View Full Version : ارتباط وب کم با دلفی
فرزاد دلفی باز
دوشنبه 26 اردیبهشت 1384, 09:49 صبح
با سلام من دنبال ارتباط مستقیم یک وب کم با دلفی و اعمال کنترل مستقیم بروی تصاویر هستم ؟ آیا چنین مسله ای امکان داره ؟ و یا به کامپوننت خاصی نیازه ؟
لازم به توضیحه که من می خواهم از این وب کم به عنوان یک دوربین مدار بسته استفاده کنم .......
Touska
دوشنبه 26 اردیبهشت 1384, 16:08 عصر
کامپوننت Video Graber و Av Compoenent و غیره ... :flower:
فرزاد دلفی باز
چهارشنبه 28 اردیبهشت 1384, 00:02 صبح
متشکر با مهندس کرامتی تماس گرفتم ......
skflower
چهارشنبه 31 تیر 1388, 10:43 صبح
سلام.
این آقای مهندس کرامتی کی هستن؟ ما چطور میتونیم باهاشون تماس بگیریم؟
skflower
سه شنبه 06 مرداد 1388, 09:07 صبح
دست شما درد نکنه که جواب دادید. خودم کامپوننت Imageen رو خریدم. آقای تمامشونه.
K.Mohammadreza
پنج شنبه 15 مرداد 1388, 13:25 عصر
اين فايل را دانلود کن ببين همينو ميخواي در صورت مناسب بودن بگو سورسشو برات بفرستم بسيار جالب و بدون نياز به کامپوننت خاص
skflower
جمعه 16 مرداد 1388, 00:28 صبح
اين فايل را دانلود کن ببين همينو ميخواي در صورت مناسب بودن بگو سورسشو برات بفرستم بسيار جالب و بدون نياز به کامپوننت خاص
سلام. من سورسشو میخواستم اگه بشه. اینکه بدون کامپوننته یه چیز توووووووپه
K.Mohammadreza
جمعه 16 مرداد 1388, 18:36 عصر
برنامه ارتباط با وب کم در دلفي
اين برنامه يک نمونه جامع از نحوه ي برقراري ارتباط با وب کم است. در اين برنامه از توابع AVICAP32.dll, avifil32.dll استفاده شده که بدون نياز به هيچ کامپوننتي مي توانيد برنامه هاي جالب بسازيد تمامي توابع اين دو فايل dll بصورت قابل استفاده در دلفي در آمده و در قالب چند يونيت در کنار برنامه هايتان مي توانيد از آنها استفاده کنيد. البته مي توانيد با کپي کردن انها در پوشه lib دلفي در هر پروژه اي از آنها استفاده کنيد من تمامي اين يونيت ها بهمراه يک مثال برايتان قرار دادم که مي توانيد از آن استفاده کنيد و نحوه ي کار با برخي از توابع اين يونيت ها را ياد بگيريد. اگر در هنگام کامپايل برنامه مشکلي داشتيد نظير عدم وجود تابع msdlg نگران نباشيد کافيه به جاي اين دستور دستور استاندارد messagedlg را بکاربريد من بخاطر اينکه تمامي اجزاء برنامه هايم فارسي باشد حتي دکمه هاي نمايش داده شده در پيغامهاي برنامه اين تابع را در يونيت dialog قراردادم تا هميشه در تمامي پروژه هايم وجود داشته باشه.
Delphi&Kylix_2939
شنبه 04 مهر 1388, 02:32 صبح
فال ole2 نداریم
AmirBeginner
شنبه 04 مهر 1388, 17:59 عصر
فال ole2 نداریم
دقیقا...
من هم همین مشکل رو دارم
ali_gh_2200
سه شنبه 20 مهر 1389, 01:25 صبح
اين برنامه يک نمونه جامع از نحوه ي برقراري ارتباط با وب کم است. در اين برنامه از توابع AVICAP32.dll, avifil32.dll استفاده شده که بدون نياز به هيچ کامپوننتي مي توانيد برنامه هاي جالب بسازيد تمامي توابع اين دو فايل dll بصورت قابل استفاده در دلفي در آمده و در قالب چند يونيت در کنار برنامه هايتان مي توانيد از آنها استفاده کنيد. البته مي توانيد با کپي کردن انها در پوشه lib دلفي در هر پروژه اي از آنها استفاده کنيد من تمامي اين يونيت ها بهمراه يک مثال برايتان قرار دادم که مي توانيد از آن استفاده کنيد و نحوه ي کار با برخي از توابع اين يونيت ها را ياد بگيريد. اگر در هنگام کامپايل برنامه مشکلي داشتيد نظير عدم وجود تابع msdlg نگران نباشيد کافيه به جاي اين دستور دستور استاندارد messagedlg را بکاربريد من بخاطر اينکه تمامي اجزاء برنامه هايم فارسي باشد حتي دکمه هاي نمايش داده شده در پيغامهاي برنامه اين تابع را در يونيت dialog قراردادم تا هميشه در تمامي پروژه هايم وجود داشته باشه.
سلام آقا من این برنامه رو دانلود کردم تو ویندوز xp جواب میده ولی تو ویندوز 7 تصویر نشون نمیده میشه کمکم کنید . ممنون
مجتبی تاجیک
سه شنبه 20 مهر 1389, 06:19 صبح
از کامپوننت VideoGrabber استفاده کنید .
raminsol
شنبه 08 آبان 1389, 17:28 عصر
آیا می تونین این برنامه را برای محیط وب بنویسیم
یعنی می خوام خودم رو توی اینترنت ببینم
و البته نمیخوام نرم افزاری توی کامپیوترم نصب کنم
اما اگه توی اینترنت نصب کنم ایرادی نداره
کسی هست راهنمایی کنه
asgar110
شنبه 20 آذر 1389, 11:39 صبح
فال ole2 نداریم
اون اولی رو برو از توی سی دی نصب دلفی فایل ole2.dcu رو جستجو کن حتما می تونی پیداکنی
بعد از اینکه تونستی پدا کنی ببر توی پوشه lib واقع در پوشه نصب شده دلفی بنداز تا دیگر نتونه این خطارو بده تا اعصابت خرد بشه:بوس:
asgar110
شنبه 20 آذر 1389, 11:42 صبح
البته این هم بگم که چون این برنامه نویس حرفه ای گلمون از عناصر اسکین استفاده کرده و توی کامپیوتر ما هم نصب نشده یا نداریم هنگام باز کردن پروژه با خطا مواجه میشوید که اون وقت هم ignor بکنید هیچی نمیشه فقط اسکین برنامه حذف میشه
MOJTABAATEFEH
شنبه 20 آذر 1389, 12:26 عصر
دوست عزیز آیا با این فایلی که گذاشتید با دوربین دیجیتال هم میشه کار کرد؟
با تشکر
مجتبی تاجیک
شنبه 20 آذر 1389, 14:07 عصر
دوست عزیز آیا با این فایلی که گذاشتید با دوربین دیجیتال هم میشه کار کرد؟
با تشکر
چی کار کرد ؟
وقتی دوربین رو با کابل وصل میکنید به عنوان یه وب کم یا Digital Camera شناخته میشه ، چند وقت پیش تو سایتی خوندم که Video Grabber و Video Lab میتونه باهاش ارتباط بر قرار کنه ولی تست نکردم .
payapars
پنج شنبه 12 اسفند 1389, 08:43 صبح
سلام اگه جواب رو پیدا کردید به این ایمیل ارسال کنید ممنون میشم
rezabeheshti@ymail.com
mohammadlou
یک شنبه 15 آبان 1390, 23:48 عصر
با سلام من از این dll استفاده کردم ولی بعد از یک بار استفاده صفحه سیاه می شود لطفا بگوئید چرا؟
vBulletin® v4.0.8, Copyright ©2000-1391, Jelsoft Enterprises Ltd.