PDA

View Full Version : طرز راه اندازی سرور اختصاصی برای هاست در منزل



m0rteza
شنبه 17 اردیبهشت 1390, 09:59 صبح
با سلام
برای اینکه یک سایت بر روی یک سرور درمنزل خودمان باشد و بتوان از محیط اینترنت به آن دسترسی داشت چه امکاناتی و با چه هزینه هایی وجود خواهد داشت
ممنون

arta.nasiri
شنبه 17 اردیبهشت 1390, 13:47 عصر
سلام

اینترنت پر سرعت، آی پی استاتیک، IIS ( اگه از ویندوز استفاده میکنید ) و نرم افزار ها و پلتفرم های مورد نیاز برای اجرای سایت مثلا .net

بیشتر هزینه ها برمیگرده به نوع اینترنت پرسرعت شما و پهنای باند اون. ولی در کنارش باید یک سیستم قوی هم وجود داشته باشه تا به درخواست های کاربران بتونه جواب بده.

m_u3fi
چهارشنبه 08 تیر 1390, 19:00 عصر
میشه بیشتر توضیح بدید
IP استاتیک چی هست ؟
سرعت ایتنرنت چقدر باشه؟
پهنای باند چقدر باشه و اونو چطوری میشه چک کرد؟
حداقل امکانات سیستم چی باشه؟
با تشکر از دوستانی که وقت میگذارند

Mask
چهارشنبه 08 تیر 1390, 20:04 عصر
توضیحات کلیه سوالات و اصطلاحات ذکر شده ، رو میتونی در گوگل پیدا کنی.

soheilbehro
چهارشنبه 09 شهریور 1390, 18:38 عصر
سلام
من این کارو (تقریبا یه سال پیش) انجام دادم
کلی هم در موردش بحث کردم
می تونی در لینک زیر کامل بخونی
http://www.webhostingtalk.ir/f6/23569/

EhsanAvr
یک شنبه 13 شهریور 1390, 01:51 صبح
دوست عزیز شما میخواهید با چه سرعتی سرور شخصی راه اندازی کنید؟ یعنی سرعت اینترنت شما به یک گیگابیت در ثانیه میرسه؟
بالاترین سرعتی که من در ایران باهاش کار کردم صد مگابیت بود که اونم مال دانشگاه بود و به صورت شخصی تو ایران چنین سرعتی محاله ولی برای سرور این سرعت هم کمه
به هر حال فکرشم نکن که بخوای چنین کاری بکنی...

prpe26
جمعه 08 مهر 1390, 13:26 عصر
من ویندوز سون دارم.

روی ویندوز سون چطور میشه سرور ساخت؟

hghyami
شنبه 09 مهر 1390, 11:06 صبح
دوست عزیز شما میخواهید با چه سرعتی سرور شخصی راه اندازی کنید؟ یعنی سرعت اینترنت شما به یک گیگابیت در ثانیه میرسه؟
بالاترین سرعتی که من در ایران باهاش کار کردم صد مگابیت بود که اونم مال دانشگاه بود و به صورت شخصی تو ایران چنین سرعتی محاله ولی برای سرور این سرعت هم کمه
به هر حال فکرشم نکن که بخوای چنین کاری بکنی...

دوست عزیز این رو که شما داری میگی‌ رو چه حساب میگی‌؟ ... ۱gb نیاز برای hosting هست ؟؟؟ شما با ۱۰mgb هم میتونی‌ بسته به مقدار ترافیک داره که چند تا user دارم از سایت دیدن میکنند و غیره...

sh_1366
پنج شنبه 21 مهر 1390, 12:54 عصر
دوست من آقای heilbehroمن تمام تایپک تون رو توی آدرسی که دادین خوندم ولی آخرش نفهمیدم چطور باید این کار بکنم من تمام پیش نیاز ها رو آماده کردم ولی موفق به این کار نمیشم اینترنت یک مگ دارم سرور پر قدرت دارم که الان مدتهاست خاموش نشده مودم ست کردم ای پی استاتیک دارم دومین دارم ولی موفق به این کار نمیشم اگه لطفکنین و نحوه راه اندازیش به صورت یک فایل بذارین داخل سایت ممنون میشم؟:تشویق: