PDA

View Full Version : سوال: مشکل با نصب Qt و Qt Eclipse edition



سروش ربیعی
چهارشنبه 14 مهر 1389, 21:29 عصر
سلام

اخیراً کیوت نسخۀ 4.6.3 رو نصب کردم ولی با کامپایل کردن مشکل دارم.
من تا حالا از Qt برای سی‌پلاس‌پلاس استفاده نکردم ولی PyQt و PyDev روی سیستم نصبه و الان Qt Eclipse Integration رو روی Eclipse Helios CDT نصب کردم ولی کار نمی‌کنه. نمی‌دونم مشکلش از چیه.

مراحل زیر رو انجام دادم:

۱- mingw 32 bit رو از اینجا (http://get.qt.nokia.com/misc/MinGW-gcc440_1.zip) دانلود کردم و داخل c:\mingw ریختمش.
۲- Qt win opensource 4.6.3 رو دانلود و نصب کردم
۳- کتابخانه‌های Build رو از منوی استارت کامپایل کردم
۴- Qt Eclipse Integration رو نصب کردم و مسیرهای مربوطه رو هم به path ویندوز اضافه کردم.

اما وقتی qmake و build رو توی اکلیپس می‌زنم خطا دریافت می‌کنم:

D:\Programming\Qt\4.6.3\bin\qmake -recursive gui.pro
Could not find mkspecs for your QMAKESPEC(mingw32-make) after trying:
D:/Programming/Qt/4.6.3\mkspecs
Error processing project file: gui.pro
کسی هست Qt رو روی اکلیپس راه انداخته باشه؟

Cold.82
چهارشنبه 14 مهر 1389, 21:38 عصر
تو environment و eclipse هم مقدار path رو وارد کردین؟

سروش ربیعی
چهارشنبه 14 مهر 1389, 21:46 عصر
نه!
چی کار کنم؟

سروش ربیعی
چهارشنبه 14 مهر 1389, 21:57 عصر
الان متوجه شدم که اصلاً Qt با command line خودش هم همین خطا رو میده. مشکل از چیه؟

Cold.82
چهارشنبه 14 مهر 1389, 22:01 عصر
تو قسمت project explorer روی پوشه پروژه ات راست کلیک کن بعد properties رو انتخاب کن
تو قسمت سمت چپ c/c++ make project رو انتخاب کن بعد تب environment انتخاب کن
بعد پایین تو قسمت environment variables to set روی PATH کلیک کن بعد edit رو بزن
فکر کنم تو این قسمت فقط مسیر qt وارد شده و MinGW وارد نشده که خودت باید وارد کنی
این یه نمونه است خودت با توجه به مسیربرنامه هات اینا رو تغییر بده


C:\QT\4\bin;C:\MinGW\bin;${env_var:PATH}
بعد ok ها رو بزن
ببین کار می کنه

سروش ربیعی
چهارشنبه 14 مهر 1389, 22:05 عصر
هر دو به این شکل تنظیم شدن:

PATH=D:\Programming\Qt\4.6.3\bin;${env_var:PATH}
QMAKESPEC=win32-g++

دومی رو مسیر g++ گذاشتم بازم نشد.

Cold.82
چهارشنبه 14 مهر 1389, 22:10 عصر
هر دو به این شکل تنظیم شدن:

PATH=D:\Programming\Qt\4.6.3\bin;${env_var:PATH}
QMAKESPEC=win32-g++
دومی رو مسیر g++ گذاشتم بازم نشد.
دوست عزیز گفتم تو اولی مسیر MinGW رو اضافه کن به دومی کاری نداشته باش
همینجا معلومه که تنظیم نشده به همین خاطر error می گیری

سروش ربیعی
چهارشنبه 14 مهر 1389, 22:15 عصر
نشد. با qmake و build همون خطاها رو می‌گیرم. مال build اینه:

mingw32-make debug
mingw32-make: *** No rule to make target `debug'. Stop.

سروش ربیعی
چهارشنبه 14 مهر 1389, 22:16 عصر
اکلیپس mingw رو شناخته چون توی toolchainها نشونش میده. فکر کنم مشکل از qt باشه چون بدون اکلیپس هم دقیقاً همینجوریه.

