View Full Version : یافتن کلمه عبور در میل یاهو
r_soori
چهارشنبه 24 دی 1382, 16:57 عصر
با سلام به دوستان عزیز
بنده نیاز به بدست آوردن کلمه عبور فردی در یاهو دارم و
مطمنا نظر سو ویا نادرستی ندارم که ( به جون مادرم به خدا) کار خدا پسندانه ای هم هست
( یه کاسه گدایی با دست هم الان جلوم هست) :lol:
اگر کسی امکان این کار رو داره به من میل بزنه و ما رو شرمنده کنه
(من دسترسی به دستگاه او ندارم- و میدونم چت هم نمی کنه فقط ادرس میل او را دارم)
please help me.
for the god sake.....
souri@daryapala.com
Developer Programmer
چهارشنبه 24 دی 1382, 20:24 عصر
:roll: :wink:
واقعا فکر می کنی یاهو با این عظمت به این راحتی می ذاره رمز رو پیدا کنی؟
فرض کن یک کلمه عبور چهار حرفی باشه و فقط اعداد از صفر تا نه قبول باشند ... تعداد حالات ممکن برای کشف رمز می شه ده هزار بار
اینهمه حوصله و اکانت دارید ؟
تازه اگه بیش از چند بار هم رمز رو امتحان کنید به مدت 2 ساعت ID رو بلوک می کنه :!:
Gladiator
چهارشنبه 24 دی 1382, 21:28 عصر
برای این کار راهی هست ولی متاسفانه هیچ گونه کمکی نمیتونم بکنم . Sorry :?
حمیدرضاصادقیان
چهارشنبه 24 دی 1382, 23:30 عصر
گلادیاتور جون خوب توکه میتونی کمکش کن بذار مشکلش حل بشه گناه داره ها... :wink:
دلشو نشکون دیگه گلادیاتور عزیز. :P
r_soori
پنج شنبه 25 دی 1382, 09:55 صبح
با سلام
جوووووووووووووووووووووووو وووننننننننننننننننننن مادرت(جون مادر خودت)
به خدا قصد سوئی ندارم حتی اگر نخواهی تکنیک انرا به من بگویی به من میل بزن تا من id
طرف رو برات بفرستم .... :cry: :cry: :cry:
Gladiator
پنج شنبه 25 دی 1382, 10:27 صبح
دوست عزیز گفتم که نمیتونم کمکی بکنم . من بلد نیستم ولی راهی داره چون دیدم که این کار رو توی 8 یا 9 ساعت انجام دادن .
Developer Programmer
پنج شنبه 25 دی 1382, 21:10 عصر
:mrgreen: :mrgreen:
9 ساعت انتظار واسه پسورد یکنفر .... :!:
Sepidar
جمعه 26 دی 1382, 11:13 صبح
من هم یه آی دی دیرم که می خوام حک شه و حاضرم 8-9 روز هم واسه این قشیه تو صف وایسم... و خیلی کارهای بیشتر...
mahmoodreza
جمعه 26 دی 1382, 17:55 عصر
تو اینرتنت یه سرچ بکنید
بعضیها اینکارو براتون میکنند
ولی پول میگیرند..
Inprise
شنبه 27 دی 1382, 09:35 صبح
سلام .
چنین اتفاقی غیر ممکنه ، خیالتون جمع باشه . حتی اگر پسورد فرد مورد نظر فقط سه رقم باشه هم امکان Brute Force وجود نداره ، بیهوده تلاش نکنید . ( یاهو "بهترین" مشاوران امنیتی که این حقیر میشناسم رو به کار گرفته و خیالتون تخت باشه "حداقل" (!) از پس نگهداری اکانتهای یاهو بر میان :wink: )
خوش باشید
Gladiator
شنبه 27 دی 1382, 12:19 عصر
با عرض سلام
نمیخوام بی خودی جو ساکت اینجا رو به بهم بزنم ٬ فقط خدمت استاد عزیز عرض کنم یاهو اگر امنیت ممنیت سرش میشد بعد از کاگ آف کردن یک آی دی مقادیر Username و غیره در رجیستری باقی نمیموند .
موفق باشی .
Developer Programmer
شنبه 27 دی 1382, 13:08 عصر
:!: گلادیاتور جون وقتی جناب اینپرایز می گه نمی شه قبول کن که نمی شه
Inprise
شنبه 27 دی 1382, 13:10 عصر
نمیخوام بی خودی جو ساکت اینجا رو به بهم بزنم ٬ فقط خدمت استاد عزیز عرض کنم یاهو اگر امنیت ممنیت سرش میشد بعد از کاگ آف کردن یک آی دی مقادیر Username و غیره در رجیستری باقی نمیموند .
