PDA

View Full Version : مشکل با server name برای connect شدن به SQL



aftabgardoon
چهارشنبه 05 اسفند 1388, 00:58 صبح
سلام
من یه مشکلی برام پیش اومده! اینکه من Sql Server 2005 رونصب کردم. حالا الان وقتی sql server management رو میزنم در قسمت server name در قسمت Browse اسم هیچ سروری وجود نداره!!! من \sqlexpress اسم کامپیوتر و همین طور .\sqlexpress رو هم امتحان کردم ولی باز هم Error میده!!
An error has occurred while establishing a connection to the server. When connecting to SQL Server 2005, this failure may be caused by the fact that under the default settings SQL Server does not allow remote connections. (provider: SQL Network Interfaces, error: 26 - Error Locating Server/Instance Specified) (Microsoft SQL Server, Error: -1)


در قسمت Sql server configuration manager هم همه قسمت ها no items هستند و اسم هیچ سروری وجود نداره!!
من قبلا هم به همین روش sql رو نصب می کردم و مشکلی نداشتم ولی الان نمیدونم اشکال از کجاست؟
(SQL رو پاک کردم و دوباره هم نصب کردم ولی هنوز هم مشکل پا برجاست)
ممنون از همه دوستانی که کمک می کنند.

hamed.rezaei
چهارشنبه 05 اسفند 1388, 01:30 صبح
مطمئنین که sql engineهم نضب کردین؟

aftabgardoon
چهارشنبه 05 اسفند 1388, 02:08 صبح
بله نصب کردم.
اول اون sql ای که با خود Visual studio 2008 نصب میشه رو نصب کردم
بعد هم engine رو جدا نصب کردم. کاری که همیشه می کردم و مشکلی نبود.....

ممنون اگر راهنمایی بکنید

majjjj
چهارشنبه 05 اسفند 1388, 08:31 صبح
انتی ویروس و فایروالتون رو چک کنید ببینید port های 1433 و 1434 فعال هستن ؟
sql browser رو هم چک کنید ببینید فعال باشه

aftabgardoon
چهارشنبه 05 اسفند 1388, 11:46 صبح
خیلی ممنون از راهنمایی که کردید.
ولی من نمی دونم چطوری باید فعال بودن port هایی که گفتید رو چک کنم؟
ببخشید اگر اینقدر سوال می پرسم چون من از sql زیاد سر در نمیارم. Sql browser کجاست؟ که باید فعال باشه؟؟

majjjj
چهارشنبه 05 اسفند 1388, 14:41 عصر
ADMINISTRATOR TOOLS ویندوز رو یک نگاهی بکنیدو همچنین MSDN رو

aftabgardoon
چهارشنبه 05 اسفند 1388, 23:38 عصر
من خیلی سعی کردم از راهی که گفتید مشکلم رو حل کنم. ولی هر چی گشتم تو administrator tools نتونستم port ها رو پیدا کنم.
اگر لطف کنید بگید دقیقا تو کدوم قسمت باید دنبالش بگردم واقعا کمک بزرگی می کنید.
متشکرم

majjjj
پنج شنبه 06 اسفند 1388, 09:20 صبح
اگه میخواهید ببینید sql browser فعال هست یا نه

From the Start menu, right-click All Programs, point to Microsoft SQL Server 2008, point to Configuration Tools, and then click SQL Server Configuration Manager.
In SQL Server Configuration Manager, click SQL Server Services.
In the details pane, right-click SQL Server Browser, and then click Start or Stop.
http://www.barnamenevis.org/forum/ms-help://MS.SQLCC.v10/MS.SQLSVR.v10.en/s10de_4deptrbl/local/note.gifNote: You can use the properties dialog box to change the Startup Type setting to Manual or Disabled so that the SQL Server Browser service does not start every time the computer starts up.

majjjj
پنج شنبه 06 اسفند 1388, 09:27 صبح
یا
Administrative Tools----------->Services-------------------->sql browser
رو فعال یا غیر فعال کنید

majjjj
پنج شنبه 06 اسفند 1388, 10:07 صبح
این لینک رو هم ببینید
http://sql-server-performance.com/Community/forums/p/28818/153811.aspx
اطلاعات خوبی داره و در اخر


برای آگاهی از وضعيت فايروال از پنجره Security Center استفاده می شود . بدين منظور مراحل زير را دنبال می نمائيم :