Cold.82
چهارشنبه 14 مهر 1389, 22:19 عصر
نشد. با qmake و build همون خطاها رو می‌گیرم. مال build اینه:

mingw32-make debug
mingw32-make: *** No rule to make target `debug'. Stop.

شما الان تو قسمت PATH که گفتم چی دارین می شه همونو برام کپی کنید ؟
در ضمن ادرس MinGW رو که نصب کردین رو هم بذارید

سروش ربیعی
چهارشنبه 14 مهر 1389, 22:31 عصر
D:\Programming\Qt\4.6.3\bin;C:\MinGW\bin${env_var: PATH}

mingw رو توی C:\mingw نصب کردم.

Cold.82
چهارشنبه 14 مهر 1389, 22:37 عصر
D:\Programming\Qt\4.6.3\bin;C:\MinGW\bin${env_var: PATH}
mingw رو توی C:\mingw نصب کردم.

فکر کنم یه ; کم گذاشتی


D:\Programming\Qt\4.6.3\bin;C:\MinGW\bin;${env_var :PATH}

حالا اینو امتحان کن

سروش ربیعی
چهارشنبه 14 مهر 1389, 22:39 عصر
D:\Programming\Qt\4.6.3\bin;C:\MinGW${env_var:PATH }
اینم آدرس نصبش:

C:\mingw

سروش ربیعی
چهارشنبه 14 مهر 1389, 22:40 عصر
اینم نشد. حالا چی‌کار کنم؟

Cold.82
چهارشنبه 14 مهر 1389, 22:50 عصر
اینم نشد. حالا چی‌کار کنم؟
تو قسمت PATH مال من رو وارد کردین ؟

D:\Programming\Qt\4.6.3\bin;C:\MinGW\bin;${env_var :PATH}
این خطا دقیقا مربوط به این قسمت میشه چون منم همین خطا رو قبلا می گرفتم

سروش ربیعی
چهارشنبه 14 مهر 1389, 23:26 عصر
نه مسیر Qt ی خودم رو وارد کردم. به علاوۀ مسیر mingw آخرش هم ; کذاشتم. ولی درست نمی‌شه همه چیزو امتحان کردم.

سروش ربیعی
چهارشنبه 14 مهر 1389, 23:32 عصر
محتویات فایل pro هم اینجوریه:

################################################## ####################
# Automatically generated by qmake (2.01a) Wed Oct 6 19:24:53 2010
################################################## ####################

TEMPLATE = app
TARGET =
DEPENDPATH += .
INCLUDEPATH += .

# Input
HEADERS += gui.h
FORMS += gui.ui
SOURCES += gui.cpp main.cpp

Cold.82
چهارشنبه 14 مهر 1389, 23:34 عصر
نه مسیر Qt ی خودم رو وارد کردم. ولی درست نمی‌شه همه چیزو امتحان کردم.
دیگه نمی دونم مشکل از کجا می تونه باشه
ولی مقدار PATH اکلیپس تون باید دقیقا همین مقدار باشه (البته با مسیرهایی که شما گفتین)


D:\Programming\Qt\4.6.3\bin;C:\MinGW\bin;${env_var :PATH}نمی دونم اینو دستی وارد می کنین یا کپی می کنین

سروش ربیعی
چهارشنبه 14 مهر 1389, 23:36 عصر
ممنون. بازم تلاش خودمو می‌کنم. بدون اکلیپس هم ارور میده فعلاً نسخۀ جدید رو دانلود می‌کنم ببینم چی میشه.

بازم ممنونم از اینکه وقت گذاشتید.

Cold.82
چهارشنبه 14 مهر 1389, 23:42 عصر
ممنون. بازم تلاش خودمو می‌کنم. بدون اکلیپس هم ارور میده فعلاً نسخۀ جدید رو دانلود می‌کنم ببینم چی میشه.

بازم ممنونم از اینکه وقت گذاشتید.
خواهش می کنم
امیدوارم مشکلتون حل بشه :لبخندساده: