PDA

View Full Version : سوال: نمایش گزارش در سیستم های فاقد Stimul



sajadsobh
شنبه 30 شهریور 1392, 13:06 عصر
میخوام بدونم وقتی میخوام report ای که توی stimul واسه پروژه ام ساختم رو روی یه سیستم دیگه اجرا کنم باید حتماً stimul رو روی اون سیتم هم نصب کنم؟!:لبخندساده:

ikallam
شنبه 30 شهریور 1392, 13:33 عصر
نه نیازی نیست فقط کافی این dll استیمول کنار برنامه باشه
Stimulsoft.Base.dll
Stimulsoft.Controls.dll
Stimulsoft.Controls.Win.dll
Stimulsoft.Design.dll
Stimulsoft.Report.dll
Stimulsoft.Report.Win.dll

sajadsobh
شنبه 30 شهریور 1392, 13:51 عصر
نه نیازی نیست فقط کافی این dll استیمول کنار برنامه باشه
Stimulsoft.Base.dll
Stimulsoft.Controls.dll
Stimulsoft.Controls.Win.dll
Stimulsoft.Design.dll
Stimulsoft.Report.dll
Stimulsoft.Report.Win.dll

ممنون
یعنی اینا رو بذارم تو فولدری که فرم ها و کلاس ها و ... ی پروژه ام ذخیره شده؟!

hamid_hr
شنبه 30 شهریور 1392, 14:01 عصر
ببين
وقتي به رفرنس ها stimul اضافه كني
كنار فايل exe اينا رو هم ميده بهت
وقتي برنامه نصاب بسازي خودش اينا رو بر ميدار
يعني اصلا نبايد كاري كني

sajadsobh
شنبه 30 شهریور 1392, 22:59 عصر
ببين
وقتي به رفرنس ها stimul اضافه كني
كنار فايل exe اينا رو هم ميده بهت
وقتي برنامه نصاب بسازي خودش اينا رو بر ميدار
يعني اصلا نبايد كاري كني

فرمایش شما درست، ولی من میگم نمیخوام برنامه رو به exe تبدیل کنم. فقط میخوام پروژه رو ببرم روی یه سیستم دیگه که روش ویژوال نصبه ولی stimul نصب نیست. در اینصورت میخوام بدونم چه باید بکنم؟! ریپورت ها اجرا میشن یا خیــر؟

ikallam
شنبه 30 شهریور 1392, 23:13 عصر
ریپورت ها اجرا میشن - ولی فکر کنم برای ویرایش ریپورت ها باید نصب باشه با زم دقیق نمیدونم برای ویرایش باید نصب باشه یا نه - ولی در هر صورت ریپورت ها اجرا میشن

sunboymn
یک شنبه 31 شهریور 1392, 13:31 عصر
سلام
من تست کردم اگه فقط exe میخوای اون 5 تا dll رو کپی کن توو پوشه Debug
اگه نصب میخوای خودش 4 تا از اون 5 تارو کپی میکنه ولی فک کنم اینو Stimulsoft.Report.Win.dll کپی نمیکنه بهتره که خودت 5تارو کپی کنی

ashkan1234
یک شنبه 31 شهریور 1392, 14:07 عصر
سلام اون چندتا فایل کنار پروژه ات باشن دیگه نیازی به نصب نیست!کنار فایل EXE...
exe رو با setup اشتباه نگیر...
ولی اگر برنامه ات طوری نیست که کاربر خودش دیزاین بخواد طراحی کنه اون فایلStimulsoft.Design.dll رو میتونی حذف کنی!:لبخند: