PDA

View Full Version : سوال: مشكل با دستور AT+CUSD



chitoz2010
پنج شنبه 05 آبان 1390, 10:59 صبح
با عرض سلام و خسته نباشيد.
من با دستور cusd شارژ ايرانسل رو فهميدم ولي اين براي گوشي جواب ميدهد ولي براي مودم جي اس ام جواب نمي دهد.

تمام سايت را هم بررسي كردم. ولي به نتيجه اي نرسيدم.

لطفا كمك كنيد.

با تشكر.

sg.programmer
پنج شنبه 05 آبان 1390, 13:00 عصر
این دستورات اش هست
AT Command

Irancell
AT+CUSD=1,"*140*1#",15
نتیجه به صورت یه پاسخ به شکل زیر برات میاد :
CSUD : 2 , "dar tarike ........",64

----------------
MCI
AT+CUSD=1,"*140*11#",15

chitoz2010
پنج شنبه 05 آبان 1390, 15:26 عصر
واقعا خسته نباشيد. آقا اين دستور رو مي دونم. من سايت رو گشتم. صد بار اين دستور رو ديدم. من براي gsm مي خوام. با اين دستور من موقعي كه گوشي رو به كامپيوتر وصل مي كنم ، جواب ميده ولي موقعي كه gsm رو وصل مي كنم error ميده.
لطفا اگه ميدونيد ، كمك كنيد.
با تشكر.

sg.programmer
پنج شنبه 05 آبان 1390, 16:08 عصر
صد بار اين دستور رو ديدم. من براي gsm مي خوام. با اين دستور من موقعي كه گوشي رو به كامپيوتر وصل مي كنم ، جواب ميده ولي موقعي كه gsm رو وصل مي كنم error ميده.
لطفا اگه ميدونيد ، كمك كنيد.
با تشكر.

شما هم واقعا خسته نباشید
من هم با جی اس ام مودم تست کردم جواب داد در ضمن گوشیتان هم یک جی اس ام مودمه
سوالی که میکنید باید واضح باشه
1-اول اون خطای خودتون را بنویسید
2-داخل هایپر ترمینال دارید تست میکنید یا از برنامه هست
3-از کامپوننتی استفاده میکنید
و .....

chitoz2010
جمعه 06 آبان 1390, 11:13 صبح
از هایپر ترمینال استفاده می کنم. خطای خاصی نمی ده. می نویسه ERROR. اگه تند صحبت کردم ، ببخشید. من واقعا به این کد احتیاج دارم. ولی نمی دونم جی اس ام من ساپورت نمی کنه یا دستور دیگری باید استفاده کنم.
با تشکر فراوان.

faravaghi
شنبه 07 آبان 1390, 13:04 عصر
سلام گلم،
من یه جایی این رو توضیح دادم ولی بازم میگم.
برای ارسال دستورات CUSD باید یک سری تنظیمات رو انجام بدی.
یعنی کدینگ الان چیه؟ چون براساس این باید نحوه ارسال رو مشخص کنید، یعنی اگه IRA ویا GSM است معمولی واگر UCS2 است کد شارژ رو به PDU تبدیل کنید.
چیزای دیگه هم هست. یه سری به این پست (http://barnamenevis.org/showthread.php?158518-AT-Command-%D8%AC%D9%87%D8%AA-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%98-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%84&p=1302535&viewfull=1#post1302535) بزنید.
نشد من درخدمتم.
راستی مدل مودم شما چیه؟

chitoz2010
دوشنبه 09 آبان 1390, 13:22 عصر
با سلام. تشكر از جواب شما. ولي من قبلا اين كار را كردم و جواب نداد.
سيم كارت من ايرانسل هست و كدينگ آن هم IRA هست.
مدل مودم من هم HUAWEI E153 است.
با تشكر.

toop106
دوشنبه 10 اسفند 1394, 18:44 عصر
تو جی اس ام مودم اگه کدی که اپراتور میفرسته انگلیسی نباشه درست نمایش نمیده.
باید زبان سیم کارت رو انگلیسی کنید ، منم با یه سیم کارت که فارسی بر میگردوند مشکل داشتم
برای انگلیسی کردن همراه ول

2#*198*