PDA

View Full Version : ایجاد یکپچارچگی اطلاعات بر روی چندین سرور

کم حوصله
چهارشنبه 14 آبان 1382, 23:09 عصر
سلام
من چنیدین شبکه محلی دارم که از یک برنامه خاص و یک بانک اطلاعاتی یکسان استفاده می کنند یعنی در هر چند شبکه محلی ایجاد شده یک سرور وجود دارد و بانک آن اطلاعات آن شبکه را در یافت می کند

حال به من ابلاغ شده که باید تمام اطلاعات بر روی سرور ها بر روی یک سرور مرکزی جمع شود و در ضمن همیشه اطلاعات تمام سرورها با هم یکسان باشد یعنی اطلاعاتی که بر روی یک سرور شبکه محلی اضافه و یا حذف می شود بروری تمام بانک های سرور های دیگر هم همین امر انجام گیرد
آیا این امر امکان پذیر است؟؟؟

در یک جا شنیدم که sql این قابلیت را دارد که با یک بانک دیگر اتصال برقرار کرده ( از طریق مودم ) و اطلاعات ویرایش شده بر روی دو بانک را بر روی هم اصلاح کنند و به یک نقطه مشترک برسند
آیا یک همچین چیزی است ؟؟؟؟
و اگر است به چه صورت می توانم این کار را بکنم ؟؟؟

vadood
پنج شنبه 15 آبان 1382, 06:57 صبح
یه پست توی همین بخش هست با عنوان replication. اون جواب سوال های شما را توش داره.

کم حوصله
پنج شنبه 15 آبان 1382, 11:17 صبح
سلام
دوست عزیز آقای ودود تاپیک هایی که فرمودید خواندم ولی چیزی مفیدی نداشت برای من چون من تصلا نمی دونم این replication چیه و چگونه باید پیاده سازی شود :( :(
لطفا در صورت امکان کتاب یا سایتی که در این مورد و نحوه ایجاد آن کامل توضیح داده باشد را سراغ دارید بفرمایید :wink:
ترجیحا منابع فارسی باشد :oops:

vadood
پنج شنبه 15 آبان 1382, 23:28 عصر
تصلا نمی دونم این replication

توی تاپیک این تقریبا گفته شده.

هیچ منبع فارسی سراغ ندارم. ولی Books Online بهترین منبع برای شروع یادگیری رپلیکیشن هست.