PDA

View Full Version : PAINTBOX



شفیعی
شنبه 29 شهریور 1382, 18:24 عصر
می خواهیم توسط یک PAINTBOX یکسری دایره ترسیم نمائیم به این شکل
که 2 عدد EDIT برروی صفحه قرارداده ایم ویک کلید باتوم نیز در صفحه موجود است مختصات دایره را در 2 EDIT وارد می کنیم وبازدن کلید دایره در PAINTBOX ترسیم می شود طول وابعاد PAINTBOX زیاد است ومشکل اینجاست که پس از ترسیم دایره ها واسکرو فرم دایره ها از روی PAINTBOX پاک می شوند برای حل مشکل چه باید کرد اگر دایره ها را در رویداد ONPAINT PANITBOX ترسیم نماییم اطلاعات بر روی صفحه باقی می ماند فقط مشکل اینجاست که چگونه می توان هر با این پروسیجر را صدا زد تا یک دایره ترسیم نماید در ضمن با هر بار صدا زدن این پروسیجر و رسم یک دایره دایره های بعدی حذف می شود .

saed ali
دوشنبه 31 شهریور 1382, 15:43 عصر
با سلام
بجای painBox از یک Image استفاده کنی راحت تری و احتیاج به Repaint هم نداری.

شفیعی
دوشنبه 31 شهریور 1382, 16:26 عصر
لطفا این ادرسها را مطالعه کنید
http://www.irandevelopers.com/forum/display_topic_threads.asp?ForumID=10&TopicID=1038&PagePosition=1

http://www.irandevelopers.com/forum/display_topic_threads.asp?ForumID=10&TopicID=1289&PagePosition=1

شفیعی
یک شنبه 16 فروردین 1383, 17:18 عصر
سلام
کسی از دوستان می تواند بنده را راهنمائی نماید

Mehdi_FT
دوشنبه 17 فروردین 1383, 05:38 صبح
سلام
راهی که به نظر من می رسه اینه که شما یه آرایه ایجاد کنید و در این آرایه مختصات دوایری که رسم شده را نگه دارید حالا در رویداد onpaint با استفاده از همان آرایه دوایر را رسم کنید.

JavanSoft
دوشنبه 17 فروردین 1383, 13:10 عصر
بجای painBox از یک Image استفاده کنی راحت تری و احتیاج به Repaint هم نداری
راه درست اینست

شفیعی
دوشنبه 17 فروردین 1383, 16:28 عصر
سلام
خسته نباشید
در IMAGE می توان عملیات SCROLL انجام داد اگر می توان انجام داد چگونه .

said ali
چهارشنبه 19 فروردین 1383, 12:23 عصر
با سلام
فکر کنم اگه یه ایمیج بزرگ رو داخل یه اسکرول باکس بندازی و کلاینتش هم کنی مشکل اسکرول حل بشه.

شفیعی
پنج شنبه 20 فروردین 1383, 19:56 عصر
سلام
کسی از دوستان نمونه برنامه در این زمینه ندارد که بهتر بتوانم مطلب را متوجه شوم

شفیعی
دوشنبه 24 فروردین 1383, 03:32 صبح
سلام
اگر بخواهیم دایره ای ترسیم کنیم که مختصات و شعاع آن اعشاری باشد باید چکار کنیم

said ali
دوشنبه 24 فروردین 1383, 09:14 صبح
با سلام
مشخصات اعشاری اصلا معنا ندارد . کوچکترین واحد پیکسل حتی توی هر نرم افزاری هم بگردی همینه. چون پیکسل واحد کوچکی است(نسبت به مثلا سانتی متر) راحت میتونی با تبدیل سانتی متر به پیکسل اون اندازه رو رسم کنی. تا اونجایی که من میدونم توی فلش یا اتوکد هم حتی همینطوره که تو فلش کاملا پیکسلی و تو اتوکد یه تکنیک استفاده شده مثلا برای رسم دایره کوچک یه جورای تبدیل به مربع شدن پیش فرضه که اگر زووم کنی معلوم میشه.
با امید موفقیت.

شفیعی
دوشنبه 24 فروردین 1383, 17:42 عصر
سلام
دوست عزیز خیلی ممنون
یک نمونه برنامه کوچک می خواهم که این قضیه را بهتر متوجه شوم

شفیعی
سه شنبه 01 اردیبهشت 1383, 14:16 عصر
سلام
لطفا بنده را راهنمائی نمائید

شفیعی
سه شنبه 19 خرداد 1383, 05:15 صبح
سلام
:?:

said ali
شنبه 23 خرداد 1383, 09:06 صبح
با سلام
با عرض معذرت امتحانات و پروژه ها امان نمیدن از اون مهتر ترکیدن !!! کامپیوتر توسط ویروس یه ضایعه اسفناکه که کاریش نمیشه کرد.

شفیعی
دوشنبه 25 خرداد 1383, 03:55 صبح
سلام
دوست عزیز منتظر جواب شما هستم

شفیعی
دوشنبه 01 تیر 1383, 05:07 صبح
سلام
لطفا ادرس زیر را نگاه کنید
http://www.barnamenevis.org/forum/viewtopic.php?t=10516&highlight=

شفیعی
یک شنبه 07 فروردین 1384, 08:35 صبح
سلام
این سوال هنوز به نتیجه نرسیده است