PDA

View Full Version : گام به گام ایجاد بانک اطلاعاتی در اکسس ؟! چگونه

rouzbeh
پنج شنبه 25 دی 1382, 08:49 صبح
با سلام :

من هر موقع یک بانک اطلاعاتی می خوام درست کنم در اکسس موفق نمی شم. نمی دونم کجاشو انجام نمی دم که تو vb به بنک error میده و نمی شناستش .
اگه از شما دوستان می توانید به من کمک کنید صواب داره؟ :)

ساران سافت
پنج شنبه 25 دی 1382, 09:33 صبح
با کدوم اکسس کی سازی؟
اگر در وی بی معمولی می خواهی استفاده کنی باید از اکسس 97 استفاده کنی. برای اکسس های بالاتر باید در قسمت رفرنس dll های مربوطه را روشن کنی.
چرا از visdata استفاده نمی کنی خیلی راحت است. :wink:

rouzbeh
پنج شنبه 25 دی 1382, 10:48 صبح
با اکسس 2000
در وبی 6 - رفرنس ببخشید چیه؟
با visdata اشنایی ندارم لطفا توضیح دهید اگر می شود.؟ :(

M-Gheibi
پنج شنبه 25 دی 1382, 18:45 عصر
Visdata = Visual Data Manager
ابتدا به منوی Add-ins مراجعه کرده و سپس گزینه مربوطه را انتخاب کنید. این برنامه جهت کار با بانکهای اطلاعاتی مورد استفاده قرار میگیرد.
رفرنس (References) : به منوی Project رفته و سپس گزینه مربوطه در انتهای منو را انتخاب کنید.
به زبان خیلی ساده : این قسمت جهت اضافه کردن پرونده هایی مانند DLL ها به برنامه به کار میرود که با استفاده از آن میتوانید از امکانات موجود در آن پرونده ها استفاده کنید. (اساتید نگن این چه تعریفی بود. من فقط یه جوری گفتم که دوستمون مفهوم کلی را بگیرد. :mrgreen: :) )
آقا روزبه من پیشنها میکنم کتابی که معرفی کردم را حتماً تهیه کنید. (فارسی رو میگم)

rouzbeh
پنج شنبه 25 دی 1382, 19:47 عصر
yes - tankyou

کم حوصله
پنج شنبه 25 دی 1382, 23:13 عصر
اگر در وی بی معمولی می خواهی استفاده کنی باید از اکسس 97 استفاده کنی.
:shock: :shock:

هیچ بایدی در کار نیست !!!!! :!:

rouzbeh
جمعه 26 دی 1382, 09:47 صبح
کم حوصله عزیز من که اخرش نفهمیدم. :| :roll:

الهام تفریشی
شنبه 27 دی 1382, 08:08 صبح
کم حوصله عزیز من که اخرش نفهمیدم
شما مشکلتون چیه ؟
مشکل تو ساختن بانک تو Access دارین یا مشکل استفاده کردن بانک Access تو VB ؟ :roll:

rouzbeh
شنبه 27 دی 1382, 19:54 عصر
ای خیلی ممنون بله همینه تو هر دوتاش مشکل دارم .
ببخشید میشه ککمک کنید؟ ممنون میشم.اخه من یه برنامه برای پروژه دانشگاهیمه که بایستی تا اخر بهمن تموم کنم.

کم حوصله
یک شنبه 28 دی 1382, 01:14 صبح
روزبه جون یک منبع معرفی می کنم بخون خوبه البته اگر وقت داری

پایگاه داده در ویژوال بیسیک 6 در 21 روز
از انتشارات نص

اگر وقت نداری بگو برات مثال بزنم و با مثال پیش بریم
ولی در مورد ساخت بانک اکسس به بخش اکسس رجوع کن ولی بچه های باحال این بخش هم در خدمتیم :wink: :oops: :mrgreen:

الهام تفریشی
یک شنبه 28 دی 1382, 07:33 صبح
برای ساختن بانک تو اکسس
شما ابتدا اکسس رو باز کنید سپس new زده و بانک جدیدی باز میشه ابتدا از شما اسم بانک و مسیر رو میخواد
بعد از این که اسم بانک رو وارد کردی یه پنجره باز میشه که اونجا شما میتونید یه جدول یا یه query یا form و ... بسازی
حالا برای ساختن جدول
سمت چپ پنجره روی table کلیک کن بعد تو قسمت صفحه راست سه حالت ساخت جدول وجود دارد
شما Creaet table in designe view رو انتخاب کن
بعد یه جدول جدید باز میشه که شما میتونی فیلد هاتو تعریف کنی
بعد اسمش رو میگیره و خلاص
فکر کنم خیلی کلی گفتم
اگه جایی مشکل داشتی بگو تا بیشتر توضیح بدم

الهام تفریشی
یک شنبه 28 دی 1382, 07:41 صبح
اقا روزبه قبلا یه تاپیک هم زده بودی اونجا هم جوابت رو دادیم
اون ادرسی که بهت داده بودم رو برو تو اونجا یه برنامه گذاشتم تو اون برنامه نحوه اتصال به بانک رو انجام دادم
http://www.barnamenevis.org/forum/viewtopic.php?t=6086
بازم مشکلی بود در خدمتیم

rouzbeh
یک شنبه 28 دی 1382, 11:23 صبح
بله همینطوره کم حوصله عزیز کتاب دارم ولی کفایت نمی ک.نه یعنی مناسب نیست.
ولی اگر زحمتی نیست با مثال پیش بریم . ممنونم از شما

rouzbeh
یک شنبه 28 دی 1382, 11:27 صبح
خانم تفریشی عزیز مرسی خیلی منون این کار و من کردم ( نام فیلد name دادم و نوع فیلد رو text گزاشتم .
خانم الهام ببخشید این نوع فیلدها رو میشه دربارشان کمی توضیح بدین؟

rouzbeh
یک شنبه 28 دی 1382, 11:41 صبح
خانم الهام من ولی اونی که می خوام به این شکله که ما به جای تعریف فیلد page تعریف کنیم مثل این مثال ببینین

الهام تفریشی
یک شنبه 28 دی 1382, 12:46 عصر
من نفهمیدم این برنامه چی کار میخواد بکنه
منظورت رو واضحتر بگو

M-Gheibi
یک شنبه 28 دی 1382, 17:11 عصر
فایل مورد نظر ویروسی بود

mehrzad007
دوشنبه 29 دی 1382, 11:40 صبح
حتما سیستمش ویروسیه خودش خبر نداره. :roll:

rouzbeh
سه شنبه 30 دی 1382, 10:12 صبح
بچه ها ای وای ببخشید . من اصلا از انتی ویروس استفاده نمی کنم . نمی دونم داره یا نه حالا که بحث به اینجا کشیده شد خوب به نظرتون چه ویروس کشی استفاده کنم .

rouzbeh
سه شنبه 30 دی 1382, 10:17 صبح
خانم الهام: اون WEB BROWSER که هست یک صفحه وبی که شامل متن و تصویر است را نشان خواهد داد.
و دکمه SAVE کنار اون اینکه با زدن اون دکمه صفحه وب رو در یک دیتا بیس ذخیره خواهد کرد .
لطفا کمک کنین من باید این پروژه رو تا اخر بهمن به استادم تحویل بدم . 3 واحدیه

الهام تفریشی
سه شنبه 30 دی 1382, 10:46 صبح
خوب اول اینکه شما بگید این صفحه وب شما که میخواین تو بانک ذخیره کنید از کجا صدا زده میشه و تو این WebBrowser نمایش داده میشه
ببین دوست عزیز کاری که من کرده بودم این بود
ادرس صفحات وب مورد نیازم رو تو بانک ریخته بودم و مثلا روی نام اونها تو برنامه کلیک میکردم شماره id رو به من برمیگردوند و من اون صفحه
رو از تو بانک میخوندم و load مکیردم
حالا تو نباید محتوای کل صفحه رو که تو بانک بریزی تو باید اسم صفحه رو تو بانک ذخیره کنی

rouzbeh
سه شنبه 30 دی 1382, 18:19 عصر
خانم الهام نه اینجور نه.

چون استادم گفته که یه کاری باید کنی که مثلا اگه اون webbrowser از ادرس http:/www.jamejamdialy.net خوانده میشه این سایتم مال روزنامه جام جم است . در این صورت محتویات اخبار مهم رو select کرده یا وب پیج رو در یک بانک با نام خودش ذخیره کرد.

rouzbeh
سه شنبه 30 دی 1382, 18:23 عصر
چیکار کنم . موندم
راستی خانم الهام یه مشکل دیگه که دارم اینه که من میخوام در برنامه فایل می دی رو پخش کنم به این صورت که کاربر اگه شماره یک رو از نوار کرکره ای یا نمی دونم box چیچی میگن انتخاب کرد اون فایل می دی بدون اینکه دیده بشه به صورت بک گروند پخش بشه . اگه میشه حالا اینو فرمایین تا بعد ببینیم اون یکی رو چیکار میشه کرد؟