View Full Version : گفتگو: مقایسه Asp.net و php
maryshayegh
جمعه 03 دی 1389, 06:42 صبح
سلام به همه ی دوستان
من نیاز به یه مقایسه کامل از این دو دارم ، ممنون میشم از کسایی که تجربه و اطلاعات و منابع مفیدشون رو در اختیار بنده قرار بدن...
((از اونجایی که این انجمن ، صرفا مختص php است ، اگر از مزایا و معایب php (هر چی که به ذهنتون میرسه) هم بنویسین خیلی خوبه ، خودم میرم دنبال Asp.net :لبخندساده:))
sonixax
شنبه 18 دی 1389, 04:49 صبح
به نظر من PHP بهتره فقط به این دلیل : متن بازه .
rezarayaneh
پنج شنبه 07 بهمن 1389, 15:10 عصر
سلام
به نظرمن پی اچ پی بهتره چون کدنویسیش آسونه
tahmtan.amir
جمعه 05 فروردین 1390, 19:47 عصر
به نظرمن پی اچ پی بهتره چون کدنویسیش آسونه
اگه یه جستجوی کوچیک میکردی این حرفو نمیزدی!!!
------------------------------------------------------------------------------->
به نظر من PHP بهتره فقط به این دلیل : متن بازه .
متن بازه(درسته) نمیشه که از asp.net بهتر باشه
binyaft
یک شنبه 21 فروردین 1390, 11:13 صبح
از این بحثا زیاد شده ، لطفا بیخیال شید که به هبچ جا نمیرسه!
rasoul_par
شنبه 26 شهریور 1390, 00:24 صبح
php سريع تره و چون متن بازه مازياي نرم افزارهاي متن بازو هم داره يه نكته ديگه هم كه هست اينه كه براي Asp تو به سرور ويندوز احتياج داري كه خب گرونتره و سروراي linux هم كه مزاياش مشخصه
somalek
پنج شنبه 07 مهر 1390, 22:55 عصر
برای شروع کار طراحی سایت php گزینه مناسبتری است چون در اکثر مسائل پیش رو سریع تر به نتیجه می رسید و نیازی به دانستن دانشهای حواشی ویندوز از جمله امنیت و iis و ... نیست . از طرفی ارزان تر است ، از این بابت که نیاز نصب نرم افزارها جدید و امکانات سخت افزاری با کیفیتی را می طلبد . مخصوصا زمانیکه بخواهید بصورت داخلی در یک سازمان از آن استفاده کنید ، لازم است یک سرور درست و حسابی به این برنامه اختصاص بدهید . به نظر من در ادامه کار و مسلط شدن به این حرفه ، رو آوردن به ASP.net خالی از لطف نیست . چون سیستم عامل غالب در ایران ویندوز است و می توان سرویسهای تحت وب خوبی من جمله sharepoint را ارائه نمود
rezaonline.net
جمعه 27 آبان 1390, 20:53 عصر
این بحثها همیشه هست
همیشه هم بوده
ما کردها یه ضرب المثل کردی داریم که میگه
هیچ کسی نمیگه ماست من ترشه!
الان هر کسی با هر زبانی که کار کرده ، ظرفیت شنیدن انتقاد رو نداره
پس بیخیال شید که آخر عاقبت خوبی نداره
ولی پی اچ پی بهتره!
mohamad.zakery
شنبه 05 آذر 1390, 02:15 صبح
دوستان عزيز اينقدر ساده نباشيد!!!!
متن باز بودن چه حسني داره؟؟؟
ايا شما به شخصه امكان توسعه يك محصول متن باز مثل php رو دارين؟؟؟
كافيه يكم فكر كنين اونجا متوجه ميشين چه كلاهي سرمون رفته با اين متن بازي؟؟!!!!!
در توسعه اين محصولات معمولا شركت هاي بزرگ سود ميكنن!!! باور نمي كنين:
شركت zend از طريق توسعه php توانسته محصولات جانبي خودش مثل زند استوديو را در تيراژ بالا بفروشه!!!
شركت گوگل براي توسعه سيستم عامل آندرويد از كرنل لينوكس استفاده كرده!!!
اين ها را اگر بررسي كنيم مي بينيم كه متن باز بودن يك حسن براي شركت هاي بزرگ هست كه بدون پرداخت هزينه اي سودهاي كلاني مي كنند!!!
به قول معروف دنبال خر مرده ميگردن!!!!
حيف كه اصلان فكر نمي كنيم!!!
php متن باز بودنش به كنار ديگه چيزي براي رقابت با .net نداره!!! بيايم قبول كنيم!!! متن باز بودن براي ما حسن نيست چون ما توان توسعه يك محصول متن باز را نداريم اما شركتهاي بزرگ چرا!!!!
mohamad.zakery
شنبه 05 آذر 1390, 02:16 صبح
آيا شما ميتونين يك نسخه php مخصوص خودتون بسيازين؟؟؟ يا به عبارت درست تر توسعه بدين؟؟؟؟
blogeen
شنبه 05 آذر 1390, 17:17 عصر
من نیاز به یه مقایسه کامل از این دو دارم ، ممنون میشم از کسایی که تجربه و اطلاعات و منابع مفیدشون رو در اختیار بنده قرار بدن...
فکر میکنم این (http://shirazi.blogfa.com/post-198.aspx) بهترین مقایسه ای هست که تا حالا دیدم،البته کامنت هاشم مفیدن.
k1csharpdeveloper
دوشنبه 01 اسفند 1390, 14:52 عصر
بیاید یک مقدار از هر 2 علم بدونیم من الان برنامه نویس دات نت هستم و در چند جا هم فعالیت میکنم و پروژه های بزرگی دستم دارم ولی هر کدوم میتونه مزایایی داشته باشه من تازه دارم با joomla و اینا کار میکنم ولی توی دات نت واقعا سختی هایی وجود داره ولی پشت این سختی ها برای حرفه ای ها دات نت یک سرمایه میلیاردی محسوب میشه و کارهایی میشه کرد که اصلا با جوملا و php نمیشه انجام داد که بزرگترین اون ساختن یک فریم ورک شخصی هستش و ایجاد کامپوننتهای composit , custom که براحتی میشه اگر واقعا حرفه ای باشی همه کار انجام بدی ولی php رو افراد تازه کار که میخوان سریع یک سایت بسازن انتخاب میکنن نه افراد حرفه ای ولی باید نه در حد نوک زدن به هر 2 تا ولی درحدی که از هر 2 به عنوان ابزار درامد زایی استفاده کرد:چشمک:
lady64
دوشنبه 01 اسفند 1390, 20:26 عصر
اینو بخونید :
http://www.reset.gigfa.com/?p=185
nightspooky
دوشنبه 22 اسفند 1390, 21:26 عصر
php از دیدگاه ویژگی های کلی امنیت خوبی داره برای اینکه در سیستم عامل لینوکس اجرا میشه کد باز و رایگان است در هر سیستم عاملی با سادگی میتونی باهاش برنامه بنویسی از دید برنامه نویسی یک زبان typeless هست به عبارتی شما در این زبان نیازی به تعریف متغیر ها نداری از آن جایی که من دارم C# را یاد می گیرم چیزی که متوجه شدم این است که در php بسیار ساده تر به پایگاه داده متصل می شوی معایبش اینه که چون محیط گرافیکی نداره شاید برنامه نویسی کمی طولانی بشه اما در هر دو شما باید برای داشتن نمای بهتر و کیفیت بالاتر از css و html استفاده کنی php به صورتی زاتی فریم ورک نداره که شاید کد نویسی کمی خسته کننده به نظر بیاد اما فریم ورک هایی براش است که این مشکل را هم حل می کند که نیرومند ترینشان yii , zend ,codeigniter ,symfony شاید باشد البته حداقل ۱۰ نوع فریم ورک گوناگون برای php هست
امیدوارم توانسته باشم کمکی کرده باشم
crazy_ant
دوشنبه 22 اسفند 1390, 21:40 عصر
php مزایای خیلی زیادتری نسبت به asp داره.اولیش سرعت اونه که سریعتر از asp اجرا می شه.دوم سازگاریش با سرور linux هستش که بنظرم خیلی برای یک برنامه نویس وب اهمیت داره.چون سرور های linux پایداری بیشتری نسبت به ویندوز دارند.متن باز بودن php یکی دیگر از مزایاش هستش.که باعث می شه کلاس های فراوونی براش تو اینترنت وجود داشته باشه.ولی خوب asp بهر حال شرکتی مثل ماکروسافت پشتش هست و ساپورت قوی ای داره.یز مزایای این زبان ابزار نیرومندی بنام ویژوال استدیو هستش که خوب جای بحثی نداره.اگر با C# کد های اون رو بنویسید طبیعی هستش که از قدرت C# نیز بهره مند می شید.
یکی دیگر از مزیت های php فریم ورک های قوی ای هستش که براش وجود داره که کار برنامه نویسی رو واقعا قوی می کنه.مثل فریم ورک yii.اگر راجبش می خوای بیشتر بدونی این مقاله (http://www.hamcodi.ir/article/29) رو بخون.
الان فقط همینا تو خاطرم هستش.امیدوارم مفید بوده باشه برات.
vBulletin® v4.0.8, Copyright ©2000-1391, Jelsoft Enterprises Ltd.