PDA

View Full Version : ایجاد ارتباط بین دو SQL Sever در بین دو سرور در دو شهر



sajjad_kochekian
شنبه 21 اسفند 1389, 21:48 عصر
با سلام-
من در محل کارم برای دریافت اطلاعات از کارخانه نیاز دارم که اطلاعت خیلی به صورت آنلاین دریافت بشه.
می خواهم بدونم به چه روشی می تونم بین سرور کارخانه و سرور دفتر مرکزی ارتباط برقرار کنم.

که اگر ارتباط هم قطع شد خللی در کار کارخانه ایجاد نشود.

حمیدرضاصادقیان
یک شنبه 22 اسفند 1389, 08:41 صبح
سلام دوست عزیز.
شما اول باید توضیح بدید بستر ارتباطی شما بین کارخانه و محل کارتون به چه شکل هست؟
میزان حجم تغییرات اطلاعات به چه اندازه هست؟
آیا اطلاعات باید دو طرفه بروز باشد؟ یا مثلا فقط کارخانه اطلاعات را وارد کرده و دفتر مرکزی ملاحظه می کند؟

sajjad_kochekian
سه شنبه 24 اسفند 1389, 15:59 عصر
در دفتر اصلی اینترنت ADSL هست و در کارخانه ها چون بستر اینترنت مناسب وجود ندارد از اینترنت های 3G استفاده می کنیم
حجم اطلاعات خیلی زیاد نیست. دوجدول اصلی هست که همیشه باید به روز باشد. جداول دیگر می تواند در ابتدای روز یک مرتبه به روز شود.

AminSobati
سه شنبه 24 اسفند 1389, 19:42 عصر
سلام دوست عزیزم،
وقتی از Replication استفاده میکنید، قطع شدن اینترنت مانع کار در کارخانه نمیشه و ویرایش اطلاعات میتونه ادامه پیدا کنه. اما طبعا انتقالش به محل کار شما ممکن نیست.

sajjad_kochekian
سه شنبه 24 اسفند 1389, 21:03 عصر
من از یکی از دوستانم شنیدم که در هنگام اتصال مجدد بین دو اس کیو ال جداول مشخص شده هم دیگه رو بروز رسانی می کنند.

آیا این امکان وجود ندارد؟

AminSobati
چهارشنبه 25 اسفند 1389, 00:44 صبح
بله، تغییرات در صف قرار میگیرند و با برقراری مجدد ارتباط، امکان همسان سازی وجود داره

sajjad_kochekian
سه شنبه 02 فروردین 1390, 19:00 عصر
اما طبعا انتقالش به محل کار شما ممکن نیست.


منظورتون از این قسمت چیست؟

AminSobati
دوشنبه 09 خرداد 1390, 23:30 عصر
منظور این که وقتی ارتباط قطع میشه، کار کاربرها مختل نخواهد شد ولی انتقال تغییرات تا زمان برقراری ارتباط میسر نیست

stabesh
پنج شنبه 02 تیر 1390, 08:28 صبح
بله، تغییرات در صف قرار میگیرند و با برقراری مجدد ارتباط، امکان همسان سازی وجود داره
با سلام
شايد سوالم مبتديانه باشه
اگر براي كليدهاي اصلي از نوع int استفاده كنيم و براي ركورد جديد خود sql مقدار كليدو يكي بيشتر ميكنه اين براي replication مشكل به وجود مياره يا نه چون ممكنه ارتباط قطع بشه در دو شهر مختلف ركوردهايي با كليد مشابه وارد بشه وقتي كه ارتباط دوباره برقررار شد sql server چيكار ميكنه؟
با تشكر

AminSobati
جمعه 03 تیر 1390, 12:33 عصر
اگر PKهای شما Identity باشند، بصورت پیش فرض SQL Server به هر Subscriber اصطلاحا یک Range اختصاص میده تا هر کدوم در بازه مربوط به خود، اطلاعات رو وارد کنند. این کار بصورت اتوماتیک انجام میشه و نیازی نیست در برنامه تغییر اعمال کنید

fakhravari
سه شنبه 29 اسفند 1391, 23:18 عصر
اگر PKهای شما Identity باشند، بصورت پیش فرض SQL Server به هر Subscriber اصطلاحا یک Range اختصاص میده تا هر کدوم در بازه مربوط به خود، اطلاعات رو وارد کنند. این کار بصورت اتوماتیک انجام میشه و نیازی نیست در برنامه تغییر اعمال کنید
با سلام
شاید چند شعبه رکورد های identity فرق داشت موقع بروز رسانی این id ها چی میشن؟:متفکر: