View Full Version : اینترنت ماهواره ای
ronaldo
دوشنبه 21 مهر 1382, 12:22 عصر
سلام
لطفا اگر کسی در خصوص ارائه سرویس اینترنت ماهواره ای در ایران اطلاعاتی دارد برای بنده ارائه نماید شامل :
1-قیمت راه اندازی و آبونمان
2- نام شرکتهای ارائه دهنده
متشکرم
Inprise
دوشنبه 21 مهر 1382, 14:04 عصر
الف) سرویسهای "فقط دریافت"
ملزومات : یک خط تلفن - دی وی بی ( مجهز به مسیریاب داخلی )
پایه قیمت برای پهنای باند 512 کیلوبیت : تقریبا" 50 دلار پر ماونث
ب) سرویسهای ارسال-دریافت
ملزومات : دی وی بی - مسیریاب - ست مودم - ترنسیور - دیش و ابزارآلات مربوطه
پایه قیمت برای پهنای باند 2 مگابیت دریافت و 512 ارسال : تقریبا" 200 دلار پر ماونث
موفق باشید
ronaldo
دوشنبه 21 مهر 1382, 14:19 عصر
از پاسخ جنابعالی متشکرم
راستی از سرویس ماهواره ای راضی هستید؟
Inprise
دوشنبه 21 مهر 1382, 14:40 عصر
من بطور مستقیم از ماهواره هلند استفاده میکنم . بد نیست .
Gladiator
سه شنبه 22 مهر 1382, 22:41 عصر
200 دلار ؟
یه شماره تلفنی چیزی بده تا یه نیش تلفن بهت بزنم .
Inprise
چهارشنبه 23 مهر 1382, 08:46 صبح
من از سرویسهای نسبتا ارزان مخابرات هلند استفاده میکنم که قراردادش رو دولت بسته البته . شما میتونی سرویسهای خوبی مثل Starduo رو تقربا با همین قیمت تهیه کنی . سایتشون رو هم حتما بلدی .
موفق باشی
Gladiator
چهارشنبه 23 مهر 1382, 10:30 صبح
سلام بوا
حالت خوب بید بوا ؟
از ADSL ماهواره ای استفاده میکنی بوا .
جون میدن برای دانلود .
ممنونم . موفق باشی .
Inprise
چهارشنبه 23 مهر 1382, 10:38 صبح
نه دوست عزیز
چیزی بنام ADSL ماهواره وجود نداره ADSL ( آسینک DSL ) مخصوص خطوط آنالوگ PSTN ست که میتونه همزمان یک مگا بیت ارسال کنه و هشت مگا بیت دریافت کنه . اصولا HDSL و ADSL مخصوص خطوط تلفن هستند . منظور من از خدمات مخابرات هلند ، خدمات ماهواره ای بود . هلند یکی از معدود کشورهائیه که خدمات تلفن ماهواره ای فرا ملی هم میده .
به عنوان مثال سیستم تلفن ماهواره ای مخابرات ایران ( بطور تام و تمام ) از هلند سرویس میگیره . هلندی ها بخاطر شارژ ماهیانه هنگفتی که از ایران میگیرند حاضر نشدند به در خواست آمریکا در ایام جنگ عراق تلفن ماهواره ایه ایران رو هم قطع کنند و بر و بکس مخابرات هم به چشم خواهر مادری خیلی به این هلندی ها اعتماد دارند لیکن زهی خیال باطل ! :roll: :roll:
خطوط دیتا که هیچ ... اگر پا بده و آب و برقمون دست اینا باشه به وقتش قطع میکنن !
گلادیاتور جان ! اینگونه است که هی بهت میگم درس بخون ! درس بخون ! کار مفیدی که تو عمرت نکردی :D حداقل درس بخون برو یه ماهواره هوا کن از این وابستگی به استکبار جهانی خلاص بشیم !
اینپرایز ملی مذهبی :twisted:
(امید)
چهارشنبه 23 مهر 1382, 11:55 صبح
می بینم که جمع بر و بچ قدیمی داره باز گرم می شهhttp://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons/07.gifhttp://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons/10.gif
DelphiAssistant
چهارشنبه 23 مهر 1382, 12:55 عصر
میدونی امید جان:
این سایت با وجود همه دوستان و عزیزان است که برپاست.
این سایت همیشه به حضور دوستانی مثل Inprise ، gladiator ، و Javan_Soft و ... (که چند وقت از همراهیشون محروم بودیم) نیاز داره.
این سایت مال من، شما یا دیگری نیست، بلکه متعلق به همه ماست!
Gladiator
چهارشنبه 23 مهر 1382, 13:36 عصر
با سلام خدمت عزیز دلم
چیزی بنام ADSL ماهواره وجود نداره ADSL ( آسینک DSL ) مخصوص خطوط آنالوگ PSTN ست که میتونه همزمان یک مگا بیت ارسال کنه و هشت مگا بیت دریافت کنه . اصولا HDSL و ADSL مخصوص خطوط تلفن هستند . منظور من از خدمات مخابرات هلند ، خدمات ماهواره ای بود . خودم اینو گرفتم جیگر . :mrgreen: ولی !
1. همون StarDuo که معرفی کردی سرویسیه که برای نقاط کور مخابراتی در اروپا و خصوصا آمریکا کاربرد داره . و الان هم پاشو توی آسیا و خاور میانه باز کرده . ولی در مجموع وقتی ازش استفاده میکنند که محلی امکانات مخابراتی ( کابلی ) نداشته باشه .
DSL و ADSL هم خط تلفن نیستند . حتما خودت هم میدونی که چه تفاوتی دارند . ولی برای ساده تر کردن جوابت اینو گفتی .
سرویس اصلیش رو میتونی توی دبی با قیمت خیلی مناسب خریداری کنی . حالا چرا من پرسیدم ؟ آخه میدونم این سرویس چه نفتیه :roll: وقتی گفتی بد نیست مات و مبهوت موندم . :cry:
3 نوع سرویس برنز - نقره و طلایی داره که پهنای باندهاشون متفاوته . یه مدتی داشتم دیدم خیلی وضعش خرابه ردش کردم رفت .
در مجموع دلم برای این کل کل کردنات خیلی تنگ شده بود . راستی سعی کن شلوار جین نپوشی . :mrgreen: منم همینجا قول میدم برم درسمو بخونم تا اگر خدا کمک کنه و معلما یاری کنن بتونم بعد از 5 سال دیپلمم رو بگیرم و از دست استکبار جهانی و این آمریکای جهانخار خلاص شیم . آمریکا در چه فکریه تهران پر از بچه رپیه ! :cry:
من دیپلم بگیرم همه مشکلات دنیای مسلمین حل میشه .
میدونی امید جان:
این سایت با وجود همه دوستان و عزیزان است که برپاست.
این سایت همیشه به حضور دوستانی مثل Inprise ، gladiator ، و Javan_Soft و ... (که چند وقت از همراهیشون محروم بودیم) نیاز داره.
با سلام خدمت مهدی عزیز .
مهدی جون من خیلی خوشحالم که هنوز هم سر پا و مثل کوه استوار میبینمت و همچنان مثل عقابی تیز پرواز در راه پیشرفتهای علمی پیش قدم هستی . امیدوارم بتونم در رکاب شما باشم . خوشو سلامت باشی .
موفق باشید .
Mohammad_Mnt
چهارشنبه 23 مهر 1382, 17:27 عصر
این سایت مال من، شما یا دیگری نیست، بلکه متعلق به همه ماست!
وای ، چه رمانتیک ! یه بارکی می گفتی : من به شما متعلق دارم :wink:
Gladiator
یک شنبه 27 مهر 1382, 09:49 صبح
من به شما متعلق دارم من به شما تعلق دارم . :mrgreen:
mani_badb0y
یک شنبه 31 اردیبهشت 1391, 17:15 عصر
سلام دوستان جهت خرید اکانت ماهواره ای انلاین یک طرفه با بیشترین سرعت و کمترین هزینه اینجا بروید!!!
id: mactop.speed
http://www.macspeed.vcp.ir
vBulletin® v4.0.8, Copyright ©2000-1391, Jelsoft Enterprises Ltd.