PDA

View Full Version : منبع آموزش هک

iranboy
یک شنبه 14 دی 1382, 20:40 عصر
سلام
آقای admin من چند روز پیش درباره هک پرسیده بودم شما گفتید که :
"هک" و فرهنگ آن اسباب تهدید منافع دیگران و تجاوز به حقوق آنهاست و در این سایت جائی ندارد ، سعی کنید بجای اینگونه مسائل ، اگر دنبال آخرت نیستید ( که نیستیم ) کاری کنید که دو ریال به درد دنیا بخورد .

آخه بابا جان ما هم دنبال روزی حلال هستیم ولی آخه مگه میشه بدون دونستن روش هک با اون مقابله کرد ! مثل این میمونه که بگید یه انتی ویروس برای یک ویروس بساز ولی نمی دونه ویروس چیه !!!! :o
خوب برای مقابله با هک هم باید آدم یه چیزی از اون بدونه . شما می توانید اجازه بدین هر کسی سوالش رو درباره هک بپرسه هر اتفاقی هم که بعدا" بیفته به مسئولیت خودشه نه شما .
پس من دوباره سوالم را می پرسم :
یه منبع خوب آموزش هک به زبان انگلیسی می خواهم ؟

Inprise
دوشنبه 15 دی 1382, 08:34 صبح
سلام
آقای admin من چند روز پیش درباره هک پرسیده بودم شما گفتید که :
"هک" و فرهنگ آن اسباب تهدید منافع دیگران و تجاوز به حقوق آنهاست و در این سایت جائی ندارد ، سعی کنید بجای اینگونه مسائل ، اگر دنبال آخرت نیستید ( که نیستیم ) کاری کنید که دو ریال به درد دنیا بخورد .

آخه بابا جان ما هم دنبال روزی حلال هستیم ولی آخه مگه میشه بدون دونستن روش هک با اون مقابله کرد ! مثل این میمونه که بگید یه انتی ویروس برای یک ویروس بساز ولی نمی دونه ویروس چیه !!!!
خوب برای مقابله با هک هم باید آدم یه چیزی از اون بدونه . شما می توانید اجازه بدین هر کسی سوالش رو درباره هک بپرسه هر اتفاقی هم که بعدا" بیفته به مسئولیت خودشه نه شما .
پس من دوباره سوالم را می پرسم :
یه منبع خوب آموزش هک به زبان انگلیسی می خواهم ؟

علیک سلام

الف. قبل از اینکه توی قسمت امنیت شبکه مطلب بنویسی باید قوانینش رو بخونی . این برخوردت نشون میده قوانین بخش امنیت شبکه رو نخوندی . لذا در صورت تکرار اینگونه برخوردها از مدیر سایت خواهم خواست دسترسی ات رو به این قسمت محدود کنه .

ب. خیالت جم از این راه هیچ رقم روزی اعم از حلال و حرام عایدت نمیشه ! همینکه بجای سوال در مورد سایتی در باب امنیت شبکه ، در مورد "هک" سوال میکنی نشون میده دنبال چه جور روزی ای هستی !

ج. برای گرفتن پاسخ سوالی که پرسیدی " آخه مگه میشه بدون دونستن روش هک با اون مقابله کرد ! " به بخش قوانین امنیت شبکه مراجعه کن و تمام صفحات رو به دقت بخون . بعدش متوجه خواهی شد که دغدغه اول اینه که امنیت عمومی با تولید فله ای Script Kiddie تهدید نشه ، بعدش در مورد ایمن سازی فکر کنیم . ( داخل پرانتز : اولین باری که قبول کردم یک سرویس دهنده وب - خارجی- رو امن کنم هنوز الفبای نفوذ به سرورهای ویندوز رو هم نمیدونستم اما تا دلت بخاد در مورد روشهای ایمن سازی مطلب خونده بودم و البته کارم موفقیت آمیز بود . ویروس نویسها هم اول ویروس نویسی یاد نمیگیرند ! اول برنامه نویسی یاد میگیرند ، تولید ویروس بعدش بصورت خودکار خواهد آمد )

د. گفتی " شما می توانید اجازه بدین هر کسی سوالش رو درباره هک بپرسه هر اتفاقی هم که بعدا" بیفته به مسئولیت خودشه نه شما " این حرف دقیقا" همونقدر مضحکه که یک نفر به نیروی انتظامی بگه بگذارید ارتش بین مردم کلاشینکف توزیع کنه ، مردم خودشون از امنیت شون حراست کنن ، حالا هر اتفاقی هم افتاد مسئولیتش به عهده خودشونه ! و البته اولین اتفاقی هم که می افته اینه که ، ملتی که تا دیروز ادعای "نون حلال" و یاد گیری هک برای ایمن سازی (؟) رو تو ماهیتابه تفت میدادن ، آنچنان به جون سرورها و WorkStation های مردم می افتن که مسلمان نشنود کافر نبیند .

در خاتمه به تو و بقیه رفقا هم اطمینان میدم دوستانی که به نام امنیت شبکه و به کام هک دارن مطالبی منتشر میکنن یا بسیار نادان هستند یا اصلا" نیت سوء دارند .

خوش باشید