PDA

View Full Version : گزارشگیری از کواری در quick report::جواب لطفا



morteza_5025
جمعه 29 مهر 1384, 12:05 عصر
سلام بچه ها
خسته نباشید
یک مشکل دارم و اون اینه که میخوام بعد از نتیجه search کواری که ساختم محتویات این کواری را به یه quick report منتقل کنم نمی دونم این کارو به چه صورت انجام بدم در رابطه با محتویات کل رکوردهای table مشکلی ندارم راحت به quick report منتقل میشه فقط میخوام رکوردهایی که پیدا شده را از داخل کواری به quick report ببرم

مشکل دومم اینه که میخوام شماره ردیف هم به صورت اتوماتیک در quick report بیاد برای هر رکورد.

لطفا سریعتر کمکم کنید
تشکر

alireza_dpn
چهارشنبه 04 آبان 1384, 20:20 عصر
برای نمایش محتویات کواری در quick report از Qrlable and Qrdbtext استفاده کن وقسمتهای dataset و data field آن ها را تنظیم کن
برای حل مشکل دوم از QRsysData استفاده کن و قسمت data آن را در حالت QrsDetailNo تنظیم کن
امیدوارم موفق بشی

disappear
پنج شنبه 05 آبان 1384, 09:39 صبح
البته یادت نره که DataSet خود QuickReport رو هم تنظیم کنی .

morteza_5025
دوشنبه 09 آبان 1384, 17:03 عصر
سلام خسته نباشید
تشکر می کنم از شما اما لطفا بگویید که به چه صورت متونم این کار و بکنم یعنی فقط کافیه که datasource رو ربط بدم آخه در qurey که نمی شه database name را مشخص کرد
تشکر از کمک شما

disappear
سه شنبه 10 آبان 1384, 00:02 صبح
اول Database رو به بانکت اتصال بده .
دوم متن SQL رو در Query بنویس و Database Name رو به نام Database که بالا تعریف کردی نسبت بده .
سوم یک Dataset برای Query بیار .
چهارم یک QuickReport و تنظیم Datasource تمامی ابزارهای بانک اطلاعاتی و خود QuickReport .

بعدش دیگه باید Query رو اجرا کنی .
حالا کجاشو مشکل داری ؟

hengameh1234
چهارشنبه 13 دی 1385, 16:40 عصر
query report فارسی را هم ساپورت می کنه ؟؟
من باهاش از اطلاعات sql که فارسی بود گزارش گرفتم اما ساپورت نکرد چه کار کنم ؟؟

mzjahromi
چهارشنبه 13 دی 1385, 16:47 عصر
اگر منظورتون همون QuickReport هست آره ساپورت میکنه
کافیه کاراکتر ست لیبلهاتون رو از Ansi به Arabic تغییر بدید

hengameh1234
پنج شنبه 14 دی 1385, 20:14 عصر
با rave چطوری می تونم فارسی را ساپورت کنم ؟
با quick چطوری می تونم با بانکم ارتباط بر قرار کنم ؟