Omid.Mafakher
جمعه 05 دی 1382, 20:14 عصر
سلام:
من میخواستم به همون انجمن مقاله بفرستم اما حسابی ضایع شدم و نشد... :lol:
به راستی نوشتن 1 Forum با PHP 1 کار خیلی مشکل و طاقت فرسا است... و واقعاً هنر میخواد...
اما نوشتن این نمونه با ASP.Net...
واقعاً احتیاج به گروه نداره... :shock:
من برایه اولین کاری که با .Net کردم این بود که 1 Forum نوشتم... :shock:
که برا خودش 1 PHPBB بود
چطور شما 1 تنه نمیتونید 1 Forum بنویسید ؟ :shock:
گروه به اون عضمت راه انداختید. و من دقیق نمیدونم چند وقطه که شروع به کار کرده... و اون همه اشکال و ... دارید... :shock:
بابا با اون همه امکاناتی که اون .Net داره نوشتن همچین چیزی خداییش کار سه سوته :shock:
اما نه اینکه اینا رو گفته باشم که فکر کنید قصد مسخره یا ... داشته باشم ... خداییش این نیست... و کار شما کار قشنگیه ... اما برام 1 خورده عجیب بود... :shock:
اما اگر Forum رو از حالت قفل بردارید شاید ما هم بتونیم کمک کنیم.... :wink: (من از کمک کردن خوشم میاد :lol: :P )
برایه همه آرزویه موفقیت دارم... :wink:
من میخواستم به همون انجمن مقاله بفرستم اما حسابی ضایع شدم و نشد... :lol:
به راستی نوشتن 1 Forum با PHP 1 کار خیلی مشکل و طاقت فرسا است... و واقعاً هنر میخواد...
اما نوشتن این نمونه با ASP.Net...
واقعاً احتیاج به گروه نداره... :shock:
من برایه اولین کاری که با .Net کردم این بود که 1 Forum نوشتم... :shock:
که برا خودش 1 PHPBB بود
چطور شما 1 تنه نمیتونید 1 Forum بنویسید ؟ :shock:
گروه به اون عضمت راه انداختید. و من دقیق نمیدونم چند وقطه که شروع به کار کرده... و اون همه اشکال و ... دارید... :shock:
بابا با اون همه امکاناتی که اون .Net داره نوشتن همچین چیزی خداییش کار سه سوته :shock:
اما نه اینکه اینا رو گفته باشم که فکر کنید قصد مسخره یا ... داشته باشم ... خداییش این نیست... و کار شما کار قشنگیه ... اما برام 1 خورده عجیب بود... :shock:
اما اگر Forum رو از حالت قفل بردارید شاید ما هم بتونیم کمک کنیم.... :wink: (من از کمک کردن خوشم میاد :lol: :P )
برایه همه آرزویه موفقیت دارم... :wink: