PDA

View Full Version : ایجاد کانکشن با سی شارپ 2005



مهدی رحیم زاده
دوشنبه 18 اردیبهشت 1385, 21:49 عصر
سلام
میخوام که یک سورس مثال از ایجاد کانکشن با سی شارپ 2005 برام بزارین . خیلی زود لازمش دارم ممنون میشم اگر بزارین .

alinux_redhat
دوشنبه 18 اردیبهشت 1385, 22:48 عصر
string StrCon="datasource=(local);initial catalog="dbname";integrated security=SSPI;";
sqlconnection CnMain=new sqlconnection(StrCon);
CnMain.open();

ali_kolahdoozan
سه شنبه 19 اردیبهشت 1385, 07:24 صبح
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=43139

اینم مثال کامل با اضافه و حذف و جستجو ئ تصحیح

مهدی رحیم زاده
سه شنبه 19 اردیبهشت 1385, 20:25 عصر
آقای علی کلاه دوزان سلام
من اون کد رو خیلی قبل دیدم و گرفتمش . ولی کار نمی کنه . دلیلش رو نمیدونم . اگر میشه خودت حلش کن .
ممنونم
________________________
iranmsb@yahoo.com

مهدی رحیم زاده
سه شنبه 19 اردیبهشت 1385, 20:39 عصر
کاربر alinux_redhat سلام :
کد شما رو هم که وارد می کنم این اشکال رو می گیره :Keyword not supported: 'datasource'
در ضمن اشکال رو روی متغیر رشته ای که تعریف و مقدار دهی کردین می گیره .
kچرا این جوریه و باید چکار کنم .

مهدی رحیم زاده
سه شنبه 19 اردیبهشت 1385, 23:51 عصر
اگر لطف کنید و زود جواب بدین ممنون میشم.
______________________
iranmsb@yahoo.com

مهدی رحیم زاده
چهارشنبه 20 اردیبهشت 1385, 22:00 عصر
یعنی واقعا هیچ کس نیست که جوا بده .

ali_kolahdoozan
چهارشنبه 20 اردیبهشت 1385, 22:12 عصر
اون کدها سالمه و همه استفاده کردن

alinux_redhat
چهارشنبه 20 اردیبهشت 1385, 22:57 عصر
datasource رو به این صورت بنویس : data source
یه فاصله داره

مهدی رحیم زاده
پنج شنبه 21 اردیبهشت 1385, 06:46 صبح
دوست عزیز سلام .

کاربر alinux_redhat سلام :
کد شما رو هم که وارد می کنم این اشکال رو می گیره :Keyword not supported: 'datasource'
در ضمن اشکال رو روی متغیر رشته ای که تعریف و مقدار دهی کردین می گیره .
kچرا این جوریه و باید چکار کنم .
دیتا سورس رو هم درست کردم ولی نشد روی قسمت Open پیله می کنه و اشکال می گیره :
این اشکال رو ازم میگیره

An error has occurred while establishing a connection to the server. When connecting to SQL Server 2005, this failure may be caused by the fact that under the default settings SQL Server does not allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server)
ببین من یک بانک اس کیو ال تو درایو E تو شاخه Program دارم به اسم Photoshop_Project.mdf دارم که میخوام با اون کانکشن ایجاد کنم . درضمن کامپیوتر من تحت شبکه نیست یک کامپیوتر معمولی . حالا کد رو برام بفرست .
ممنونم
__________________________
iranmsb@yahoo.com

ali_kolahdoozan
پنج شنبه 21 اردیبهشت 1385, 08:43 صبح
دوست من database رو attach کن به server بعد استفاده کن

once4ever
پنج شنبه 21 اردیبهشت 1385, 08:59 صبح
ببین من یک بانک اس کیو ال تو درایو E تو شاخه Program دارم به اسم Photoshop_Project.mdf دارم که میخوام با اون کانکشن ایجاد کنم . درضمن کامپیوتر من تحت شبکه نیست یک کامپیوتر معمولی . حالا کد رو برام بفرست .
هرجایی که نمیتونی بانک رو بذاری و بخوای با sql server به اون وصل بشی!

M.kavyani
پنج شنبه 21 اردیبهشت 1385, 09:00 صبح
سلام
شما در ابتدا باید DLL های مورد نظر را وارد کنید


system.data
system.data.SqlClient

اگر شما از VS2005 استفاده میکنیدباید به بخش Refrence رفته و ابتدا در آنجا این DLL ها را وارد کنید و بعد در بالای برنامه از این کلاسها استفاده کنید.
در پناه حق موفق و کامروا باشید

مهدی رحیم زاده
شنبه 23 اردیبهشت 1385, 06:31 صبح
اگر میشه یه کم ساده تر و واضح تر توضیح بدین . ( بگین که دقیقاً چکار کنم )
ممنونم
_______________________________
iranmsb@yahoo.com

ali_kolahdoozan
شنبه 23 اردیبهشت 1385, 08:32 صبح
ببین دوست من شما در sql دیگه با فقط فایل طرف نیستی باید اون رو روی server که حالا برای شما به علت تک کاربره بودن local است attach کنی . اون وقت دیگه مسیر فایل فرقی نداره کجا باشه برای این کار هم به نظر من البته به نظر من پایه علمیت رو توی sql server قوی تر کن . نمیگم بلد نیستی اما یکسری چیزها رو یا باید با تجربه به دست بیاری در مثلا 10 روز . یه ebook‌ خوب بردار بخون این زمان میشه 2 روز کار خودت هم راحت میشه . حتی اون مثالی که من گذاشتم رو برو توضیحات تاپیک رو بخون نوشتم بانکها رو attach کنید . برای همین بوده برات کار نکرده

مهدی رحیم زاده
دوشنبه 25 اردیبهشت 1385, 07:21 صبح
خوب آخرش که نگفتی برای ایجاد کانکشن با بانکم چکار کنم .
________________________
iranmsb@yahoo.com

ali_kolahdoozan
دوشنبه 25 اردیبهشت 1385, 07:36 صبح
پس این همه روزه واسه چی خوندم شما اگر بلدی دیتابیس attach کنی که مشگلت با همون
connection string ها حل است اگر نه یک کلمه بگو و برو سراغ بخش sql و بپرس تا مشگلت حل بشه

مهدی رحیم زاده
دوشنبه 25 اردیبهشت 1385, 21:12 عصر
ممنونم . تا ببینیم بخحش اس کیو ال چکار می کنه.

Ghalandari
پنج شنبه 28 اردیبهشت 1385, 06:27 صبح
شما می تونید یه بار Connection را با استفاده از Server Ekplorer با دراگ و دروپ کردن بسازید و در فایل app.config اونو برای همیشه داشته باشی اگه هم می خوای تو شبکه کار بده فقط مقدار Data Source رو IP مربوط به سروری که DB روی اونه قرار بده

mostafa.vahab
جمعه 05 خرداد 1385, 23:45 عصر
Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\ali.mdf;Integrated )
(Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True
این هم conection string شما در قسمت data source بعد = یک نقطه بعد sqlexpress\
در قسمت attachdbfilename مسیر فایل دیتا بیس

rashidi zadeh
دوشنبه 08 خرداد 1385, 08:45 صبح
using System.Data.SqlClient;

string dataSource;
SqlConnection connection=new SqlConnection();
connection.ConnectionString="Integrated Security=true;Initial Catalog=comInformation;Data Source="+اسم sql servert;
connection.Open();

در ضمن این از user windows جهت اتصال به پایگاه داده استفاده میکنه
پس sql server رو هم تنظیم کن

rashidi zadeh
دوشنبه 08 خرداد 1385, 08:47 صبح
string dataSource;
رو حذف کن

مهدی رحیم زاده
سه شنبه 09 خرداد 1385, 06:36 صبح
خوب دوست عزیز sql رو چطوری تنظیم کنم.

rashidi zadeh
سه شنبه 09 خرداد 1385, 06:43 صبح
enterprise -> server name(right click) -> properties -> security->windows only

salargham
سه شنبه 26 شهریور 1392, 19:53 عصر
سلام دوستان
مطلبی ندارم،فقط به یاد اولین تاپیک این بخش افتادم.یادش بخـــــــــــــــــــــــ ـــیر
مواظب خوبی هاتون باشید.