PDA

View Full Version : سوال: بانکم بعضی کاراکتر ها نظیر "ی" رو سرچ نمی کنه



shocraneh
جمعه 07 اسفند 1388, 12:15 عصر
بانکم بعضی کاراکتر ها نظیر "ی" رو سرچ نمی کنه . زبان Arabic _CI_AS است چی کار کنم ؟

khadem1386
جمعه 07 اسفند 1388, 12:41 عصر
سلام:

باید در کلمه درحال جستجو کد حرف ی را با حرف ی عربی عوض کنی بعد سرچ کنی.
حرف ی و حرف ک دوتا از حرفی هستند که مشکل ساز می باشند.

هر چند در بعضی از مواقع حرف ی بهیچ وجهه قابل سرچ نیست و شما مجبور می شید کل اطلاعات دیتا بیس خودتون را عوض کنید.

البته حرف ک باز قابل کنترل تره

فکر می کنم قبلا هم این سوال را پرسیده باشند. و اگر سرچ کنی از اطلاعات خیلی بشتر از این هم دوستان ارائه داده اند.

mlh_poorranjbar
جمعه 07 اسفند 1388, 15:44 عصر
سلام
من قبلا این مشکل رو داشتم وخیلی دنبال راه حل بودم.وبعد فهمیدم که مشکل از اون جایی هست که من جداول رو مستتقیما از داخل sql پر میکردم که به صورت عربی ذخیره میشد و زمانی که از داخل برنامه جستجو میکنم چون با حروف فارسی جستجو میکرد "ک"و"ی" فارسی رو پیدا نمی کرد.
بهترین راه حل اینه که جدول رو از داخل برنامه(همون برنامه که قراره جستجو رو انجام بده) پر کنید و هرگز به صورت دستی از داخل sql این کار روانجام ندید. مطمعنا مشکلتون حل میشه.
موفق باشید

ukiocsmo
جمعه 07 اسفند 1388, 16:36 عصر
از
Ctrl + x
استفاده کن

mehdi99
شنبه 08 اسفند 1388, 06:54 صبح
سلام دوست عزیز
بعضی مواقع دیتابیس بزرگ هست و نمی توانی بری تمام (ی) و (ک) ها رو درست کنی. و به کاربر هم نمیشه گفت که دوتا (ی) داریم :قهقهه:و یا هنگام Search کردن به کاربر بگوییم که Ctrl+X و غیره رو بزن. معمولا کاربران این اطلاعات را ندارند. و این مشکل را باید یک جوری خود برنامه نویس Handle کنه. تا اونجایی که من می دونم یک dll است که در سایت Microsoft هم قابل دانلود است. و این یک اشکالی هست در خود ویندوز برای حروف فارسی (ی) و (ک) که با نصب اون DLL درست میشه. البته لینکشو ندارم جستجو کنی پیدا می کنی. البته این هم باز مشکل خودش را دارد چون باید روی تمام کامپیوتر ها نصب بشه و اگه ویندوز رو عوض کنی دوباره باید نصب بشه
برای حل این مشکل در خود برنام هنگام Search این گونه حروف خودت هر دو حالت رو جستجو کن.
موفق باشی

shocraneh
یک شنبه 09 اسفند 1388, 08:35 صبح
اکثر دیتابیس ها توسط یه برنامه دیگه پر شدند و کاربر رو هم که نمیشه موظف کرد نرم افزار نصب کنه . باید دنبال یه راه حل دیگه بود

mehdi99
یک شنبه 09 اسفند 1388, 09:20 صبح
سلام دوست عزیز

اکثر دیتابیس ها توسط یه برنامه دیگه پر شدند و کاربر رو هم که نمیشه موظف کرد نرم افزار نصب کنه . باید دنبال یه راه حل دیگه بود
راه حلشو گفتم دیگه
1-باید توی برنامه ات هر دو صورت (ی) و (ک) را جستجو کنی.
2- یک راه حل دیگه هم اینه که یک برنامه کوچک بنویسی و روی دیتابیست جستجو کنه و تمام
(ی) و (ک) ها رو درست کنه . درست مثل Find and Replace خود Office. یکبار برای همیشه این کار رو انجام می دی و از این پس فقط اطلاعات رو از طریق برنامه پر کن.
3- DLL که گفته بودم رو پیدا کنی و اونا رو نصب کنی روی سیستم هات.
موفق باشی!