PDA

View Full Version : VS2008 + inside MDF File Problem



majid_darab
چهارشنبه 26 اسفند 1388, 23:15 عصر
با سلام و عرض خسته نباشید:
نمی دونم سوالم رو باید اینجا مطرح می کردم یا در بخش ASP.NET web programing...
به هر تقدیر چون مربوط به فایل دیتابیس می شه اومدم تواین بخش...
واما مشکل:
دیروز از یکی از دوستان پروژه ای مربوط به ASP.NET with c sharp گرفتم که با vs2008 نوشته شده بود.
دوست عزیز ما در خود vs یک دیتابیس ساخته بود که از اون در پروژه استفاده می کرد.
اما من با vs نمی تونم این دیتابیسو بازبینی کنم و موقع دسترسی به اون ارور زیرو می گیرم:


The database 'C:\JAVAD\RADAJAXDROPDOWN\RADAJAXDROPDOWN\APP_DATA \COUNTRIES.MDF' cannot be opened because it is version 655. This server supports version 612 and earlier. A downgrade path is not supported.
Could not open new database 'C:\JAVAD\RADAJAXDROPDOWN\RADAJAXDROPDOWN\APP_DATA \COUNTRIES.MDF'. CREATE DATABASE is aborted.
An attempt to attach an auto-named database for file C:\Javad\RadAjaxDropDown\RadAjaxDropDown\App_Data\ Countries.mdf failed. A database with the same name exists, or specified file cannot be opened, or it is located on UNC share.


من مطمین هستم که این دوست ما از Vs 2008 استفاده می کرده .
برای حل مشکل فایل دیتابیس رو در نمونه ی sql server 2008 خودم اتچ کردم که مشکلی برای این کار نداشتم و حالا میشه با تنظیم مجدد connectionstring دوباره باهاش کار کرد.
اما می خوام بدونم دلیل این ارور چی بوده و اشکال از کجا می تونه باشه؟
با تشکر فراوان
راستی DataConnections ی که در قسمت Tools - Options - DataBase Tools وجود داره برای چی استفاده می شه (در ویژوال استودیو)
چون این طور که مشخصه ویژوال استودیو موقع ساختن یک دیتابیس در خودش مستقیم داره با خود فایل دیتابیس ارتباط برقرار می کنه نه نمونه ای از sql
در نهایت تنها کاری که کردم تغییر DataConnections از SQLEXPRESS که ار اول ست شده بود به نام نمونه ی خودم بود (بدون هیچ تغییری در هیچ جای دیگه)
اما بازم نشد.

majid_darab
شنبه 29 اسفند 1388, 08:40 صبح
Is There Any Idea?

AminSobati
شنبه 29 اسفند 1388, 11:34 صبح
سلام دوست عزیزم،
دیتابیس در ورژن پایین تر از چیزی که باهاش ساخته شده نمیتونه کار کنه. تنها راهش اینه که اطلاعات رو Export کنین به ورژن پایین تر