PDA

View Full Version : MicroController



said ali
چهارشنبه 30 مهر 1382, 13:37 عصر
با سلام
از همه کسانی که در این زمینه اطلاعاتی دارند تقاضا میشود(تو رو خدا :cry: :cry: )
هر چی بلدند ارائه بدن مستفید بشم .
از همه بر و بچه ها کمال تشکر رو دارم. :wink: :wink: :wink: :wink:
مطمئنا دلفی ابزار خوبی برای این کار ها داره.

Inprise
پنج شنبه 01 آبان 1382, 09:01 صبح
هر چی بلدند ارائه بدن مستفید بشم .

منظورت این بود که در مورد میکرو کنترلر هر چی میدونم بگم ؟ :shock: :shock:


مطمئنا دلفی ابزار خوبی برای این کار ها داره

ارتباطی نداره .


میکروکنترلر همونطوری که از اسمش پیداس کنترلگر روند اجرای دستورات منطقی ( لاجیکال ) یک مدار الکتریکیه . :roll:

majid_n
پنج شنبه 01 آبان 1382, 09:27 صبح
عزیز دلم بگو در چه زمینه ای اطلاعات می خواهی شاید بتونیم بهت کمک کنیم :wink:
منظورت نحوه ارتباط میکروکنترولر از طریق یک پورت با یک برنامه نوشته شده با دلفیه ؟ :?: 8)

Behzad_Asharkhan
پنج شنبه 01 آبان 1382, 09:47 صبح
سلام

اگر بگردی میتونی سایتهای تخصصی کار مورد نظرت رو پیدا کنی. ضمنا ربطش رو به دلفی نمیفهمم. :roll:

در مورد بعضی از انواع Microcontroller اطلاعات کاملی دارم. ( بخصوص خانواده 8051 و 80196 ) ولی با " هر چی بلدن ارائه بدن " نمیتونی اطلاعاتی که میخوای بدست بیاری. سوالاتت رو بپرس شاید بتونم جواب بدم.

said ali
پنج شنبه 01 آبان 1382, 11:58 صبح
با سلام
فکر کنم منظرم رو بد بیان کردم.
ولی تو عکس فکر کنم کاملا واضح چی میخام.
مثلا برنامه ای که تنظیم بودن خودروی اتومبیل رو نشون میده یا ...

Inprise
پنج شنبه 01 آبان 1382, 12:26 عصر
دوست عزیز

ارتباط بین نرم افزارهای روی PC و میکروکنترلر بسته به آرکیتکچر سیستم میتونه از طرق مختلفی انجام بشه . به عنوان مثال پورت سریال . بستگی داره معماری مجموعه شما چطور باشه . مطلب دوم پروتکل یا همون نحوهء پردازش اطلاعات و ورودی - خروجی که کنترلر تولید میکنه . برنامه شما از طریق رابط فوق الذکر و با داشتن اطلاعات لازم از نحوه کار کنترلر یا داشتن پروتکل مربوطه میتونه داده های دریافتی رو پردازش کنه یا بسته به شرایط ورودی های خاصی رو از طریق رابط فوق به کنترلر ارسال کنه . :!:

Behzad_Asharkhan
پنج شنبه 01 آبان 1382, 12:32 عصر
سلام

اون چیزی که میخواهی وضعیتش رو با کامپیوتر مانیتور کنی یه جوری به کامپیوتر وصل میشه
پورت سریال یا پارالل یا یه کارت که پی سی نصب میشه. برنامه نویس باید به کار کردن با پورتها مسلط باشه. و روش ارتباط با اون وسیله خارجی مثلا دستگاهی که گفتی مشخص باشه یعنی پروتکل ارتباطی.

برای کار کردن با پورت سریال اکتیو ایکس MSCOMM و برای پورت پارالل TParPort رو نصب کن.
اگر کارتی تو کامپیوتر برای ارتباط با خارج نصب میشه معمولا خودش SDK یا یه چیز مناسب دیگه داره .

said ali
شنبه 03 آبان 1382, 16:22 عصر
با سلام
با تشکر فراوان.
برای یک مثال ساده یک مودم رو فرض کنید که به Com2 وصل باشه و خط تلفن به اون وصل بشه و از طریق لاین به تلفن وصل بشه در این صورت:
سیستم:تلفن.کنترلر:مودم.
با این فرض و فرض اینکه درایور مودم نصبه بدون استفاده از توابع خاص این کار و با استفاده از توابع عمومی پورتها چه جوری میتونم هم اطلاعات رو ارسال کنم و هم بگیرم و در حالت خاص چه جوری میتونم عکس و صدا و متن بفرستم و عکس و صدا و متن رو هم دریافت کنم.و یا یه کار دیگه چه جوری بفهمم کسی زنگ زده و چه جوری به کسی زنگ بزنم.
البته مودم یه میکرو کنترلر نیست ولی حداقل برای من قابل فهم تره. با تشکر فراوان . :wink: :wink:

