PDA

View Full Version : چاپ



حمیدرضاصادقیان
یک شنبه 01 خرداد 1384, 20:07 عصر
سلام دوستان
من وقتی در فاکتور با پرینت سوزنی کاغذ رولی میخوام 20 تا فاکتور رو پرینت بگیرم(در ویندوز xp) به مشکل زیر برمیخورم
تا فاکتور شماره 2 رو مثلا درست پرینت میکنه ولی از 2 به بعد هی از بالا بهش فاصله میده.
فرضاً فاکتور شماره 10 بین دو کاغذ رولی قرار میگیره.
این نکته رو هم بگم در ویندوز 98 مشکلی ندارم.
ممنون از راهنمایی اساتید.

:thnx:

babak_delphi
یک شنبه 01 خرداد 1384, 20:47 عصر
اندازه page ات رو ثابت نده

حمیدرضاصادقیان
یک شنبه 01 خرداد 1384, 21:30 عصر
اخه چرا در 98 مشکل نداره؟

حمیدرضاصادقیان
سه شنبه 03 خرداد 1384, 11:37 صبح
کسی از دوستان تاحالا به همچین مشکلی برنخورده؟ :گیج:

Touska
سه شنبه 03 خرداد 1384, 17:54 عصر
مشکل عجیبیه :sad2:

حمیدرضاصادقیان
سه شنبه 03 خرداد 1384, 20:51 عصر
خوب اگه عجیب نبود که اینجا نمی نوشتم :sad2:

E.rahimi
چهارشنبه 04 خرداد 1384, 11:17 صبح
نوع ابزار گزارش گیری و مدل چاپگر سوزنی ات چیه؟

حمیدرضاصادقیان
چهارشنبه 04 خرداد 1384, 11:28 صبح
نوع ابزار QReport و چاپگر هم Epson lq-2170-2180 با هر epson lq که پرینت میگیرم همین مشکل هست.
فقط هم درکاغذهای رولی و فقط هم در ویندوز 98 . :mad:

حمیدرضاصادقیان
شنبه 07 خرداد 1384, 13:24 عصر
کسی نیست راهنمایی کنه.من هر بلایی سرش میارم همین مشکل رو داره/ :گیج:

saeed_82
شنبه 07 خرداد 1384, 15:32 عصر
آقای صادقیان من یکساله تمومه که دنبال راه حل این مشکل میگردم
من هم مشکل شما رو دارم یعنی اندازه پرینت که در 98 و ملینیوم بخوبی چاپ میشه در XP به بالا فقط بصورت خودکاردر سایز A4 چاپ میشه .
متاسفانه حداقل سه چهار بار توی این فروم مطرح کردم که جواب منطقی و قابل قبولی نیافتم.
برام عجیبه بقیه اصلا از ویندوز XP و چاپگرهای سوزنی با ابعاد غیر A4 استفاده نمی کنند؟
امیدوارم کسی پیدا بشه که برای این مشکل راه حل منطقی داشته باشه البته من مثل آقای صادقیان از QReport استفاده میکنم ولی به پیشنهاد یکی از دوستان توی همین فروم از FastReport هم استفاده کردم و جواب مثبت نگرفتم.
من سایز کاغذ رو در طراحی ثابت گذاستم ، نشد .
در Print Server ویندوز XP کاغذ Custom تعریف کردم باز هم نشد.
بی صبرانه منتتطر پاسخ دوستانی که در این زمینه تجربه موقق داشته اند . هستم .
با تشکر

حمیدرضاصادقیان
یک شنبه 08 خرداد 1384, 16:20 عصر
بنده هم امیدوارم اساتید راهی رو پیشنهاد کنن. :wink:

keywan
چهارشنبه 25 خرداد 1384, 10:36 صبح
من هم همین مشکل را دارم.
لطفا کسی راهنمایی کنه

Dolphin
دوشنبه 18 مهر 1384, 21:49 عصر
کسی نمی تونه جواب بده مهندس ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کوجایی××××

babak869
شنبه 23 مهر 1384, 12:50 عصر
با سلام
منم همچین مشکلی داشتم اما با برنامه FreeReport مشکلم حل شد پیشنهاد میکنم از این برنامه استفاده کنید
موفق باشید

Dolphin
یک شنبه 01 آبان 1384, 23:41 عصر
بهترین راه حل اینکه خودت دستی محل فیلدات را روی canvas تنظیم کنی چون آخرش تنظیمت بر میگرده به A4 ان شاء الله مشکلت حل بشه

mzjahromi
دوشنبه 02 آبان 1384, 19:44 عصر
من هم همین مشکل رو دارم و تا حالا هیچ جوری حل نشده. هر چی تو اینترنت جستجو کردم به نتیجه ای نرسیدم یک جا نوشته بود از Driver هست. ولی من تاحالا نتونستم یه درایور بگیرم که سایزی غیر از A4 رو پشتیبانی کنه

nilufari
پنج شنبه 05 آبان 1384, 23:08 عصر
سلام ... من از دو سه سال پیش این مشکلو داشتم و به روش زیر حل شد :
1- Paper size خود را در حالت Letter انتخاب کنید.
2- در قسمت رویداد QuickRep1BeforePrint فقط کد زیر را بنویسید :
QuickRep1.Page.Length:=240

و تمام ....
حالا شما میتونید روی کاغذهای مخصوص چاپگر (با ارتفاع کاغذهای 80 ستونی) متنهایتان را با هر حجمی چاپ کنید.


******************** نیلوفری ********************

shayan_delphi
سه شنبه 22 فروردین 1385, 20:58 عصر
سلام
شاید اینجا راه حلی پیدا کنید:
http://www.epson.com/cgi-bin/Store/support/supDetail.jsp?BV_UseBVCookie=yes&infoType=FAQs&oid=14329&prodoid=8287&category=Products