الف . خیالت جمع کسی نمیتونه جو آروم و ساکت اینجا رو بهم بزنه تا عمو (!) اینپرایز اینجاس :wink:
ب. بحث در مورد پیدا کردن رمز اکانتهای یاهو است نه چیز دیگه .
ج. همیشه آخرین یوزر نیم و پسوردی که از مسنجر استفاده کرده توی رجیستری باقی میمونه . این الزاما نقطه ضعف نیست چون اگر قراره یک سیستم مالتی یوزر باشه هر کاربر فقط باید بتونه به داده های مربوط به خودش در رجیستری دسترسی داشته باشه و لا غیر ( که اغلب همینطوره مگر اینکه تنظیمات سیستم مناسب نباشه یا اینکه کسی بدون اجازه از یوزر شما استفاده کنه که دیگه یاهو مسئولش نیست ) هر چند بهتر میبود که این اتفاق نمی افتاد . لازم به ذکره همین حالا ( همین حالا : دیروز ) یک نقطه ضعف فوق العاده خفن توی آی پی فیلتر نسخه جدید ( که اکثریب قریب به اتفاق فایروالهای مبتنی بر لینوکس ازش استفاه میکنند ) کشف و اعلام شده . این مفهومش ضعف یا بی سوادی یا " امنیت ممنیت (!)" نفهمیدن برنامه نویسان و توسعه دهندگان کرنل لینوکس نیست . همین که بعد از چندین و چند سال فعالیت هنوز حتی یکبار سرورهای مسنجر یاهو ( علیرغم وجود حملاتی چون DDOS ) نخوابیده اند و کسی به اطلاعات فردی محرمانه دست پیدا نکرده یا پسورد کسی به علت ضعف امنیت "سرور" های یاهو لو نرفته و ..امثالهم ، نشون میده گردانندگان روندهای امنیتی در یاهو افراد خبره و توانائی هستند .
خوش باشی
Developer Programmer
شنبه 27 دی 1382, 13:13 عصر
:mrgreen: دیدی گفتم نمی شه :!:
:!: راستی عمو اینپرایز منظورتون از " همیشه " حتی زمانی است که طرف
Remember ID and Password رو لغو کرده باشه است ؟
Gladiator
شنبه 27 دی 1382, 21:38 عصر
افشین جون جو نگیرتت .
همیشه آخرین یوزر نیم و پسوردی که از مسنجر استفاده کرده توی رجیستری باقی میمونه . این الزاما نقطه ضعف نیست چون اگر قراره یک سیستم مالتی یوزر باشه هر کاربر فقط باید بتونه به داده های مربوط به خودش در رجیستری دسترسی داشته باشه و لا غیر
و اگر نباشه که بیشتر اوقات نیست . میشه به اون مقادیر دسترسی پیدا کرد . حالا حتما میگی این مشکل از سوی تنظیمات سیستمه نه امنیت یاهو ٬ باشه عیبی نداره دلتو نمیشکنم . ولی جیگرتو برم این یک از چندین بود که سر فرصت اگر حسش بود اونها رو هم لیست میکنم .
ضمنا مورد بالا رو حداقل میشه مشکلی بزرگ در طراحی سیستم یاهو مسنجر دونست . که میشه در موردش بحث کرد .
و باز هم ضمنا تر ٬ اگر دوست داری با وجود بودن شما همینجا شورشی راه میندازم که در تاریخ بشریت به ثبت برسه :mrgreen:
iranboy
یک شنبه 28 دی 1382, 07:22 صبح
چنین اتفاقی غیر ممکنه ، خیالتون جمع باشه . حتی اگر پسورد فرد مورد نظر فقط سه رقم باشه هم امکان Brute Force وجود نداره ، بیهوده تلاش نکنید . ( یاهو "بهترین" مشاوران امنیتی که این حقیر میشناسم رو به کار گرفته و خیالتون تخت باشه "حداقل" (!) از پس نگهداری اکانتهای یاهو بر میان )
من 100% موافقم . الکی وقت خودتون رو هدر ندین . اصلا هر کی میگه میتونه هک کنه این ایمیل من visualbasic_hlper@yahoo.com به خدا خیلی خوشحال میشم اگه هکم کنه .
:lol:
Best Programmer
دوشنبه 29 دی 1382, 00:36 صبح
من 100% موافقم . الکی وقت خودتون رو هدر ندین
دقیقا هیچ راهی وجود نداره. البته خیلی بیشتر از 8-9 ساعت طول میکشه تازه اونم از
چندین ده Zombie باید استفاده شود :shock: و شاید شاید BruteForce کار کنه .اون افزاد اصلا کاری به Yahoo ندارند و با BUG های YIM فقط کار میکنند.
vBulletin® v4.0.8, Copyright ©2000-1391, Jelsoft Enterprises Ltd.