PDA

View Full Version : قطع ADSL با استفاده از سی شارپ



aydingol
پنج شنبه 28 شهریور 1392, 07:27 صبح
دوستان دنبال کدی هستم که بتونم با یک باتن ارتباط با ADSL قطع کنم
داخل تالار سرچ کردم و چند تاپیک پیدا کردم اما هیچ کدومشون برای ADSL نبود و برای دیال آپ کار می کرد
منتظر راهنماییهاتون هستم

bazikadeh
پنج شنبه 28 شهریور 1392, 13:59 عصر
خدایش مطمنی که امتحان کردی ؟
یه سرچی درست میزدی ؟
البته با cmd هست.

System.Diagnostics.Process.Start("rasdial", "/disconnect");



درضمن این تاپیک رو هم باید مدیران انتقال بدن به این پست
http://barnamenevis.org/showthread.php?417670-قطع-و-وصل-کردن-مودم-یا-شبکه-؟

aydingol
پنج شنبه 28 شهریور 1392, 15:11 عصر
خدایش مطمنی که امتحان کردی ؟
یه سرچی درست میزدی ؟
البته با cmd هست.

System.Diagnostics.Process.Start("rasdial", "/disconnect");





درضمن این تاپیک رو هم باید مدیران انتقال بدن به این پست
http://barnamenevis.org/showthread.php?417670-قطع-و-وصل-کردن-مودم-یا-شبکه-؟


دوست عزیز این کد قبلا دیدیم و اگر دقت کرده باشید این کد برای ADSL نیست و برای دیال آپ استفاده میشه
دوستان لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم

javady_joon
پنج شنبه 28 شهریور 1392, 15:17 عصر
آقا من این کد رو نوشتم ولی اثری نداشت
ارتباط همچنان بر قرار

aydingol
پنج شنبه 28 شهریور 1392, 15:20 عصر
آقا من این کد رو نوشتم ولی اثری نداشت
ارتباط همچنان بر قرار

دوست عزیز همونطور که گفتم این کد برای دیال آپ هستش
کسی برای ADSL کدی سراغ نداره؟

m_ali_gho
پنج شنبه 28 شهریور 1392, 15:25 عصر
میخوای اینترنت رو از سیستم قطع کنی یا کاری کنی که مودم adsl به اینترنت دسترسی نداشته باشه؟

aydingol
پنج شنبه 28 شهریور 1392, 15:37 عصر
می خوام وقتی کلیک میشه همون سیستم اینترنتش قطع بشه
البته اگر هر دو روش بهم یاد بدی که ممنون میشم

m_ali_gho
پنج شنبه 28 شهریور 1392, 15:43 عصر
شرمنده چون خودم روش دوم رو بلد نیستم :لبخند:
پرسیدم که یه وقت جواب اشتباه نگم.
یه سرچ که زدم متوجه شدم که یکی از راه های قطع adsl تغییر geteway به 127.0.0.1 هستش.
برای اینکار هم میتونی از این لینک (http://www.codeproject.com/Articles/5697/Configuring-TCP-IP-Settings-using-WMI-and-C) استفاده کنی.

aydingol
پنج شنبه 28 شهریور 1392, 15:48 عصر
ممنون ... دیدمش اما راستش چیز زیادی سر درنیاوردم ... اگر ممکنه کمی توضیح بدین ... به ویژه تو محیط WinForm
دوستان اگر روش دیگری هست ممنون میشم راهنمایی کنن

m_ali_gho
پنج شنبه 28 شهریور 1392, 16:14 عصر
من همین الان امتحان کردمش. پدرم در اومد تا تونستم دوباره بیام. یعنی تبدیل کردن چند خط کد اینقدر سخته؟ میخوای جای console.writeline
messagebox.show بزاری دیگه. اگه اونم سخته بگو خودم انجامش بدم!!! :چشمک:

bazikadeh
پنج شنبه 28 شهریور 1392, 17:34 عصر
دوست عزیز این کد قبلا دیدیم و اگر دقت کرده باشید این کد برای ADSL نیست و برای دیال آپ استفاده میشه
دوستان لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم

امتحان کن اگه نشد پای من

bazikadeh
پنج شنبه 28 شهریور 1392, 17:35 عصر
این کد هر اتصالی رو قطع میکنه عزیز امتحان کن خواهشا من زدم کار کرد حالا موندم توی وصلش

aydingol
پنج شنبه 28 شهریور 1392, 17:43 عصر
ممنون که راهنمایی کردی اما برای من و یکی دیگه از دوستان کار نکرد ... حتی اگه تو تاپیکهای مرتبط هم سرچ کنی ... اشخاص مختلف هم گفتن که این کد برای دیال آپ هستش

bazikadeh
پنج شنبه 28 شهریور 1392, 17:48 عصر
اره ولی این میاد اون کانکشن هایی رو قطع میکنه که به اینترنت وصل هست .
----------------------
خواهش عزیزم

javady_joon
پنج شنبه 28 شهریور 1392, 19:02 عصر
اره ولی این میاد اون کانکشن هایی رو قطع میکنه که به اینترنت وصل هست .
----------------------
خواهش عزیزم

