PDA

View Full Version : سوال: اجرا نشدن کد php

mahan123
یک شنبه 16 مرداد 1390, 17:58 عصر
با سلام
من wemp server رو به طور کامل بر روی کامپیوترم نصب کرده ام اما وقتی برنامه را با پسوندphp ذخیره می کنم کدهای php اجرا نمیشن اصلا هر چی که داخل تگ php می نویسم در صفحه مرورگر دیده نمیشه اما کدهای html دیده میشن باید چی کار کنم تا کدهای php هم اجرا بشن؟:گریه::متفکر::متفکر::متف ر:

binyaft
سه شنبه 18 مرداد 1390, 15:33 عصر
اصلا دیده نمیشه !؟ شما Wamp رو Start کردی ؟

mahan123
سه شنبه 18 مرداد 1390, 18:03 عصر
نه اصلا دیده نمیشه،wamp رو هم run کرده ام بعد از نصب ویندوز هم برنامه کار نکرد

diaoco
جمعه 13 آبان 1390, 00:58 صبح
با سلام .
دوست عزيز نميدونم تا الان جواب سوالتون رو پيدا كردين يا نه، ولي اگه هنوز سوالتون پابرجاست بايد عرض كنم كه اصلا قرار نيست مرورگر كدهاي PHP كه سمت سرور هستند رو نشون بده. شما بايد كدهاتون رو با يه اديتور مثل Dreamweaver يا PHP Designer ببينيد.

alirezahatami
جمعه 27 آبان 1390, 18:55 عصر
با سلام.
دلایل زیادی می تونه برای اجرا نشدن کدهای php توسط برنامه wamp وجود داشته باشه که من اینجا به مهمترین آن ها اشاراتی می کنم .
1- مطمئن شوید که از نسخه استاندارد این نرم افزار استفاده می کنید. برای دانلود یک نسخه اصلی می تونید اینجا (http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://alirezahatami.persiangig.com/other/WampServer.zip) رو کلیک کنید.
2- مطمئن شوید که که پس از اجرای این برنامه، آیکن این برنامه که در کنار ساعت ویندوز نمایان شده است، به رنگ قرمز نباشد.
3- کدهای php را حتما در پوشه www در آدرس نصب برنامه wamp ذخیره کنید. مثلا c:/wamp/www
4- اگر از محیط notpad برای کدنویسی php استفاده می کنید، در هنگام ذخیره سازی فایل از پسوند php استفاده کنید و حتما از منوی کشویی save as type گزینه all files را انتخاب کنید. در غیر این صورت پسوند php به عنوان یک نام در نظر گرفته می شود نه یک پسوند.
5- هنگام اجرای کدهای نوشته شده توجه کنید که در نوار آدرس مرورگر خود ابتدا localhost را تایپ کنید سپس ادامه آدرس فایل مورد نظر را تایپ کنید. در نظر داشته باشد که localhost به معنای هدایت شدن مرورگر به پوشه www است.

mosstafadf
چهارشنبه 16 آذر 1390, 09:18 صبح
سلام...من در ادامه این سوال می خواستم بگم...که من جدای اینکه روی سیستم خودم نمی تونم ببینم روی هاستی هم که دارم می زارم و نمی تونم روی دومین ببینم...یه سر به این بزنید.
مشکلم حل شد