PDA

View Full Version : استفاده از Frame در دلفی 7



N_D
یک شنبه 13 مهر 1382, 17:59 عصر
چگونه از یک Frame در برنامه تحت دلفی 7 استفاده کنم ( لطفا با نمونه کد)

Kambiz
یک شنبه 13 مهر 1382, 18:53 عصر
لطفا مطلب خود را اصلاح کرده و هر پرسش را در یک موضوع جداگانه عنوان کنید.

N_D
دوشنبه 14 مهر 1382, 00:22 صبح
با تشکر از راهنمائی شما .

Kambiz
دوشنبه 14 مهر 1382, 02:23 صبح
ممنونم. با اجازه عنوان و مطلب این موضوع رو هم فقط فریم کردم.

فریم از ویرایش 5 به دلفی اضافه شد و روش استفاده از اون هم برای تمام نسخه‌ها یکی هست. برای استفاده از فریم احتیاج به نوشتن کد احتیاج نیست و به همین دلیل کدی وجود نداره که به عنوان نمونه ذکرش کنم. خوب بجای کد با یک مثال گام به گام ادامه می‌دیم.

فرض کن که 10 تا فرم تو برنامه داریم که می‌خوایم بالای تمام اونها لوگوی شرکت رو بگذاریم. اگر یک TImage روی هر فرم بگذاریم و تصویر رو داخلش قرار بدیم٬ چون دلفی می‌دونه که این تصاویر همشون با هم برابرند 10 از نسخه از لوگو رو داخل برنامه قرار می‌ده. حالا اگر بیایم یک فریم درست کنیم و تصویر رو روی فریم بگذاریم و بعد این فریم رو روی هر فرم بندازیم٬ اینجوری فقط یک نسخه از لوگو داخل برنامه گذاشته می‌شه.

برای درست کردن فریم:
از منو File/New/Frame رو انتخاب کن
تصویر رو روی فریم بگذار و ویژگیهای مورد نظرت رو تعیین کن
Unit رو ذخیره کنبرای استفاده از فریم:
در گروه کامپوننتهای استاندارد٬ اولین قلم رو که فریم هست انتخاب کن
درست مثل اینکه داری یک پانل رو روی فرم میگذاری، فریم رو روی فرم بگذار
فهرستی از فریمهایی که داخل پروژه تعریف شده‌اند نشون داده می‌شه٬ از این فهرست فریم مورد نظرت رو انتخاب کن.همین!

tazekar
دوشنبه 14 مهر 1382, 06:06 صبح
سلام
آقا شرمنده ما اینو ندیده بودیم که اون (http://www.barnamenevis.org/forum/viewtopic.php?t=3568) تاپیک رو نوشتیم . :shock:
در ضمن ممنون :wink:

tazekar
دوشنبه 14 مهر 1382, 06:24 صبح
بازم سلام
آقا کامبیز من Frame رو همون طوری که گفته بودید روی فرم گذاشتم اما وقتی اجراش میکنم خبری از Frame نیست . :!:
کار دیگه ای نداره ؟ :?:

Mashatan
دوشنبه 14 مهر 1382, 11:06 صبح
این مثال رو نگاه کن

tazekar
دوشنبه 14 مهر 1382, 11:41 صبح
سلام
درسته ولی این کار نمیکنه . لطفا امتحانش کن .

Kambiz
سه شنبه 15 مهر 1382, 03:21 صبح
Tazekar جان٬ خوب تو این یک مورد بد شانسی آوردی. :) یک MainMenu فقط و فقط باید روی یک فرم قرار بگیره.

tazekar
سه شنبه 15 مهر 1382, 09:18 صبح
:evil: :cry:

me.enik
شنبه 30 اردیبهشت 1391, 10:22 صبح
حالا اگر بخوایم بگیم که اگر مثلا کاربر باتن 1 رو زد, فرم ظاهر بشه, باید چی کار کنیم!!؟

Mask
شنبه 30 اردیبهشت 1391, 11:57 صبح
این سوال چه ربطی به فریم داره؟

me.enik
شنبه 30 اردیبهشت 1391, 12:13 عصر
این سوال چه ربطی به فریم داره؟
همش ربطه دیگه.
مثلا کاربر داره از یه فرم استفاده میکنه.
حالا کنار اون فرم, یه باتن خاص وجود داره.
حالا اگر کاربر اون باتن خاص رو زد, مثلا یه فریم دیگه اجرا بشه.