راست میگه دوست من منم امتحان کردم اتصال گردن کلفته همچنان مونده:لبخند:

bazikadeh
پنج شنبه 28 شهریور 1392, 22:30 عصر
اها بچه ها مودمتون با چی وصله به کامپیوتر ؟
حتما باید کابل شبکه باشه قطع میکنه ...

bazikadeh
پنج شنبه 28 شهریور 1392, 22:31 عصر
حالا این هیچی ...
کی میتونه کانکشن کامل بسازه ؟

javady_joon
پنج شنبه 28 شهریور 1392, 22:47 عصر
حالا این هیچی ...
کی میتونه کانکشن کامل بسازه ؟

خوب حالا اگر نباشه چی؟؟
اگر با کابل شبکه وصل نباشه چی؟؟

aydingol
پنج شنبه 28 شهریور 1392, 22:58 عصر
دوست عزیز مودم من با کابل وصله ... قطع نکرد

bazikadeh
جمعه 29 شهریور 1392, 01:10 صبح
من خیلی جاها امتحان کردم شده...

omidan24
جمعه 29 شهریور 1392, 02:38 صبح
تو خصوصی یه کد فرستادم فکر کنم به دردت بخوره

کدی که قبلا گفتن برای دیال اپ هستش اصلا ربطی به adsl نداره
کمی با دستورات run اشنا باشی حله

aydingol
جمعه 29 شهریور 1392, 02:45 صبح
تو خصوصی یه کد فرستادم فکر کنم به دردت بخوره

خیلی عالی بود ... دست مریزاد
دقیقا همین کد می خواستم

javady_joon
جمعه 29 شهریور 1392, 09:49 صبح
خیلی عالی بود ... دست مریزاد
دقیقا همین کد می خواستم

خوب بابا توی عمومی میذاشتین بقیه م استفاده کنند دیگه

FastCode
جمعه 29 شهریور 1392, 10:35 صبح
احتمالا روش کار rasdial رو توی PM فرستاده.من واقعا نمیفهمم یه موضوع به این سادگی چیه که توی پیام خصوصی میفرستند.
انگار کد هدایت موشکه.

bazikadeh
جمعه 29 شهریور 1392, 11:11 صبح
احتمالا روش کار rasdial رو توی PM فرستاده.من واقعا نمیفهمم یه موضوع به این سادگی چیه که توی پیام خصوصی میفرستند.
انگار کد هدایت موشکه.

واقعا خب بذارین همه استفاده کنند

aydingol
جمعه 29 شهریور 1392, 15:42 عصر
احتمالا روش کار rasdial رو توی PM فرستاده.من واقعا نمیفهمم یه موضوع به این سادگی چیه که توی پیام خصوصی میفرستند.
انگار کد هدایت موشکه.

دوست عزیز کد هدایت موشک نیست اما همین کد الان نزدیک یک هفته است که وقت منو گرفته و حتی عده ای از دوستان با اصرار بر اشتباه کلی از وقت منو گرفتن. و حتی حاظر به راهنمایی من تو درخواست خصوصی نشدن و تاکید به حرفشون داشتن. من از دوستان عزیزم m_ali_gho و omidan24 تشکر می کنم و با اجازه اون این کد قرار میدم



ProcessStartInfo pInfo = new ProcessStartInfo();
pInfo.FileName = @"C:\WINDOWS\System32\ipconfig.exe";
pInfo.Arguments = "/release";
Process p = Process.Start(pInfo);
p.WaitForExit();

bazikadeh
جمعه 29 شهریور 1392, 15:52 عصر
من این کد رو یکی از دوستان دادن ولی کار نکرد حتی مال وصل شدن هم زدم ولی نگرفت

aydingol
جمعه 29 شهریور 1392, 15:55 عصر
دوست من من این کد پشت باتن قرار دادم و از using System.Diagnostics; استفاده کردم
الان داره کار می کنه
برای وصلش کدی ندارم ...

bazikadeh
جمعه 29 شهریور 1392, 15:58 عصر
تا این یوزیگ رو نزنی اصلا شناسایی نمیکنه میدونم ولی برای من اون کده که دادم کار میکنه ولی این نه میتونین برنامشو بذارین ؟


using System.Diagnostics;

aydingol
جمعه 29 شهریور 1392, 16:01 عصر
using System;
using System.Collections.Generic;
using System.ComponentModel;
using System.Data;
using System.Drawing;
using System.Linq;
using System.Text;
using System.Threading.Tasks;
using System.Windows.Forms;
using System.Diagnostics;
namespace WindowsFormsApplication1
{
public partial class frmMain : Form
{
public frmMain()
{
InitializeComponent();
}
private void btnInternetDisconect_Click(object sender, EventArgs e)
{

