PDA

View Full Version : سوال: استفاده از تم های گوناگون برای فرم ها و تکست باکس و دکمه و ...



SalmanAdl
سه شنبه 03 آبان 1390, 12:21 عصر
سلام
احتمالا همه از تیتر منظورم رو فهمیدید
چه راههای و برنامه های واسه این کار است

samsami
سه شنبه 03 آبان 1390, 12:48 عصر
با سلام خدمت شما دوست گرامی

شما می توانید از تم های dotnetskin استفاده کنید می تونی تواینترنت جستجو بزنی پیدا کنی

ولی من بهت یه راه بهتر پیشنهاد می کنم

از کامپوننت ها جهت زیبای و امکانات جالبتر استفاده کن
معرفی چند کامپوننت عالی
1 - dev express
2 - telerik
3 - krypton
4- dev componnet

تو اینترنت این کامپوننت ها خیلی زیاد گیر میاد مثلا تو سایت وطن دانلود می تونی گیر بیاری

OK

soheil2020
پنج شنبه 28 دی 1391, 21:45 عصر
با سلام خدمت شما دوست گرامی

شما می توانید از تم های dotnetskin استفاده کنید می تونی تواینترنت جستجو بزنی پیدا کنی

ولی من بهت یه راه بهتر پیشنهاد می کنم

از کامپوننت ها جهت زیبای و امکانات جالبتر استفاده کن
معرفی چند کامپوننت عالی
1 - dev express
2 - telerik
3 - krypton
4- dev componnet

تو اینترنت این کامپوننت ها خیلی زیاد گیر میاد مثلا تو سایت وطن دانلود می تونی گیر بیاری

OK
دوست خوبم کامپونت 1 رو من دانلود کردم چه طوری استفادش کنم ؟

ordebehesht
پنج شنبه 28 دی 1391, 22:08 عصر
تو سایتش از helper مربوطه استفده کن

soheil2020
جمعه 29 دی 1391, 09:39 صبح
تو سایتش از helper مربوطه استفده کن

دقیقا مشکل همینجاست که کجاشه

mehran788
جمعه 29 دی 1391, 09:47 صبح
سلام دوستان
من هم یه مشکل تو استفاده از این کامپوننت ها دارم .
بعد از اینکه از این کامپوننت ها تو برنامه استفاده می کنم بعد از اینکه ویندوز رو عوض می کنم یا تغییرات دیگه ،برنامه ادا در میاره
حتی بعضی وقت ها هم با اینکه دوباره همون کامپوننت رو تو برنامه ادد می کنم مجبورم مثلا اون باتون رو تو کل فرم ها پاک کنم و از اول قرار بدم.کسی راه حلی داره؟

kingtak
جمعه 29 دی 1391, 10:18 صبح
سلام دوستان
من هم یه مشکل تو استفاده از این کامپوننت ها دارم .
بعد از اینکه از این کامپوننت ها تو برنامه استفاده می کنم بعد از اینکه ویندوز رو عوض می کنم یا تغییرات دیگه ،برنامه ادا در میاره
حتی بعضی وقت ها هم با اینکه دوباره همون کامپوننت رو تو برنامه ادد می کنم مجبورم مثلا اون باتون رو تو کل فرم ها پاک کنم و از اول قرار بدم.کسی راه حلی داره؟
من هم از این کامپوننت استفاده میکنم(DevExpress)
خیلی هم ازش راضیم
تنها کاری که شما باید انجام بدی قبل از عوض کردن ویندوز یا انتقال با سیستم دیگه رفرنس های کامپوننت رو Copy Local کنی.اینجوری دیگه خطا نمیده.چون در حالت عادی رفرنس ها در محل نصب کامپوننت هستن و بهد از نصب ویندوز جدید برنامه به این ها دسترسی نداره!:لبخند:
توصیه میکنم داکیومنتیشن کامپوننت رو نگاه بکنید.
http://documentation.devexpress.com/#HomePage/CustomDocument9453

این هم آدرس نسخه های آفلاین::لبخندساده:
https://www.devexpress.com/ClientCenter/Downloads/Documentation