houshmand
شنبه 03 آبان 1382, 20:44 عصر
ساده یک مودم

با این فرض و فرض اینکه درایور مودم نصبه بدون استفاده از توابع خاص این کار و با استفاده از توابع عمومی پورتها چه جوری میتونم هم اطلاعات رو ارسال کنم و هم بگیرم و در حالت خاص چه جوری میتونم عکس و صدا و متن بفرستم و عکس و صدا و متن رو هم دریافت کنم.و یا یه کار دیگه چه جوری بفهمم کسی زنگ زده و چه جوری به کسی زنگ بزنم.

:roll: :roll: :roll: خوبه مثال ساده انتخاب کردی اگه مشکل تر انتخاب می کردی چی می شد؟ :mrgreen:
خوب هر مودم برای خودش یک سری دستورات دارد که باتوجه به آنها کار می کند و مودم های مختلف نیز با هم فرق دارندو به خاطر این است که برای هر مدل یک درایور مخصوص به آن استفاده می شود
برای این کار باید منوالmanual های آن مودم را از شرکت سازنده درخواست کنید و بر اساس آنها با آن کار کنید :mrgreen:
حالا فکر کنم یک سری مودم های قدیمی از یک روش مشابه استفاده می کردند که باید بری باز هم دستورات آن را پیدا کنی و به پورت مودم بفرستی
((خیلی خیلی خوش بگذره))
کار کردن با مودم اونهم با صفر و یک!!!!!! :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Behzad_Asharkhan
یک شنبه 04 آبان 1382, 11:00 صبح
سلام

برای کار کردن با مودم باید اول با خود مودم آشنا بشی. یه مرجع AT Command لازم داری. بهتره این مرجع مربوط به شرکت سازنده مودم باشه. اگه اینو داشته باشی و مودم هم External باشه با فرستادن همین دستورات AT میتونی با مودم کار کنی حتی اگه درایور نصب نشده باشه. تو یه محیطی مثل Hyper Terminal میتونی دستورات AT را ارسال کنی و پاسخ مودم را هم ببینی. این دستورات بصورت ارسال و دریافت String انجام میشه. حالا که میدونی هر دستور در صورت انجام شدن یا نشدن چه پاسخی داره ( البته این چیزا بدون تست و فقط با آشنایی با دستورات AT هم مشخصه ) میتونی با نصب MSCOMM از طریق همین دستورات AT با مودم کار کنی. اگه طرف مقابل کامپوتر نیست اینطوری کنترل بیشتری داری اگه سمت مقابل یه کامپیوتره بهتره دنبال یه کامپوننت مودم بگردی که زیاد درگیر AT Command نشی.

said ali
یک شنبه 04 آبان 1382, 12:51 عصر
با سلام
عزیز من اگه قرار بود برای هر مودم یه دستور مینوشتی پس چه احتیاجی به نصب درایور بود مطمئنا با نصب درایور تمام دستورات تبدیل به یه حالت استاندارد میشه که همه نرم افزارها بتونن با مودم های مختلف کار کنن وگر نه برای هر مودم باید یه IE جدا و هزارتا نرم افزار جدا مینوشتن که اصلا معقول نیست و همچنین کاملا غلط.
در مورد AT Command میشه بیشتر توضیح بدین. خیلی ممنون میشم اگه بگین این یه نرم افزار یا یه متن یا کتابچه که دستورات رو توش نوشتن اگه هست از کجا میتونم گیرش بیارم.
همین Hyper Terminal که گفتی چه جوری میتونه با مودم کار کنه در صورتی که حتی درایور نصب نباشه یعنی چه جوری اطلاعات رو میفرسته و دریافت میکنه.
برای یه مثال ساده تر مانیتور رو فرض کنید فرقی نمیکه باز هم مانیتور میشه سیستم کارت گرافیکی کنترلر و باز هم همون نیاز ها.
با تشکر فراوان.

said ali
سه شنبه 20 آبان 1382, 16:36 عصر
با سلام
SOS SOS SOS SOS....
بابا جواب بدین راه دوری نمیره.

دنی کوئیل
یک شنبه 09 بهمن 1384, 21:48 عصر
;کامپونت MsComm را کسی ندار ؟http://smilies.sofrayt.com/fdm/gentleman.gif

Valadi
جمعه 28 اردیبهشت 1386, 23:16 عصر
من در نمایشگاه کتاب میکروکنترلر pic زیاد دیدم و مطالب جالبی داشت از طریق سایت نمایشگاه می تونی مشخصات کتاب را پیدا کنی
موفق و موید باشی