PDA

View Full Version : سوال: پروفايلر اس کيو ال



hero4000
دوشنبه 24 اسفند 1388, 09:12 صبح
سلام بر همه اساتيد

من نياز مبرمي به پروفايلر اس کيو ال دارم و ميخوام برنامش رو مستقل داشته باشم ولي هر چي ميگردم اون رو با خود اس کيو ال پيداش ميکنم

من ميخوام روي سيستمهايي که اس کيو ال دارند ( ورژن اس کيو الهاي آنها متفاوت است ) فقط بتونم پروفايلر رو نصب کنم

اگه اساتيد ميتونن کمک کنند

راستي يک سوال ديگه

ميشه با وي بي دات نت برنامه اي نوشت که کار پروفايلر رو انجام بده البته نه اونقدر حرفه اي فقط در حدي که بتونه دستورات رو بگيره

پيشاپيش از شما متشکرم

AminSobati
دوشنبه 24 اسفند 1388, 09:41 صبح
سلام دوست عزیزم،
کدوم نسخه از SQL Server رو استفاده میکنید؟

hero4000
سه شنبه 25 اسفند 1388, 08:24 صبح
من با نسخه 2005 کار ميکنم ولي پروفايلري ميخوام که بتونه با نسخه هاي ديگه هم کار کنه

آخه يک برنامه نوشتم که گزارشگر است و نيازه که دستورات ارسالي به اس کيو ال رو بگيره

نميدونم خود برنامم راهي داره که بتونه يا حتما بايد از پروفايلر خود اس کيو ال استفاده کنم

و جون اين برنامه نوعي مکمل برنامه هاست قراره بتونه روي نسخه هاي ديگه اس کيو ال هم کار کنه

پس بايد بتونم يک پروفايلر داشته باشم که بتونه دستورات نسخه هاي ديگه رو هم برگردونه

قبلا از کمک شما متشکرم

حسین شهریاری
سه شنبه 25 اسفند 1388, 15:14 عصر
سلام

قراره چه دستوراتي به اون ارسال كنيد؟

hero4000
سه شنبه 25 اسفند 1388, 16:10 عصر
منظورتون رو نميفهمم :متعجب:

من قراره دستوراتي که به اس کيو ال ارسال ميشه رو بگيرم

نه اينکه ارسال کنم :متفکر:

hero4000
شنبه 07 فروردین 1389, 09:17 صبح
اساتيد محترم
لطفا يکي کمک کنه

AminSobati
شنبه 07 فروردین 1389, 17:22 عصر
در CD نصب SQL Server، یک فولدر Tools وجود داره. Setup رو از اونجا اجرا و Workstation Components رو نصب کنین.

hero4000
یک شنبه 08 فروردین 1389, 08:53 صبح
ببخشيد پروفايلر فايل نصب جدا نداره که من بتونم همراه برنامم به کاربران بدم

AminSobati
دوشنبه 09 فروردین 1389, 00:37 صبح
دوست عزیزم من درست متوجه سناریو نشدم. دلیل اینکه همه کاربرها باید Profiler داشته باشن چیه؟ میدونین که کاربر باید sysadmin باشه تا از Profiler استفاده کنه؟!

hero4000
دوشنبه 09 فروردین 1389, 08:13 صبح
نه دوست من همه کاربران نميخوان پروفايلر داشته باشن فقط سيستم Admin کافيه داشته باشه

منم همين رو ميخوام

يعني چجوري روي سيستمي که اس کيو ال روش نصبه پروفايلر رو مستقل نصب کنم و اين سيستم همون سيستم Admin است

AminSobati
سه شنبه 10 فروردین 1389, 01:15 صبح
دوست عزیز عرض کردم، Workstation Components رو نصب کنین، چه اشکالی داره دو تا ابزار دیگه هم کنارش نصب بشه؟

hero4000
سه شنبه 10 فروردین 1389, 08:37 صبح
سلام دوست عزيز

من شاخه اي با نام Tools پيدا نکردن (نه در سي دي 1 و نه در سي دي 2 )

البته اس کيو ال من 2005 مي باشد

ولي در شاخه Setup سي دي 2 فايلي به نام

SqlRun_Tools.msi

پيدا کردم که 241 مگا بايت بود

منظور شما همين فايل است ؟؟؟:کف:

خيلي حجمش بالاست اگه شما فايل کم حجم تري سراغ داريد محبت کنيد آدرسش رو بدين که برنامم خيلي سنگين نشه (برنامه من با کل کامپونتهاش 5 مگابايت ميشه )

بازهم از شما ممنونم:خجالت:

hero4000
یک شنبه 15 فروردین 1389, 08:06 صبح
جناب AminSobati لطفا کمک کنيد

AminSobati
یک شنبه 15 فروردین 1389, 11:13 صبح
چطور ممکنه فولدر Tools نباشه؟! شاید CD مشکل داره

hero4000
دوشنبه 16 فروردین 1389, 09:04 صبح
همانطور که عرض کردم سي دي من ورژن 2005 است و شامل دو عدد سي دي است که من در هر دو سي دي نگاه کردم ولي متاسفانه چيزي نديدم


شرمنده نميشه سي دي ها رو جايي آپ کنم وگرنه اين کار رو ميکردم

در ضمن نصب اس کيو ال اوتوران است و وقتي نصب ميشه پروفايلر هم نصب ميشه پس حتما سي دي ها مشکل ندارن شايد طريقه چيدمان داده ها متفاوت است

AminSobati
سه شنبه 17 فروردین 1389, 00:16 صبح
نام فولدر رو Search کردین روی هر دو CD؟

hero4000
سه شنبه 17 فروردین 1389, 07:58 صبح
اصلا کلا سي ديها 6 تا 7 فولدر بيشتر نداره

AminSobati
سه شنبه 17 فروردین 1389, 23:25 عصر
آیا این سی دی توسط شرکت دیگری Package بندی شده و براش Autorun نوشتن یا همون کپی اصلی مایکروسافته؟

hero4000
چهارشنبه 18 فروردین 1389, 07:58 صبح
آره مثل اينکه پکيج خود مايکروسافت نيست

مال شرکت Emperor هستش

AminSobati
چهارشنبه 18 فروردین 1389, 18:44 عصر
پس احتمالا به همین دلیله که فولدرهای اصلی از چشم شما پنهانه. پیشنهاد میکنم CD تهیه کنید که ساختار Original داشته باشه تا به فولدر Tools دسترسی پیدا کنید