PDA

View Full Version : دو تا پنجره



kitten
دوشنبه 03 آبان 1389, 19:06 عصر
سلام دوستان
می دونم سوالم یکم گنگه اخه تازه Qt را شروع کردم
یه سوال داشتم چه طوری میتونم دو تا پنجره را با هم ایجاد کنم ؟

r00tkit
دوشنبه 03 آبان 1389, 20:07 عصر
یعنی چی 2تا پنجره کمی بیش تر توضیح بده

glassysmart
دوشنبه 03 آبان 1389, 20:09 عصر
Widget1.show();
widget2.show();
تمام کلاس هایی که از QWidget مشتق شده اند دارای متد show هستند

kitten
سه شنبه 04 آبان 1389, 09:50 صبح
شرمنده دوستان می دونم سوالم گنگه
یعنی این که برای هر پنجره ای باید یه کلاس نوشت؟نباید تو این مقدار parent وقتی که می خوام دومین پنجره را بسازم تغییری بدم
می شه یه مثال عملی برام بزنید مثلا یه button باشه که وقتی روش کلیک می کنی یه پنجره دیگه باز بشه
ممنون

glassysmart
سه شنبه 04 آبان 1389, 15:21 عصر
QWidget *window = new QWidget();
QPushButton *btn = new QPushButton("Show Window");
QObject::connect(btn,SIGNAL(clicked()),window,SLOT (show()));
btn->show();

این کتاب را بخوان
C++‎ GUI Programming with Qt 4, Second Edition

kitten
سه شنبه 04 آبان 1389, 16:17 عصر
ممنون اين كتاب را از كجا بيارم؟

r00tkit
سه شنبه 04 آبان 1389, 16:38 عصر
ممنون اين كتاب را از كجا بيارم؟
google.com