Start | Control Panel | Security Center
انتخاب گزينه Recommendations در صورت غيرفعال بودن فايروال
انتخاب گزينه Enable Now به منظور فعال نمودن فايروال
اتتخاب تب Exception از بالای صفحه و انتخاب برنامه مورد نظر از طریق دکمه add program
این رو هم میگم که ممکنه که فایروال جانبی روی سیستم داشته باشین که باید اون رو مطابق تنظیمات لازمش set کنید

samaram
پنج شنبه 06 اسفند 1388, 10:27 صبح
منم "دقيقا" مشكلي رو دارم كه اين دوستمون در اولين پست مطرح كردن. راهنمايي هاي دوستان رو خوندم و فهميدم sql browswer اصلا ندارم! اين engin رو از كجا بايد نصب كنم؟ لينك دانلودشو دارين؟ اخه من كه هميشه از روي سي دي نصب ميكردم و راحت نصب ميشد.
تو سي دي نصب كه همچين چيزي نديدم! بايد اس كيو ال سروري كه الان نصب كردم رو حذف كنم يا همين الان engeen رو نصب كنم كافيه؟

aftabgardoon
پنج شنبه 06 اسفند 1388, 12:00 عصر
دوست عزیز majjj ممنون از راهنمایی هایی که کردید.
میدونید مشکل اصلی اینجاست که من در SQL Server Configuration Manager وقتی SQL Server Services رو میزنم می نویسه There are no items . و سروری وجود نداره که start یا stop کنم.
به نظر شما مشکل اینه که sql درست نصب نشده؟؟ البته من چندین بار دوباره sql رو نصب کردم ولی همه چیز هنوز مثل قبله!!!

samaram
پنج شنبه 06 اسفند 1388, 12:03 عصر
دوست عزیز majjj ممنون از راهنمایی هایی که کردید.
میدونید مشکل اصلی اینجاست که من در SQL Server Configuration Manager وقتی SQL Server Services رو میزنم می نویسه There are no items . و سروری وجود نداره که start یا stop کنم.
به نظر شما مشکل اینه که sql درست نصب نشده؟؟ البته من چندین بار دوباره sql رو نصب کردم ولی همه چیز هنوز مثل قبله!!!
منم همینطور!

aftabgardoon
جمعه 07 اسفند 1388, 23:03 عصر
بچه ها یعنی کسی نیست بتونه به ما کمک بکنه؟؟:ناراحت:
حتما این مشکل قبلا هم برای بعضی از شما پیش اومده...
کمک کنید ما هم مشکلمون حل بشه لطفا..
ممنون از همه دوستانی که برای حل مشکلات کمک می کنند.

majjjj
شنبه 08 اسفند 1388, 08:33 صبح
یعنی شما سرور لوکال رو هم نمیبینی؟

aftabgardoon
شنبه 08 اسفند 1388, 11:35 صبح
نه هیچ سروری نمی بینم. با اینکه بارها engine رو (40 مگی ) پاک کردم و دوباره نصب کردم باز هم تو SQL Server Configuration Manager همه قسمت هاش no items هستند.
حتی پورت های 1433 و 1434 رو هم برای sql فعال کردم و در firewall setting در قسمت exception هم برنامه sql رو add کردم ولی باز هم مشکل برطرف نشد...
دیگه نمی دونم چه کار باید بکنم؟؟؟؟

daghighbin
شنبه 08 اسفند 1388, 19:31 عصر
سلام
لطفاً یکی کمک کنه منم این مشکل رو دارم :عصبانی++:
من ویندوز قبلیم که سرویس پک 2 بود این مشکل رو نداشت اما الان که سرویس پک 3 شده مشکل دارم:اشتباه:

majjjj
یک شنبه 09 اسفند 1388, 13:44 عصر
از چه نسخه ای ازsql2005 استفاده میکنید و روی چه نسخه ای از ویندوز ؟

aftabgardoon
دوشنبه 10 اسفند 1388, 01:46 صبح
سلام
همونطوری که گفتم اول اون sql ای که با خود Visual studio 2008 نصب میشه رو نصب کردم ( SQL configuration manager) بعد هم engine رو جدا نصب کردم که 40 مگ بیشتر نیست تحت عنوان Microsoft SQL Server management studio express setup هست.
روی ویندوز xp ، سرویس پک 2
من قبلا بارها همین کار رو به همین ترتیب انجام دادم و مشکلی نداشتم. می خواستم بدونم آیا امکان داره مشکل از این باشه که ویندوز درست نصب نشده؟؟؟ اگه یه بار دیگه ویندوز نصب کنم امکان داره درست بشه؟؟
با تشکر از راهنمایی هایی که می کنید.

majjjj
دوشنبه 10 اسفند 1388, 09:12 صبح
روی یک سیستم جدا هم تست کنید ببینید چی میشه

Pouyan_PDM
دوشنبه 10 اسفند 1388, 16:06 عصر
اگر در SqlServer Configuration Manager نام سرویس sql نیست یعنی به هر عللتی درست نصب نشده دنبال چیز دیگه ای نگرد.می تونی تو service های وییندوز هم چک کنی ببینی سرویس sql پیدا میکنی یا نه.