PDA

View Full Version : سوال: دیتابیس برنامه ها ی قابل انتشار



ALI KING
جمعه 06 آبان 1390, 20:13 عصر
سلام
من به زبون C# و بانک اطلاعاتی sql server آشنایی نسبتا خوبی دارم
یه سوال برام پیش اومده.
می خواستم بدونم دیتابیسی که بتونیم توی فایل نصبی بذاریم و نیازی به نصب جداگانه ی یه نرم افزار دیگه نداشته باشه چیه.
اگه دیتابیسمون sql server باشه باید sql server و نصب کنیم.اتچ هم کنیم.بعد از هر بار نصب مجدد ویندوز دوباره باید همه این کارا رو انجام داد.و این در صورتی هس که خیلی ها سواد این کارو هم ندارن.
از طرف دیگه .اگه بخوایم برنامه ای بنویسیم که توی وب منتشر کنیم اصلا نمیشه از این دیتابیس استفاده کرد.
و این که در آخر می خوام امنیت خوبی هم داشته باشه.اگه قابلیتی مثل stored procedure هم داشته باشه که خلی عالی میشه.
ممنون میشم از راهنمایی و مشاورتون

sobaisobai
جمعه 06 آبان 1390, 20:25 عصر
سلام دوست عزیز
نه اصلا همچین دیتابیسی وجود نداره که نیاز به هیچ نرم افزاری نداشته باشه
حتی اکسس هم باشه باید Engine اکسس رو نصب کنی تا به دیتابیست دسترسی داشته باشی
به نظر من از MySql استفاده کن چون هم سرعتش بالاست هم امنیتش و از همه مهمتر اینه که OpenSource.
موفق باشی

ALI KING
جمعه 06 آبان 1390, 20:48 عصر
مرسی
خب اگه بخوام از Mysql استفاده کنم باید باز هم یه هاست مجازی درست کنم دیگه

sobaisobai
جمعه 06 آبان 1390, 20:52 عصر
گفتم که هیچ دیتابیسی نسیت که نیاز به نرم افزار نداشته باشه
ولی نسبت به Sql حجم برنامه خیلی سبکتره

ALI KING
جمعه 06 آبان 1390, 20:57 عصر
خب یه برنامه ای مثل kmplayer یا بقیه ی پلیر ها.از چه دیتابیسی استفاده می کنن؟

cherchil_hra
جمعه 06 آبان 1390, 21:00 عصر
اگه بخوایم برنامه ای بنویسیم که توی وب منتشر کنیم اصلا نمیشه از این دیتابیس استفاده کرد.

برای وب شما می تونی با sql server خودت به Sql server سایت وصل بشی (جای localhost\. آی پی سرورت) و اسکریپت دیتابیست رو اجرا کنی یا همون موقع جداول و ... ایجاد کنی یا تغییر بدی

توی برنامه های وب معمولا اسکریپت دیتابیس همراه خود ستاپ برنامه هست و وقتی کاربر داره برنامه رو روی سرور نصب می کنه یک بانک هم میسازه. اسم و پسورد رو به برنامه ستاپ میده
فایل اسکریپت رو برنامه ستاپ اجرا میکنه.

sobaisobai
جمعه 06 آبان 1390, 21:00 عصر
Kmplayer مگه دیتابیس داره؟
چه اطلاعاتی میخواد ذخیره کنه که دیتابیس داشته باشه؟

ALI KING
جمعه 06 آبان 1390, 21:37 عصر
همون ستینگش توی دیتابیس سیو میشه دیگه

sobaisobai
جمعه 06 آبان 1390, 21:44 عصر
من فکر کنم تو فایل تکست یا چیز دیگه ای ذخیره میشه نه تو دیتابیس دوست عزیز
اخه اطلاعاتی به اون صورت وجود نداره که بخواد واسش دیتابیس بذارن

programerinfonet
جمعه 06 آبان 1390, 21:47 عصر
سلام
دوست عزیز من تا اونجا که می دونم k m player یا هر نرم افزار دیگه ای آیتم های مثل تنظیمات و ... رو توی یک فایل در قالب dll یا هر چیز دیگه ای ذخیره می کنن من حتی اطلاعات یک دیتاگریدی که حاوی پاج ستون بود رو از فایل txt فراخونی کردم ولی خوب محدودیم دیگه

ALI KING
جمعه 06 آبان 1390, 22:45 عصر
نظر شما در مورد sqlite چیه.باهاش کار کردین؟

ArashRoshan
جمعه 06 آبان 1390, 23:49 عصر
نرم افزارهایی مثل KM و خود ویندوز و ... اطلاعات تنظیمات رو داخل یک فایل با پسوند XML ذخیره می کنند ، یادگیری این دیتابیس به همه توصیه می شود .

iranpcl
شنبه 07 آبان 1390, 00:33 صبح
نظر شما در مورد sqlite چیه.باهاش کار کردین؟
سلام
sqlite بهترین گزینست برای شما
اوپن سورس هست، نیازی به نصب در خروجی نداره(یه چند تا رفرنس داره که باید به برنامت اضافه کنی)
حدود 1ماه پیش آخرین نسخش رو با vs2010 تست کردم(خواستم استفاده کنم) مشکل داشت ولی با vs2008 کاملا سازگار هست
یکی از پایگاه داده های دیگه که چنین شرایطی رو داره Vistadb هست که اوپن سورس نیست ولی نیاز به نصب در خروجی نداره و با vs2008 سازگار هست(vs2010 خاطرم نیست) که تو یکی از تایپیک ها آقای صلح خواه معرفی کردند که سریع و قابل اطمینان هست ولی لایسنسش برای استفاده های تجاری پولیه
سرچ کنید هر دوش رو پیدا میکنید
موفق باشید

ALI KING
شنبه 07 آبان 1390, 21:21 عصر
SQLITE رو اپل داره واسه تقریبا همه ی برنامه هاش استفاده می کنه.
کسی باهاش آشنایی داره؟

asif1358
شنبه 07 آبان 1390, 22:03 عصر
سلام
همان گونه که دوستان اشاره کرده اند، خیلی از پایگاه داده وجود دارند که بر اساس چندتا dll کار می کنند و نیاز به نصب engine و سرور و... ندارند؛ Sqlite و Sql Server CE از همین نمونه اند.
ثانیا وقتی شما با دات نت کار می کنید، نیازی به انجین اکسس وجود نداره
ثالثا اگر از SQL Server استفاده می کنید، باید با کدنویسی بانک خود را اتچ کنید (اولین باری که برنامه اجرا میشه) مثال هاش هم فراوانه

ali reza mansoori 2
شنبه 07 آبان 1390, 22:25 عصر
برای وب شما می تونی با sql server خودت به Sql server سایت وصل بشی (جای localhost\. آی پی سرورت) و اسکریپت دیتابیست رو اجرا کنی یا همون موقع جداول و ... ایجاد کنی یا تغییر بدی

توی برنامه های وب معمولا اسکریپت دیتابیس همراه خود ستاپ برنامه هست و وقتی کاربر داره برنامه رو روی سرور نصب می کنه یک بانک هم میسازه. اسم و پسورد رو به برنامه ستاپ میده
فایل اسکریپت رو برنامه ستاپ اجرا میکنه.
دوست عزیر من دنبال همچین موضوعی بودم اگر امکان داره به این تایپیک (http://barnamenevis.org/showthread.php?311027-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%AA%D8%AD%D8%AA-%D9%88%D8%A8) سر بزنید

ALI KING
یک شنبه 08 آبان 1390, 10:18 صبح
گفتم که به sql server آشنایی کامل دارم.
ولی اگه کسی ویندوزش رو عوض کنه.باید دوباره sql و نصب کنه و دوباره دیتابیس رو به خود sql server اتچ کنه