ProcessStartInfo pInfo = new ProcessStartInfo();
pInfo.FileName = @"C:\WINDOWS\System32\ipconfig.exe";
pInfo.Arguments = "/release";
Process p = Process.Start(pInfo);
p.WaitForExit();

}
}

bazikadeh
جمعه 29 شهریور 1392, 16:06 عصر
ن خوده برنامه رو آپ کنی

aydingol
جمعه 29 شهریور 1392, 16:17 عصر
تو فروم بلد نیستم اما اینجا آپ کردم


http://www.mediafire.com/download/kf6sntj9xvmu3yh/WindowsFormsApplication2.rar

bazikadeh
جمعه 29 شهریور 1392, 16:17 عصر
مگه کاری داره زیپ کن بفرست دیگه

FastCode
جمعه 29 شهریور 1392, 16:50 عصر
دوست عزیز کد هدایت موشک نیست اما همین کد الان نزدیک یک هفته است که وقت منو گرفته و حتی عده ای از دوستان با اصرار بر اشتباه کلی از وقت منو گرفتن.
1.فکر میکنی چیزهایی که بقیه مینویسند یا خود من مینویسم به راحتی به دست اومده؟
2.ipconfig از کد مشابه چیزی که به شما گفته شد استفاده میکنه.ناتوانی شما در استفاده درست از کد دلیل بر غلط بودنش نیست.

bazikadeh
جمعه 29 شهریور 1392, 17:04 عصر
تو فروم بلد نیستم اما اینجا آپ کردم


http://www.mediafire.com/download/kf6sntj9xvmu3yh/WindowsFormsApplication2.rar


کار نکرد ولی مرسی

bazikadeh
جمعه 29 شهریور 1392, 17:05 عصر
حالا خدایش کسی بلد نیست طراحی کنه کانکشن رو بعد آپ کنه دیگه این همه پست نزنیم

aydingol
جمعه 29 شهریور 1392, 17:28 عصر
1.فکر میکنی چیزهایی که بقیه مینویسند یا خود من مینویسم به راحتی به دست اومده؟
2.ipconfig از کد مشابه چیزی که به شما گفته شد استفاده میکنه.ناتوانی شما در استفاده درست از کد دلیل بر غلط بودنش نیست.
اولا که این کد من به دست نیاوردم کس دیگه ای برای من ارسال کرد و من اونو اینجا گذاشتم
ثانیا شما که توانا هستید میتونید برنامه ای که با روش جناب bazikadeh گفته شده و یا روش خودتون همینجا آپ کنید تا بقیه استفاده کنن؟
من که تو پست های بالا راهنمایی از شما ندیدم ...

FastCode
جمعه 29 شهریور 1392, 17:38 عصر
اولا که این کد من به دست نیاوردم کس دیگه ای برای من ارسال کرد و من اونو اینجا گذاشتم
ثانیا شما که توانا هستید میتونید برنامه ای که با روش جناب bazikadeh گفته شده و یا روش خودتون همینجا آپ کنید تا بقیه استفاده کنن؟
من که تو پست های بالا راهنمایی از شما ندیدم ...
میدونم ولی نمیتونم چون ویندوز ندارم.
شاید علتش این باشه که این سوال لعنتی رو ۵ نفر توی این ماه پرسیدن؟

bazikadeh
جمعه 29 شهریور 1392, 18:54 عصر
خوب چون کسی ج درست نمیدن و همه تابع معرفی میکنن منم چند پست زدم ولی هیچ، البته ی اون اوایل یکی از دوستان خوب راهنمایی میکرد که دیگه نیستن

farhad.k.t
جمعه 29 شهریور 1392, 21:55 عصر
در تالار های فارسی و انگلیسی نمی توان مورد دقیقی برای ADSL یافت ، اما آیا شیوه ای وجود دارد که جلوی تبادلPocket ها را گرفت؟؟؟البته یکی از دوستان به تغییر GateWay اشاره کردند که من هم فقط به همین نتیجه رسیدم ولی فکر کنم شاید راه حل منطقی و مستقیمی هنوز یافت نشده است، دوستانی که از این کار برای برنامه هایی برای کافی نت ها و... می خواهند استفاده کنند می توانند به جای این کار به سرور متکی شوند و به جای قطع ارتباط از رمزگذاری استفاده کنند...

bazikadeh
شنبه 30 شهریور 1392, 11:28 صبح
نمیشه بیشتر توضیح بدین ؟

bazikadeh
جمعه 05 مهر 1392, 12:51 عصر
کسی روش وصل adsl رو بلد نیست ؟