1388, 10:40 صبح
سلام دوستان
من می خوام از طریق vb.net با دیتابیس روی وب کانکت کنم.
قبل از هر چیز من در تاپیک زیر
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=198755
این موضوع رو تو تالار mysql مطرح کردم ولی هنوز جواب مطمئنی نگرفتم. برام mysql یا sql مهم نیست . فقط می خوام این ارتباط برقرار بشه.
1- چطور می تونم این کار رو بکنم؟
2- آیا در PHP غیر از Mysql می شه از sqlserver هم استفاده کرد یا نه؟

ممنون می شم کمک کنید. مدتی هست که فکرم رو مشغول کرده.

DataMaster
یک شنبه 02 اسفند 1388, 10:46 صبح
چیزی که مهمه باید کانکشن استرینگ صحیح برای اتصال به دیتابیس داشته باشی
توی همون تاپیک هم اشاره شده که باید یوزر و پسورد و پورت معتبر بر روی هاست داشته باشی (البته حواست باشه هاستهای رایگان برخی امکانات رو کامل ارائه نمیدن)
در هر زبان برنامه نویسی شما میتونید با هر دیتابیسی از طریق ابزار ارائه شده ارتباط برقرار کنید حالا اگه می بینید اکثرا PHP با MySql استفاده میکنند چون هر دوتا شون اپن سورس و رایگان هستند

mina.net
یک شنبه 02 اسفند 1388, 15:39 عصر
چیزی که مهمه باید کانکشن استرینگ صحیح برای اتصال به دیتابیس داشته باشی
توی همون تاپیک هم اشاره شده که باید یوزر و پسورد و پورت معتبر بر روی هاست داشته باشی (البته حواست باشه هاستهای رایگان برخی امکانات رو کامل ارائه نمیدن)
در هر زبان برنامه نویسی شما میتونید با هر دیتابیسی از طریق ابزار ارائه شده ارتباط برقرار کنید حالا اگه می بینید اکثرا PHP با MySql استفاده میکنند چون هر دوتا شون اپن سورس و رایگان هستند

پس به نظرت اون کانکشنی که تو اون تاپیک نوشتم درسته و فقط نیاز به هاست درست و حسابی دارم؟

Reza1607
پنج شنبه 06 اسفند 1388, 11:22 صبح
2- آیا در PHP غیر از Mysql می شه از sqlserver هم استفاده کرد یا نه؟

بله این امکانش هست توی این قسمت هم دربارش صحبت شده

http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=206674

mina.net
شنبه 08 اسفند 1388, 14:28 عصر
سلام دوستان
من تا الان هاست درست و حسابی نداشتم. الان هاست و دمین خریداری کردم. الان که می خوام با server هاست کانکت بشم بازهم این اجازه رو نمی ده.
در ضمن آیا نام هاست یا سرور معادل آدرس سایت هست؟ البته من هاست و دمین را از یک جا گرفتم.
http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=44765&stc=1&d=1267266439

mehdi99
شنبه 08 اسفند 1388, 19:48 عصر
سلام دوست عزیز
1- یک بار هم با IP امتحان کن. ولی فرقی نداره باید وصل بشه
2- مگر اینکه توی امکانات هاستی که خریدی وصل شدن توسط SQL Server وجود نداره. که این هم معمولا باید بررسی کنی. منظورم Allow Remote Connections است.
3- Username - Password مربوط به DataBase را چک کن که اول ساخته باشی دوم درست وارد می کنی.
4- SQL Server روی هاست چه Version هست 2005 یا 2008 اگه 2005 است یکبار هم با 2005 وصل بشو.
5- یک تماسی هم با پشتابانی هاست بگیر.
6- اگه به نتیجه بعداز 5 مورد بالا نرسیدی هاست عوض کن .
من هم همچین مشکلی داشتم ولی حل شد.
موفق باشی!

mina.net
شنبه 08 اسفند 1388, 20:52 عصر
سلام
ممنون از وقتی که می زارد.
متاسفانه ارائه دهنده گان هاست صرفا جواب می دن که جواب داده باشند.
من اصلا وب کار نکردم. برای نام server باید نام سایت رو به صورت کامل وارد کرد؟

mehdi99
شنبه 08 اسفند 1388, 21:43 عصر
سلام
خواهش می کنم.
منظور شما چی هست که باید نام سایت را کامل وارد کرد یعنی چی؟
من یک عکس براتون دوباره می زارم نگاه کنید.
چون با این روش راحت وصل می شوم.
درضمن مطمئن شوید که هاست شما اجازه Allow Remote Connections را به کاربران می دهد.
مورد دیگر اینکه شما وارد کنترل پنل خود هاست می شوید یک جای معمولا IP , اطلاعات دیگر را می زند. از اونجا می توانید نحوه وصل شدن به دیتابیس را پیدا کنید.
مواردی هم که در پست 6# گفتم هم انجام دادید. مطمئنا حل می شه.
موفق باشید!

In_Chan_Nafar
شنبه 08 اسفند 1388, 21:46 عصر
از شون بپرس پورت SQL را روي چه شماره قرار دادن Port No
سپس پس از درج نام سرور به شكل زير عمل كن
www.sql1.yoursite.com,1433
عدد 1433 پورت پيش فرض SQL‌است شايد اون را عوض كرده باشند
در بعضي از مواقع پورت 1433 است ولي با نوشتن شماره آن مشكل حل مي شود

در ضمن از شون بپرس آيا SQL‌به صورت Default Instance‌نصب شده يا Named Instance‌اگر حالت دوم را گفتند نام Instance‌ و نام سرور را ازشون بگير بعد دوباره در تاپيك داده هايي را كه بهت گفتن بنويس

سعي كن پس از انجام اين كارها اگر مشكلت حل شد ISP خود (نه Host) را عوض كن و از طريق يه ISP ديگه به اينترنت وصل شو در برخي از مواقع برخي از ISP‌هاي مونگول يك سري از پورت هاي كارآمد را مي بندند

mina.net
شنبه 08 اسفند 1388, 21:50 عصر
منظورم همین بود که گفتید.
دارم با مسولین هاست صحبت می کنم. امیدوارم به نتیجه برسم.

mina.net
یک شنبه 09 اسفند 1388, 10:42 صبح
سلام دوستان
مشکل حل شد. هم با sql و هم با mysql. بهترین راه اینه که با ارائه دهنده هاست مشورت کنید. توضیح خاصی نداره باید ازشون نمونه کانکشن بخواهید.

mehdi99
یک شنبه 09 اسفند 1388, 21:32 عصر
سلام دوست عزیز
خوشحالم که مشکلت حل شد. من هم گفتم که یک راهش به هاست زنگ بزنید.
بالاخره تا به مشکل نخوره آدم که برنامه نویس نمیشه.
امیدوارم که تمام مشکلاتت مثل این مشکل حل بشه.
موفق باشید!